تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 84 از 205 نخستنخست ... 347071727374757677787980818283848586878889909192939495969798134184 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 831 به 840 از 2043

موضوع: دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی)

    1. توضیحات دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی) »»

      دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی)

      نگارش: ، توسط (We could belong together)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (13 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 4 بار
      زمان انتشار: 2014/02/16 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 2116 بار
      پشتیبانی می شود

      سلام .
      دوستان عزیز ، کاربران وی بی ایران ؛ وقتتون به خیر.
      استایلی که در این ساعت برای شما آماده کردیم ، حاصل تلاش گروهی من و دوستان خوبم محمد حسین عابدین پور ؛ علی خلیلی فر ؛ خاتم تدین ؛ و دیگر دوستان هست.






      پیش نمایش :





      دوستان عزیز ، لطف کنید قبل از استفاده صحبت های این حقیر رو مطالعه کنید که بعداً با مشکلی مواجه نشید .
      بدون اغراق این استایل یکی از سنگین ترین پروژه های بنده بود ، تقریباً کد نویسی اون حدود 4 ماه زمان از من گرفت که البته بار ها و بار ها قسمت های مختف هم تغییر داده شدند ، تا اینکه طرح نهایی رو خدمت شما تقدیم کردیم .
      آیکن هایی که در این استایل به کار رفته اند ، تماماً از نوع FontIcon بوده و همین مورد باعث کاهش حجم کلی سایت شما خواهد شد.
      رابط کاربری نیز ادغامی از چند سبک مختلف طراحی پر طرفدار از قبیل طراحی تخت (Flat Design) هست.
      و این استایل تا عرض حدود 400 پیکسل کاملاً ریسپانسیو شده و برای تمامی Device های قابل حمل و رایانه های شخصی بدون مشکل خواهد بود .




      نکته مهم دیگری که در مورد این استایل باید ذکر کنم ؛ پنل اختصاصی تنظیمات استایل هست که توسط دوست خوبم @MHAbedinpour نوشته شده ، جا داره همنیجا مجدداً از ایشون تشکر کنم که واقعاً سنگ تمام گذاشتن .نمای قسمت پنل تنظیمات استایل :
      باوجود این پلاگین ، شما دیگه نیازی به تغیر در سورس کد ها ندارین ؛ به راحتی میتونید تمام قسمت های سایت رو مدیریت کنید.
      قسمت پروفایل کاربران و پیام های بازدید کننده هم در این استایل دستخوش تغییراتی شد که در تصویر زیر متیونید ببینید ؛ همچنین تصویر قسمت لاگین و ارسال پیغام در Footer نیز در تصاویر زیر موجود هستند:



      توی این استایل بنده سعی کردم تا جایی که ممکن بود در کنار کد های CSS3 از جی کوئری و جاوا اسکریپت هم استفاده کنم ؛ قسمت های جست و جو ، ارسال پیام ، قسمت لاگین و بسیاری از جلوه های دیگر ، توسط جی کوئری نوشته شدند.
      تمام این موارد برای نشان دادن حسن نیست ما به شما بزرگواران بود ، و فکر نمیکنم هیچ کجای دنیا چنین امکاناتی رو به صورت رایگان در اختیار کسی قرار بدن ..


      محتویات فایل پیوست یک پوشه به نام Upload و یک پوشه به نام XML هست . دقت فرمایید 3 پوشه موجود در Upload را زیپ کرده و در مسیر روت ویبولتین خودتون آپلود نمایید . محتویات پوشه XML شامل 2 فایل هست که
      import in template مربوط به فایل استایل بوده و باید آن را در بخش استایل ها و قالب ها ایمپورت کنید و مورد دوم XML موجود در پوشه import in product هست که باید در پلاگین ها > محصولات ایمپورت شود .
      دقت کنید که بعد از نصب مورد بالا ، برخی قسمت های استایل ، فاقد محتوا بوده و شما باید از قسمت تنظیمات استایل و بخش مدیریت لینک ها ؛ محتوای مورد نظر خودتون رو اضافه کنید .

      نکات :

      • در حالت عادی و پس از نصب ، برای بخش های تب ها ، لینک ها و توضیحات فوتر و قسمت مطالب برتر ، باید از مدیریت لینک ها و تنظیمات استایل ؛ content مورد نظر خودتون رو اضافه کنید .
      • درصورتی که لینک شبکه های اجتماعی (فیسبوک - تویتر - گوگل پلاس) را در تنظیمات استایل وارد نکنید، این آیکن ها نیز نمایش داده نخواهند شد .
      • درصورتی که ایمیل مدیریت در قسمت مدیریت استایل وارد نشود، قسمت ارسال پیام در فوتر غیر فعال میشود . دقت کنید پیام های ارسال شده فقط به ایمیل خودتان ارسال میگردند . همچنین با وجود کد امنیتی capacha دیگر نگران اسپم شدن ایمیل نباشید .
      • بخش جست و جوی در سایت ، به صورت خودکار با سایت شما ست میشود و نیاز به تغییر دستی در سورس کد ها نیست .


      امیدوارم از این استایل واقعاً راضی باشید ، شما نتیجه فینال رو مشاهده میکنید ولی ما روز ها وشب ها روی این پروژه به سختی کار کردیم تا رضایت شمارو جلب کنیم .
      دوستان عزیز ، از شما صمیمانه خواهش میکنم نظرات خودتون رو در این زمینه حتماً بیان کنید .. به هرحال این زحمت ها فقط برای شما داره کشیده میشه واگه از نتیجه اون راضی نباشید قطعاً ما در کار های بعدی جبران خواهیم کرد .
      سپاس .
      اسفند 1392 ؛ وی بی ایران






      پی نوشت :
      نسخه جدید و فاینال (2.1) استایل جایگزین نسخه قبلی شد .
      برای آپگرید لازم است تمام فایل های موجود در پوشه upload رو مجدداً در روت فروم خودتون قرار بدید ، همچنین پلاگین و XML استایل نیز لازم است بازنویسی شوند (اجازه بازنویسی = بله).

      تذکر: در صورتی که این استایل را نصب کردید ؛ حتما اینجا را هم مطالعه کنید

      دانلود رایگان دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی) از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #832
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    301
    مورد پسند
    127 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    با عرض سلام و خسته نباشید

    با تشکر از قالب فوق العاده زیابیی که طراحی کردید واقعا قالب خوب و منحصر به فردی شده .

    اما کسایی که با مشکل بهم ریختگی نوشته های فرم تماس باما به هنگام ارسال ، مواجه میشن به مسیر :

    کد:
    images/molding2-1/contact
    رفته و محتویات فایل form_send.php را با کدهای زیر جایگزین کنید :

    کد:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl" lang="fa"> <meta charset="utf-8"> <head> <style> @font-face { font-family: 'BYekan'; src: url('./fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), url('./fonts/BYekan.woff') format('woff'), url('./fonts/BYekan.ttf') format('truetype') } html, body { font-family: "BYekan", "B yekan", "Calibri"; color: #2d303e; margin-top: 1em; } input[type="button"] { font-family: Byekan; font-size: 16px; color: rgba(0, 0, 0, 0.65); } </style> <title>فرم تماس با ما</title> </head> <body> <?php if (isset($_POST['email'])) { session_start(); $fullname2 = $_POST['fullname']; $email_to = $_SESSION['molding_email']; $email_subject = "پیغام دریافتی از طرف " . $fullname2; function died($error) { echo "کاربر گرامی ، روند ارسال اطلاعات شما با مشکل مواجه شده است "; echo "خطا :<br /><br />"; echo $error . "<br /><br />"; echo "لطفاً به عقب بازگشته و تمام گزینه های لازم را به صورت صحیح وارد کنید<br /><br />"; echo '<input type="button" value="بازگشت به عقب" onclick="history.back(-1)" />'; echo '</body>'; echo '</html>'; die(); } if (!isset($_POST['fullname']) || !isset($_POST['email']) || !isset($_POST['telephone']) || !isset($_POST['comments'])) { died('We are sorry, but there appears to be a problem with the form you submitted.'); } $fullname = $_POST['fullname']; $email_from = $_POST['email']; $telephone = $_POST['telephone']; $comments = $_POST['comments']; $error_message = ""; $email_exp = '/^[A-Za-z0-9._%-]+@[A-Za-z0-9.-]+\.[A-Za-z]{2,4}$/'; if (!preg_match($email_exp, $email_from)) { $error_message .= ' ایمیل وارد شده صحیح نمیباشد . <br />'; } if (strlen($fullname) <= 0) { $error_message .= ' نام وارد شده صحیح نمیباشد .<br />'; } if ($comments == 'توضیحات بیشتر را اینجا بنویسید ... ' || $comments == '') { $error_message .= ' لطفاً متن نامه را به صورت صحیح وارد کنید<br />'; } if ($_POST['code'] != $_SESSION['rand_code']) { $error_message .= ' لطفاً کد امنیتی را به صورت صحیح وارد کنید<br />'; } if (strlen($error_message) > 0) { died($error_message); } $email_message = "Form details below.\n\n"; function clean_string($string) { $bad = array( "content-type", "bcc:", "to:", "cc:", "href" ); return str_replace($bad, "", $string); } $email_message .= "نام فرستنده : " . clean_string($fullname) . "\n"; $email_message .= "ایمیل فرستنده : " . clean_string($email_from) . "\n"; $email_message .= "تلفن فرستنده: " . clean_string($telephone) . "\n"; $email_message .= "متن نامه: "; $email_message .= "\n"; $email_message .= "\n"; $email_message .= clean_string($comments) . "\n"; $headers = 'From: ' . $email_from . "\r\n" . 'Reply-To: ' . $email_from . "\r\n" . 'X-Mailer: PHP/' . phpversion(); @mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers); echo 'باتشکر از پیگیری شما . در اولین فرصت جوابگوی شما خواهیم بود'; } else { } echo '<br><br>'; echo '<input type="button" value="بازگشت به عقب" onclick="history.back(-1)" />'; echo '</body>'; echo '</html>'; die(); ?> </body> </html>
    همچنین مشکلاتی که برخی از کاربران عزیز فرمودند و هم اعم از ارسال پیغام خصوصی و ... رو خودم تست کردم ، مشکلی نداشتن و به درستی هم کار کردن .

    موفق باشید

    نقل قول نوشته اصلی توسط bahramn نمایش پست ها
    دوستان عزیز و بزرگوار قالب فوق العاده ای بود . من فقط به یه مشکل خوردم که گوبا مختص فروم من هست چون دیگران ندیدم این مشکل رو داشته باشن .

    هک تشکر رو با راهنمایی پست اول و بعد از اون درست کردم و همه چیز عالیه غیر از اینکه اسامی کاربرایی که تشکر کردن نمایش داده نمی شه . ممنون می شم راهنمایی کنید

    آدرس : forum.fromanime.com
    یا ی جستجوی ساده میتونستید به نتیجه مطلوب دست پیدا کنید :

    مشکل نشان ندادن کسی که تشکر کرده

    موفق باشید

    نقل قول نوشته اصلی توسط ali_kissme نمایش پست ها
    در این قالب مشکل جستجوی فارسی وجود داره دوستان میشه بفرمایید چگونه برطرف کنیم؟
    مشکلتون با جستجوی بالای سایته؟؟اگه اونه که بدون مشکل جستجو انجام میشه درضمن جستجوی گوگل هست چه طور می گید با فارسی مشکل داره؟؟
    ویرایش توسط Rishter : 2014/04/17 در ساعت 07:03 PM دلیل: ادغام دو پست

    2 تشکر توسط:

    *** ماه فروم *** هیچی نمیگم ، در موردش خودتون قضاوت کنید!!!!

  3. Top | #833
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    24
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 34.0.1847.116
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    Rishterحق با شماست اما من با عبارتهایی مثل " عدم نمایش کاربران تشکر کرده " سرچ می کردم و بعد مزاحمتون شدم . درنهایت ممنون از پاسخگوییتون اما با این تاپیک هم مشکلی حل نشد . پیشنهاد شده بود که چطور هک تشکر رو به لایک تبدیل کنم . لطفا به این عکس نگاه کنید شاید مشکل رو متوجه بشید . ممنون از وقتی که می زارید .

    ویرایش توسط bahramn : 2014/04/17 در ساعت 08:07 PM

  4. Top | #834
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    301
    مورد پسند
    127 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط bahramn نمایش پست ها
    Rishterحق با شماست اما من با عبارتهایی مثل " عدم نمایش کاربران تشکر کرده " سرچ می کردم و بعد مزاحمتون شدم . درنهایت ممنون از پاسخگوییتون اما با این تاپیک هم مشکلی حل نشد . پیشنهاد شده بود که چطور هک تشکر رو به لایک تبدیل کنم . لطفا به این عکس نگاه کنید شاید مشکل رو متوجه بشید . ممنون از وقتی که می زارید .

    این مشکل و با قالب های دیگه هم دارید؟؟؟؟ درضمن کادربندی هایی که MR.Ramin در پست 8 همین تاپیک گفته شده رو انجام دادید؟؟؟ بازم من لینک اون پست رو میذارم تا درصورتی که انجام نداده باشید

    حتما انجام بدید تا مشکلتون رفع شه :

    دانلود استایل حرفه ایی VBIranMolding محصول وی بی ایران (نسخه نهایی)

    موفق باشید
    *** ماه فروم *** هیچی نمیگم ، در موردش خودتون قضاوت کنید!!!!

  5. Top | #835
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    24
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 34.0.1847.116
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بله برای حصول اطمینان دوباره هم انجام دادم اما به همون شکل باقی مونده .

    الان که می بینم گویا با دستکاریهام بقیه قالب ها هم توی تشکر مشکل پیدا کردن . می خواستم بدونم اگر پلاگین رو پاک و دوباره نصب کنم دیتای اون ها هم پاک می شه . تعداد تشکرها و تشکرهایی که شده بود ؟

  6. Top | #836
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    3
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    چطور میتونم تبلیغات که در هدر هست رو بالاتر ببرم؟

  7. Top | #837
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    301
    مورد پسند
    127 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Shahab_NG نمایش پست ها
    چطور میتونم تبلیغات که در هدر هست رو بالاتر ببرم؟
    تو جستجوی قالب ها additional رو پیدا کنید و بعد هم ویرایش قالب رو بزنید و کد :
    .banner_box
    رو پیدا کنید و خاصیت

    top: 4.8em;
    را به دلخواه تغییر دهید البته عددش رو تغییر بدید .

    موفق باشید

    2 تشکر توسط:

    *** ماه فروم *** هیچی نمیگم ، در موردش خودتون قضاوت کنید!!!!

  8. Top | #838
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    30
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.116
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Ramin نمایش پست ها
    سلام مجدد .
    توی پست اول قرار ندم ؛ چون ممکن بود باعث سردرگمی دوستان بشم ؛
    دوستانی که قصد استفاده از این استایل رو دارن ، و از هک های تشکر و آخرین ارسال های VietVBB استفاده میکنن ؛ لازمه که یک سری تغییراتی رو حتماً انجام بدن
    به جست و جوی قالب ها بروید و vietvbb_topstats_main رو باز کنید ؛ تمام کد های زیر رو جایگزین کد های قبلی کنید
    کد:
    <br />
    <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">
    <div class="forumhead foruminfo collapse">
    <div class="rtl_bg"><h2>
    <span class="forumtitle"><a href="#" target="_blank">{vb:raw content.title}</a></span>
    </h2></div>
    {vb:raw content.moreresult}
    <a class="collapse" id="collapse_vbtopx_content" href="{vb:raw relpath}#top"><img src="{vb:stylevar imgdir_button}/collapse{vb:raw vbcollapse.collapseimg_vbtopx_content_img}_40b.png" alt="{vb:rawphrase collapse_this_category}" /></a>
    </div>
    <div id="vbtopx_content" class="childforum forumbit_post">
    <div class="forumrow table" style="padding-{vb:stylevar right}:0px">
    <div class="left-mainbox">
    <div class="mainbox">
    <ul class="tabs">
    <li class="current">
    <span style="padding: 0px 5px;">
    <select id="vietvbb_topstats_s">
    {vb:raw content.menulist}
    </select>
    </span>
    </li>
    <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_s_loading"><img width="13" height="13" src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
    </ul>
    <div>
    <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_s_content">
    {vb:raw content.menu_content}
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div class="right-mainbox">
    <div class="mainbox">
    <ul class="tabs" id="vietvbb_topstats_t">
    {vb:raw content.tablist}
    <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_t_loading"><img width="13" height="13" src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                </ul>
    <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_t_content">
    {vb:raw content.tab_content}
    </div>
    </div>
    </div>
    <div class="clear"></div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <br />
    2. جست و جوی قالب ها > vietvbb_topstats.css
    محتویاتش رو با کد های زیر عوض کنید :

    کد:
    .tabs { margin: 0; padding: 0;}
    .tabs { padding-bottom: 26px; margin-bottom: 15px; background: #EFEFEF; border-top: 1px solid #FFF; border-bottom: 1px solid #CAD9EA; }
    .tabs li { list-style: none;float: {vb:stylevar left}; line-height: 27px; border-{vb:stylevar right}: 1px solid #CAD9EA; height: 27px; font-size: 11px;cursor:pointer; }
    .tabs li.current { background: #F7F7F7; height: 27px; font-weight: bold; }
    .mainbox { background: #F7F7F7;padding: 1px;margin:1px;}
    .left-mainbox {float:{vb:stylevar left}; width:27%;margin:0px;}
    .right-mainbox {width:73%;float:{vb:stylevar right};margin:0px;}
    .topx-content    {
        display:block;
        border-top: 0px none;
        padding: 0px;
        width:100%;
    }
    .topx-bit {
    border-bottom: 1px solid #F0F0F0;
    padding: 1px 1px;
    overflow: hidden;
    height: 20px;
    width: 100%;
    font-size: 11px;
    }
    .topx-bit em    {float: {vb:stylevar right}; padding-top: 2px;margin-right:3px;}
    .topx-bit span.topx-content-tab    {float: {vb:stylevar left};margin-{vb:stylevar left}:3px;}
    .topx-tip-head    span {padding-{vb:stylevar left}:4px;float: {vb:stylevar left};}
    .topx-tip-info    {padding: 4px 6px;text-align:{vb:stylevar left};}
    #vietvbb_topstats_result    {
        float:{vb:stylevar right};
        {vb:stylevar right}:30px;
        top:3px;
        position:absolute;
    }
    3. جست و جوی قالب ها > post_thanks_box
    محتویاتش رو با کد های زیر عوض کنید :

    کد:
    <div  class="box_tnq" id="post_thanks_box_{vb:raw post.postid}">
    {vb:raw post_thanks_box}
    </div>
    4.جست و جوی قالب ها > post_thanks_postbit_info
    محتویاتش رو با کد های زیر عوض کنید :

    کد:
    <vb:if condition="$post['userid']">
        <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>
        <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">
            <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>
        <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />
            <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>
        <vb:else />
            <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>
        </vb:if>
    </vb:if>
    نکته بسیار مهم : در صورتی که از قبل ؛ هک تشکر رو به پسند (like) تبدیل نکردید :
    به ادمین سی پی --> مدیریت محصولات و پلاگین --> مدیریت پلاگین بروید و در بخش مربوط به هک Post thank دنبال هوک postbit_display_complete بگردید و با کلیک کردن روی آن ، آن را ویرایش کنید :
    پیدا کنید :

    کد:
    $template_hook['postbit_end'] .= $templater->render();


    جایگزین کنید با :

    کد:
    $template_hook['postbit_messagearea_end'] .= $templater->render();

    برخی از مشکلات گذارش داده شده و متداول استایل :
    ن اصلا این هارو پیدا نکردم

    ین قسمت تبلیغات که میزنم چیزی اضافه که نمیشه
    ویرایش توسط sahinesi : 2014/04/18 در ساعت 11:38 PM دلیل: ادغام دو پست

  9. Top | #839
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    30
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.116
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کسایی که وارد میشن توی انجمن هنوز ثبت نام نکردن این استایلو نشون نمیده استایل پیش فرض اولیه نشون میده لطفا راهنمایی کنید

  10. Top | #840
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sahinesi نمایش پست ها
    کسایی که وارد میشن توی انجمن هنوز ثبت نام نکردن این استایلو نشون نمیده استایل پیش فرض اولیه نشون میده لطفا راهنمایی کنید
    از قسمت تنظیمات اصلی --> استایل و زبان ، از این قسمت قالب رو پیشفرض قرار بدید .

  11. Top | #841
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    656
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.116
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    آخرین ارسال ها به این شکل شده و بعضی از کلمات میرن خط دوم و نمیشه خوندشون :

    Untitled.png




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 39
    آخرين نوشته: 2014/07/23, 09:38 PM
  2. پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2013/08/06, 05:15 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/19, 01:36 PM
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/02/04, 10:07 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •