تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: انتقال فایل از هر نوع از سرور های دیگر به سرور شما با کمترین زمان ممکن

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    685
    مورد پسند
    313 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض انتقال فایل از هر نوع از سرور های دیگر به سرور شما با کمترین زمان ممکن

    سلام... ضمن عرض سلام و... ولش بریم سر اصل موضوع ..

    خب ...من برای انتقال فایل های حجیم به هاست خودم به دلیل محدود بودن اینترنت و سرعت پایین ...تصمیم گرفتم یه کد ساده و کارا بنویسم که خب نوشتم و ازشم همیشه استفاده میکنم ..کارش اینه شما ادرس فایل رو میدید رمزتون رو هم میدید . انتقال رو سریع و با سرعت انجام میده ..ولی قبلش سرورتون باید ftp باز باشه که معمولا بازه ....



    نکته :

    به صورت پیشفرض من فقط فایل های "zip","rar","gz","tar","tar.gz","mp3","mp4","mkv", "mpeg","mpg","3gp" رو گذاشتم ..خاستید به همین صورت در خط 48 میتونید اضاف کنید یا کم کنید ..

    رمز انتقال : kashmarhost هست . جهت تغییر رمز 41

    کپی رایت قفل نشده .. حذفش آسونه ولی لطفا حذف نکنید ....

    کاشمر هاست

    برای استفاده هم فقط لازمه آپلودش کنید و اجراش کنید و آدرس فایلتون رو در قسمت Url بزارید و رمز رو هم بزنید رمز پیشفرض همون kashmarhost هست بعدم آپلود رو بزنید اگه آپلود با موفقیت انجام بشه کنار همین فایل آپلود میشه ..اگه اروری چیزی داد مشکلی داشت همینجا اعلام کنید رسیدگی میشه .

    من برای انتقال بک آپ های سایت ها ازش استفاده میکنم ..فوقالعاده کار امده ..سرعت انتقالش بالاست یه جورایی میشه گفت کار همون wget خودمون رو میکنه .

    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: zip form.zip (1.1 کیلو بایت, 16 نمایش)

    2 تشکر توسط:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    185
    مورد پسند
    117 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    درود

    نیازی به این کار نیست !

    کد:
    <?php
    copy("http://test.com/test.zip", "file.zip");
    ?>
    کدهای بالا را در یک فایل با نام copy.php در شاخه اصلی هاست خود قرار دهید و سپس با نوشتن آدرس مانند http://takwd.ir/copy.php در مرورگر سیستم خود مانند اینترنت اکسپلورر ، فایر فاکس و … می توانید دستور انجام این کار را به سرورهای سایت خود بدهید. بعد از انجام این کار سرورهای هاست شما شروع می کنند به دانلود فایل مورد نظر بر روی فضای ذخیره سازی هاست شما و در نهایت پس از چند ثانیه ( به دلیل سرعت بالای دسترسی به اینترنت سرورهای هاستینگ ها ) فایل مورد نظر با نام file.zip در سرورهای سایت ما قرار می گیرد و ما می توانیم این اجازه را به بازدید کنندگان سایت خود بدهیم که این فایل را از سرورهای هاست ما دانلود و استفاده کنند.

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    685
    مورد پسند
    313 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    وری نایس .....میگن تو هر سر یه عقلیه ......مال منم تقریبا همینه ولی فرم براش ساختم رمز دادم...پسوند براش تعریف کردم پیغام هاشو تعیین کردن حجم تعریف کردم ..و ..

    حالا شما که php کار هستید ..یه سوال چطوری میشه تو همین فایل فرمی که دادم. .یا کد خودتون فایل mp3 رو انتقال داد با این تفاوت که ویرایششم بکنه بین راه ..آدرس سایت خودمون رو تو آهنگ بزاره ..منظور اون قسمت تصویرش هست که وقتی آهنگ پخش میشه اونو نشون میده

    کاربر مقابل از abdollahpor بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط abdollahpor نمایش پست ها
    وری نایس .....میگن تو هر سر یه عقلیه ......مال منم تقریبا همینه ولی فرم براش ساختم رمز دادم...پسوند براش تعریف کردم پیغام هاشو تعیین کردن حجم تعریف کردم ..و ..
    سلام
    افرین برهردوی شما دوستان ایده عرض کننده حالا فایل php شما درکجا باید ریخته شود اگر درهاست روت هاست باشد که عین این فایل درهاست برای وی بی موجود است وباهم تداخل می کنند
    بیشتر توضیح دهید واموزش بزارید.ممنونم







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    685
    مورد پسند
    313 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    هر جا که دوست دارید میتونید بزارید ..فقط دسترسی پوشه باید 777 باشه .....اسم فایل رو هم میتونید تغییر بدید ...

    کاربر مقابل از abdollahpor بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    به غیر از هاست کجا می تونم بزارم وازش استفاده کنم مکان دقیقشو هم بفرمایید.

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>FTP URL UPLOAD</title>
    </head>
    <style type="text/css">
    .box{
        width:300px;
        border:solid 2px #009999;
        margin:auto;
        top:100px;
        display:block;
        position:relative;
        text-align:center;
    }
    p{
        margin:auto;
        top:100px;
        display:block;
        position:relative;
        text-align:center;    
        font-size:11px;
    }
    </style>
    <body>
    <div class="box">
    <h2>Upload From Url</h2>
    <form action="?upload" method="post">
    Url : <input type="text" name="url" autocomplete="off" /><br />
    Pas : <input type="password" name="password" autocomplete="off" />
    <br /><br />
    <input type="submit" value="Upload!" />
    </form>
    
    
    <h5 style="color:#03F">
    <?php
    if(isset($_GET["upload"])){
        $pass="kashmarhost";
        if($_POST['password'] == $pass){
     $url =$_POST['url'];
    if($url){
    $file = fopen($url,"rb");
    if($file){
    $directory = ""; 
    $valid_exts = array("zip","rar","gz","tar","tar.gz","mp3","mp4","mkv","mpeg","mpg","3gp"); 
    $ext = end(explode(".",strtolower(basename($url))));
    if(in_array($ext,$valid_exts)){
    
    $filename = basename($url);
    $newfile = fopen($directory . $filename, "wb"); 
    
    if($newfile){
    while(!feof($file)){
    
    fwrite($newfile,fread($file,10024 * 8),10024 * 8);
    }
    echo 'File uploaded successfully! You can access the file here:'."\n";
    echo ''.$directory.$filename.'';
    } else { echo 'Could not establish new file ('.$directory.$filename.') on local server. Be sure to CHMOD your directory to 777.'; }
    
    } else { echo 'Invalid file type. Please try another file.'; }
    } else { echo 'Could not locate the file: '.$url.''; }
    } else { echo 'Invalid URL entered. Please try again.'; }
    }}
    ?>
    </h5>
    </div>
    <p>Design By <a href="http://www.kashmarhost.com">kashmarhost.com</a></p>
    </body>
    </html>







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    685
    مورد پسند
    313 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    دوست عزیز ....توی public_html سایتتون آپلود میکنید .. بعد از آپلود مثلا آدرس سایتتون kashmarhost.com میباشد که برای اجرای این فایل آدرس شما به این صورت میشود : kashmarhost.com/form.php

    حال که فایل اجرا شد فرم برای شما نمایش داده میشه ..که فایلی رو که میخاید انتقال بدید رو آدرسی رو کپی میکنید اگر میخاید بک آپ رو انقال بدید ابتدا بعد از بک آپ فول گرفتن از سایت مورد نظر بک آپ رو از home به public_html انتقال میدید و دسترسی اون رو به 777 تغییر میدید ..

    آدرس اون رو تو فرم قسمت url میزارید و پسورد پایین رو وارد میکنید پسورد پیشفرض فرمی که من دادم kashmarhost میباشد ..تایپ میکنید و آپلود رو میزنید ..بعد از پایان آپلود پیغام براتون نمایش داده میشه ..اگه آپلود ارور یا با موفقیت انجام شد هباشه براتون پیغام میده ..فایل آپلود شده هم تو public_html شما کنار همین فایل form.php هست ..اگر خواستید توی یه پوشه آپلود کنید برای مثال در مسیر public_html/upload فایل form.php رو به همین ادرس انتقال داده و سطح دسترسی همین پوشه یعنی upload رو به 777 تغییر میدهید..

    کاربر مقابل از abdollahpor بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    440
    مورد پسند
    414 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    با تشکر از دوستان
    تاپیک تکراریه و این روش ها قبلا تو انجمن گزاشته شده

    کاربر مقابل از kamandar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    سلام
    لینگ قبلی را بزارید.







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/09/01, 04:26 AM
  2. پاسخ: 56
    آخرين نوشته: 2014/07/25, 09:59 PM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/01/14, 04:10 PM
  4. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/12/22, 07:38 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/12/23, 10:57 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •