تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: درخواست آموزش ریدایرکت کردن از روت به فولدر

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض درخواست آموزش ریدایرکت کردن از روت به فولدر

    سلام.
    من فرومم رو در پوشه /froum نصب کردم و پوشه روت الان خالیه.
    میخوام هرکی به آدر اصلی یعنی 403 Forbidden وارد میشه مستیقما به این آدرس منتقل یا به اصطلاح ریدایرکت بشه جامعه مجازی بروبکس
    من کد .htaccess در روت رو هم دستکاری کردم طبق :‌ ریدایرکت اما موفق نشدم.
    لطفا کمکم کنید با تشکر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2

    پیش فرض

    از داخل cpanel بخش Redirects می تونی درست کنی.
    دامنه رو انتخاب کن سپس آدرس ریدایرکت رو بزن.
    5.2 قرار دادن عکس يا نوشته با فونت بزرگ ممنوع می باشد.

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط abolfazl_borji نمایش پست ها
    از داخل cpanel بخش Redirects می تونی درست کنی.
    دامنه رو انتخاب کن سپس آدرس ریدایرکت رو بزن.
    ممنون از پاسخت اما من پنل direct admin هستش.
    وقتی Redirects رو میزنم به این آدرس Redirect میشه :‌ 404 Not Found..... همینطوری اسلش فروم بهش اضافه میشه.
    راه دیگه ای نیست؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    up
    لطفا پاسخ بدید خیلی حیاتیه

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    509
    مورد پسند
    113 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 32.0.1700.107
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    از این کد استفاده کنید:

    کد PHP:
    <?php
    header
    ("location: forum/index.php");
    ?>
    این کد رو توی index.php در روت سایت قرار بدین تا به انجمن دایرکت شه.

    البته پیشنهاد میکنم از
    htaccess استفاده کنید. چون بصورت Cached دایرکت نمیکنه باعض افت سئو میشه.

    کاربر مقابل از Ayrese بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    20
    نوشته ها
    120
    مورد پسند
    166 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.117
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    درود
    اینو به اخر فایل
    htaccess اضافه کن ریدایرکت میشه به انجمنت

    کد PHP:
    RewriteEngine OnRewriteBase /RewriteCond %{HTTP_HOST} !^designa.ir$ [NC]RewriteRule ^(.*)$ http://www.irbarobax.ir/froum/$1 [L,R=301] 
    موفق باشی
    ویرایش توسط Morteza_5 : 2014/02/28 در ساعت 04:04 PM

    کاربر مقابل از Morteza_5 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Morteza_5 نمایش پست ها
    درود
    اینو به اخر فایل
    htaccess اضافه کن ریدایرکت میشه به انجمنت

    کد PHP:
    RewriteEngine OnRewriteBase /RewriteCond %{HTTP_HOST} !^designa.ir$ [NC]RewriteRule ^(.*)$ http://www.irbarobax.ir/froum/$1 [L,R=301] 
    موفق باشی
    این کد رو به .htaccess که هیچی توش نبود اضافه کردم این اررور رو داد :

    کد PHP:
    Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
     
    Please contact the server administrator,  webmaster@irbarobax.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
     
    More information about this error may be available in the server error log.
     
    Additionallya 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
      
    Apache/2 Server at irbarobax.ir Port 80 
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ayrese نمایش پست ها
    از این کد استفاده کنید:

    کد PHP:
    <?php
    header
    ("location: forum/index.php");
    ?>
    این کد رو توی index.php در روت سایت قرار بدین تا به انجمن دایرکت شه.

    البته پیشنهاد میکنم از
    htaccess استفاده کنید. چون بصورت Cached دایرکت نمیکنه باعض افت سئو میشه.
    با این روش درست شد.
    باتشکر.
    لطفا تاپیک بسته شود

  9. Top | #8
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    بسته شد
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش حل مشکل Suhosin با یک فایل PHP در روت هاست
    توسط VBIran در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2015/02/06, 08:04 PM
  2. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2014/01/22, 12:35 AM
  3. اموزش ساخت گروه های کاربری متفاوت
    توسط smagoli در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/02/11, 02:39 PM
  4. آموزش ایجاد تبلیغات جدید و متفاوت(new)
    توسط AliBother در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/12/07, 02:36 PM
  5. آموزش: چطور بفهمیم روت هاست و... کجا قرار داره؟
    توسط Haji در انجمن آموزش ( غیر از ویبولتین )
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/05/10, 10:07 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •