تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 31

موضوع: سوالي درمورد كدنويسي در دريم ويبر

  1. Top | #21
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    213
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    خيلي ممنون
    با نرم افزار select تونستم راحت برش بدم
    /!******** سوال كدنويسي ******/
    من از منوي insert يه فرم براي قسمت سرچ انتخاب كردم و حالا ميخوام دكمه ي سرچ رو به محل سرچ بچسپونم.بايد چيكار كنم؟
    اينم عكسش : http://up.vbiran.ir/uploads/36506139...ntitleddgf.PNG
    ممنون




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #22
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    213
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    سوال 2
    من هيدر رو از فتوشاپ برش دادم و حالا تو هيدر ميخوام يه جاييش رو لينك بدم از طريق كدنويسي
    بايد چيكار كنم؟(من فقط ميخوام يه قسمت رو لينك بدم نه كل هيدر رو)

  4. Top | #23
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط a m i r 1 نمایش پست ها
    سوال 2
    من هيدر رو از فتوشاپ برش دادم و حالا تو هيدر ميخوام يه جاييش رو لينك بدم از طريق كدنويسي
    بايد چيكار كنم؟(من فقط ميخوام يه قسمت رو لينك بدم نه كل هيدر رو)
    کد:
    <a href="#" >Your Class Here </a>



  5. Top | #24
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    213
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    خيلي ممنون
    من لوگو و هيدر رو يك جا برش دادم
    يعني تو هيدرم لوگو هم هست
    من ميخوام اون قسمتي كه لوگو هست رو لينك بدم فقط و هيچ كلاسي هم بهش ندادم
    فقط براي هيدر آي دي دادم.!

  6. Top | #25
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط a m i r 1 نمایش پست ها
    خيلي ممنون
    من لوگو و هيدر رو يك جا برش دادم
    يعني تو هيدرم لوگو هم هست
    من ميخوام اون قسمتي كه لوگو هست رو لينك بدم فقط و هيچ كلاسي هم بهش ندادم
    فقط براي هيدر آي دي دادم.!
    از تگ img به جای Your Class Here استفاده کنید
    ویرایش توسط Regulator : 2014/03/23 در ساعت 01:47 PM دلیل: :|



  7. Top | #26
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    213
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    من تازه كارم و زياد كدنويسي بلد نيستم
    اين هست كد هاي من
    کد HTML:
    <div id="header">
    </div>
    و اينم سي اس اس
    کد HTML:
    #header{
        width:970px;
        height:150px;
            background-image: url("Image/header_03.PNG")
    }

  8. Top | #27
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط a m i r 1 نمایش پست ها
    من تازه كارم و زياد كدنويسي بلد نيستم
    اين هست كد هاي من
    کد HTML:
    <div id="header">
    </div>
    و اينم سي اس اس
    کد HTML:
    #header{
        width:970px;
        height:150px;
            background-image: url("Image/header_03.PNG")
    }
    لوگوتون کجاست الآن؟

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  9. Top | #28
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    213
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    من اول لوگوم رو برش داده بودم و گذاشتم
    و حالا لوگوي برش داده شده رو برداشتم و الان توي هيدر لوگو هست.يعني تو هيدر لوگوي سايت هم هست

  10. Top | #29
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط a m i r 1 نمایش پست ها
    من اول لوگوم رو برش داده بودم و گذاشتم
    و حالا لوگوي برش داده شده رو برداشتم و الان توي هيدر لوگو هست.يعني تو هيدر لوگوي سايت هم هست
    ی عکس از هدر بدید

    باید واسه لوگو از تگ img استفاده کنید یا کلاس جدا تعریف کنید

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  11. Top | #30
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    213
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    من سرعت اينترنتم كمه و نميتونم عكسي آپلود كنم
    شما اينطوري فرض كنيد.يه هيدر داريد كه ميخوايد به يه قسمت به اندازه 100*100 لينك بدين و اين محل وسط هيدر باشه

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سوال در مورد ويرايش قالب
    توسط masoureh در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/02/06, 06:49 AM
  2. سوال درباره ويبولتن و وردپرس
    توسط shadoneh در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/01, 08:12 AM
  3. كدام زبان برنامه نويسي رو ترجيح ميدين؟
    توسط Shahab در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/02/10, 11:50 PM
  4. سوال در ويبي 4
    توسط entsa در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/08/24, 12:51 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •