تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 87

موضوع: هک روزشمار نوروز93 - اختصاصی وی بی ایران

    1. توضیحات هک روزشمار نوروز93 - اختصاصی وی بی ایران »»

      هک روزشمار نوروز93 - اختصاصی وی بی ایران

      نگارش: ، توسط (کاندیدای مدیریت)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.x.x امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2014/02/27 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 166 بار
      پشتیبانی می شود سیستم هک و پلاگین تغییرات دستی در قالب تغییرات اتوماتیک در قالب
      کد قابل استفاده فایل های اضافی

      درود.
      همونطور که قبلاً قولش رو داده بودم با هک روزشمار نوروز93 در خدمت شما هستم...

      شات 1:
      Screen1.png


      شات 2:
      Screen2.png


      شات از پنل تنظیمات:




      دمو آنلاین:

      Norooz93



      آخرین تغییرات:

      2014/3/10 ~>عدم پشتیبانی کروم و اکسپلورر از انیمیشن هک!
      برای رفع این مشکل XML موجود در فایل Vbiran_Norooz93_Product-Update(Chrome & IE Support).rar رو بازنویسی کنید.




      دانلود رایگان هک روزشمار نوروز93 - اختصاصی وی بی ایران از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #52
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    چقدردوست داشتنیه ماهیش! واقعا دست مریزاد
    من دو تا مشکل دارم باهاش:





    1- ببینید نوشته دقیقا وسط کادر خاکستری خودش نیست
    2- من بوصرت دستی متغیر رو تو ناوبار گذاشتم ولی فکر کنم یه کدی باید به اول و آخرش اضافه کنم. چون هک همش سمت چپ قرار میگیره. البته میدونم که از تنظیمات میشه فاصله اش رو از اطراف تعیین کرد. ولی مشکل اینه که اجزای بعدی صفحه نمیرن تو خط بعد قرار بگیرن. اونا هم جلوی این قرار میگیره. هر چی هم بعد از متغیر این هک، کدهایی مثل <br> اضافه میکنم که بقیه محتویات صفحه برن سطر بعد، نمیشه!

  3. Top | #53
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    x.x.4
    نوشته ها
    471
    مورد پسند
    1,032 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط samaram نمایش پست ها
    چقدردوست داشتنیه ماهیش! واقعا دست مریزاد
    من دو تا مشکل دارم باهاش:





    1- ببینید نوشته دقیقا وسط کادر خاکستری خودش نیست
    2- من بوصرت دستی متغیر رو تو ناوبار گذاشتم ولی فکر کنم یه کدی باید به اول و آخرش اضافه کنم. چون هک همش سمت چپ قرار میگیره. البته میدونم که از تنظیمات میشه فاصله اش رو از اطراف تعیین کرد. ولی مشکل اینه که اجزای بعدی صفحه نمیرن تو خط بعد قرار بگیرن. اونا هم جلوی این قرار میگیره. هر چی هم بعد از متغیر این هک، کدهایی مثل <br> اضافه میکنم که بقیه محتویات صفحه برن سطر بعد، نمیشه!
    آدرس انجمنتون؟
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  4. Top | #54
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط DesignerPlus نمایش پست ها
    آدرس انجمنتون؟
    forum.zibatan.ir/forum.php

  5. Top | #55
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    x.x.4
    نوشته ها
    471
    مورد پسند
    1,032 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط samaram نمایش پست ها
    forum.zibatan.ir/forum.php
    به قالب additional.css اضافه کنید:
    کد:
    #cntdwn {
        padding-top: 0px !important;
    }

    کاربر مقابل از DesignerPlus بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #56
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    ممنون از زحمتتون. اضافه کردم اما بازم درست نشد.
    راستی کاربرامون هم کلی برا ماهیه ذوق کردن! واقعا ایده ی خوبی بود. دست مریزاد.

    اهان. نه درست شد. متن اومد وسط کادر قرار گرفت. حالا فقط مشکلم اینه که چیکار کنم که فقط همین روزشمار وسط صفحه قرار بگیره و مثلا اون دکمه های گرافیکی که از قبل بودن برن سطر بعد؟

  7. Top | #57
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    172
    مورد پسند
    71 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام من تازهع ورودم میشه اموزش نصب این هکو تصویری یکی زحمت بکشه توضیح بده
    ویرایش توسط اشیمو : 2014/03/15 در ساعت 01:13 PM

  8. Top | #58
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    بالا
    نوشته ها
    161
    مورد پسند
    152 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 33.0.1750.146
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    آخرش چیکار کنیم؟؟کدومو نصب کنیم که باهمه مرورگرا بدون مشکل باشه؟؟؟

  9. Top | #59
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    264
    مورد پسند
    170 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.146
    میزان امتیاز
    34

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط اشیمو نمایش پست ها
    سلام من تازهع ورودم میشه اموزش نصب این هکو تصویری یکی زحمت بکشه توضیح بده
    آموزش نصب هک در ویبولتین

    نقل قول نوشته اصلی توسط soroush22 نمایش پست ها
    آخرش چیکار کنیم؟؟کدومو نصب کنیم که باهمه مرورگرا بدون مشکل باشه؟؟؟
    نخستین مرجع تخصصی رایگان ویبولتین

    2 تشکر توسط:


  10. Top | #60
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    بالا
    نوشته ها
    161
    مورد پسند
    152 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 33.0.1750.146
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    الان نصبش کردم رو اون یکی که آپدیت نوشتید
    اجرا هم میشه بدون مشکل ولی نوشته ای توش نیست !!!!
    lightforum.ir

  11. Top | #61
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    172
    مورد پسند
    71 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Special_BoY نمایش پست ها
    ممنون ولی میشه تصویری یاد بدین این راهو رفتم همون اولم ولی ارور میده میشه کلن زحمت بکشین تصویری ی اموزشی بدین




  12. گیفت کارت آیتونز

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 178
    آخرين نوشته: 2016/10/20, 09:38 PM
  2. آموزش شخصی سازی قالب های کامنت چت (اختصاصی وی بی ایران )
    توسط p30web در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2015/08/03, 11:28 PM
  3. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2014/10/19, 03:56 AM
  4. آموزش تصویری نصب IonCube بروی لوکال هاست xampp - اختصاصی وی بی ایران
    توسط p30web در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/10/16, 10:03 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •