تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 11 از 32 نخستنخست 12345678910111213141516171819202122232425 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 101 به 110 از 312

موضوع: دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

    1. توضیحات دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران »»

      دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

      نگارش: ، توسط (مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (3 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2014/03/19 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 312 بار
      پشتیبانی می شود سیستم هک و پلاگین تغییرات در کد ها




      درود بر کاربران شریف وی بی ایران

      ضمن تبریک پیشاپیش خدمت شما بابت فرا رسانی عید باستانی ایرانیان به رسم هر ساله وی بی ایران قصد داریم تا پوسته ی رسمی نوروز 93 را خدمت شما تقدیم کنیم.
      از تمامی کسانی که ما را در ساخت این پوسته یاری کردند صمیمانه تشکر میکنیم.

      در این پوسته نهایت تلاشمان را کردیم تا بهترین امکانات را بدون نقص گردآوری کنیم و در اختیار شما قرار دهیم در صورتی مشکلی در این پوسته وجود داشت اعلام کنید تا بر طرف بشه.


      از ویژگی این پوسته می توان به :

      - داشتن سایدبار بسیار زیبا (برای اولین بار)
      - داشتن روزشمار عید متفاوت
      - اسلایدر نوروزی
      - ناو اسکرول با قابلیت سلکت (برای اولین بار)
      - و ...

      اشاره کرد.

      شات از صفحه اصلی این پوسته زیبا



      شات از سایر امکانات





      لاگین باکس



      پست بیت




      شات از پنل پوسته :




      داخل استایل سعی کردم رو تمامی بخش ها کار کنم ، پروفایل ، پنل کاربری و پیغام خصوصی



      استایل تا سایز 400px فول ریسپانسیو سهت و بدون مشکل واکنش انجام میده

      دمو استایل : Creatively | کریتیولی

      داخل دمو می تونید تمامی امکانات رو مشاهده کنید

      در آخر از دوستان عزیزم ، محمد حسین عابدین پور ، خاتم تدین ، عرفان باقری ، محمد جواد سلیمانی فرد که در این استایل به بنده کمک کردن تشکر ویژه می کنم

      و در پایان امیدوارم شاهد حذف کپی رایت نباشیم چون واقعاً برای استایل زحمت کشیده شده ، میتونید بعد از نصب تمام این زحمت هارو ببینید.

      امیدوارم سال خوب و خوشی کنار خانواده محترمتون داشته باشید .

      سپاس.


      ---------------------------------------------------------------------------

      Xml
      استایل آپگرید شد !

      دوستانی که قبلاً نصب کردند VBIranNorooz93-Updated رو روی استایل فعلی بازنویسی کنند !

      برای وصل کردن ایمیل به داخل پوشه contact/contact_form موجود در فایل عکس ها برید

      config.php را باز کنید و ایمیل خود را وارد کنید .

      آپدیت 2 : رفع مشکل علامت تعجب در روزشمار

      دوستان کد های navbar رو با کد زیر عوض کنید

      کد:
      <ul class="nav">
      <div class="all-center">
                  <div class="nav-effect">
      {vb:raw vboptions.norooz93_navlinks}
                  </div>
      
      <div class="item_menu"></div>
      <div class="item_nav"></div>
      </div>
      <div class="blocknavmodal">
      <a href="javascript:chooseStyle('none', 60)" checked="checked">
      <div class="select-modal-nav">ثابت</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('moving', 60)">
      <div class="select-modal-nav">متحرک</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('inconspicuous', 60)">
      <div class="select-modal-nav">کم رنگ</div>
      </a>
      </div>
      </ul>
      <div class="reminder">
      <div class="reminder_text_display">
      <script type="text/javascript" language="JavaScript">TargetDate = "3/21/2013 09:18:19";BackColor = "";ForeColor = "";CountActive = true;DisplayFormat = "فقط  %%S%% : %%M%% :  %%H%%  : %%D%% تا عید باستانی نوروز مانده است !";FinishMessage = "آغاز سال شمسی  و عيد باستانی نوروز بر شما مبارک!";</script> <script type="text/javascript" language="JavaScript">function calcage(secs, num1, num2) {
        s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
        if (s.length < 2)
          s = "0" + s;
        return "<a>" + s + "</a>";
      }
      
      
      function CountBack(secs) {
        if (secs < 0) {
          document.getElementById("rooz").innerHTML = FinishMessage;
          return;
        }
        DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));
      
      
        document.getElementById("rooz").innerHTML = DisplayStr;
        if (CountActive)
          setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
      }
      
      
      function putspan(backcolor, forecolor) {
       document.write("<span id='rooz' style='background-color:" + backcolor + 
                      "; color:" + forecolor + "'></span>");
      }
      
      
      if (typeof(BackColor)=="undefined")
        BackColor = "blue";
      if (typeof(ForeColor)=="undefined")
        ForeColor= "red";
      //if (typeof(TargetDate)=="undefined")
        TargetDate = "03/20/2014 20:27:07";
      if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
        DisplayFormat = "%%D%% Days, %%H%% Hours, %%M%% Minutes, %%S%% Seconds.";
      if (typeof(CountActive)=="undefined")
        CountActive = true;
      if (typeof(FinishMessage)=="undefined")
        FinishMessage = "";
      putspan(BackColor, ForeColor);
      var dthen = new Date(TargetDate);
      var dnow = new Date();
      ddiff = new Date(dthen-dnow);
      gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
      CountBack(gsecs);</script>
      </div>
      <div class="wraing_moderator">نوروز سال 1393 در کنار ما و تیم مدیریتی ما باشید !</div>
      </div>
      <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
      <div class="norooz_display_tools">
      <div class="norooz_slider">
      <div class="title_norooz">تاپیک های نوروزی سایت</div>
      <div class="equipment_slider"></div>
            <ul>
      {vb:raw vboptions.norooz93_topic}
            </ul>
      <div class="slider_right"></div>
      <div class="slider_left"></div>
      </div>
      
      <div class="norooz_social">
      <div class="title_norooz">مارادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید !</div>
      <div class="equipment_social"></div>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_fb}" target="_blank" class="fbjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_gplus}" target="_blank" class="gplusjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_insta}" target="_blank" class="instajoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_tw}" target="_blank" class="twjoonam"></a>
      </div>
      
      </div>
      </vb:if>
      <div class="body_wrapper">
      <div id="breadcrumb" class="breadcrumb">
              <li class="navbithome"><a href="index.php{vb:raw session.sessionurl_q}" accesskey="1"><img src="http://www.vbiran.ir/images/norooz93/img/navbit-home.png" alt="{vb:rawphrase home}" /></a></li>
              {vb:raw navbits.breadcrumb}
              {vb:raw navbits.lastelement}
          <hr />
      </div>
      
      {vb:raw ad_location.ad_navbar_below}
      {vb:raw ad_location.global_below_navbar}
      
      <vb:if condition="$show['notices'] AND THIS_SCRIPT != 'register'">
          <form action="profile.php?do=dismissnotice" method="post" id="notices" class="notices">
              <input type="hidden" name="do" value="dismissnotice" />
              <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" />
              <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
              <input type="hidden" id="dismiss_notice_hidden" name="dismiss_noticeid" value="" />
              <input type="hidden" name="url" value="{vb:raw return_link}" />
              <ol>
                  {vb:raw notices}
              </ol>
          </form>
      </vb:if>
      آپدیت 3 : رفع مشکل دکمه پسند : دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران - صفحه 17

      موفق باشید .

      دانلود رایگان دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران از وی بی ایران


      پشتیبانان


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #102
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,756
    مورد پسند
    11,358 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Unknown Mozilla OS-Browser Compatible
    میزان امتیاز
    923

    پیش فرض

    جستجو کنید آموزش نصب استایل هست.

    Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #103
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    109
    مورد پسند
    68 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام مشکل من اینه
    21.PNG

  4. Top | #104
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط TAKB0Y نمایش پست ها
    سلام مشکل من اینه
    21.PNG
    درود

    ادمین سی پی > استایل ها و قالب ها > جستجو در قالب ها

    سرچ کنید navbar پیدا و بازش کنید

    کدای زیر رو از داخلش حذف کنید

    کد:
    <div class="reminder">
    <div class="reminder_text_display">
    <script type="text/javascript" language="JavaScript">TargetDate = "3/21/2013 09:18:19";BackColor = "";ForeColor = "";CountActive = true;DisplayFormat = "فقط  %%S%% : %%M%% :  %%H%%  : %%D%% تا عید باستانی نوروز مانده است !";FinishMessage = "آغاز سال شمسی  و عيد باستانی نوروز بر شما مبارک!";</script> <script type="text/javascript" language="JavaScript">function calcage(secs, num1, num2) {
      s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
      if (s.length < 2)
        s = "0" + s;
      return "<a>" + s + "</a>";
    }
    
    
    function CountBack(secs) {
      if (secs < 0) {
        document.getElementById("rooz").innerHTML = FinishMessage;
        return;
      }
      DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
      DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
      DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
      DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));
    
    
      document.getElementById("rooz").innerHTML = DisplayStr;
      if (CountActive)
        setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
    }
    
    
    function putspan(backcolor, forecolor) {
     document.write("<span id='rooz' style='background-color:" + backcolor + 
                    "; color:" + forecolor + "'></span>");
    }
    
    
    if (typeof(BackColor)=="undefined")
      BackColor = "blue";
    if (typeof(ForeColor)=="undefined")
      ForeColor= "red";
    //if (typeof(TargetDate)=="undefined")
      TargetDate = "03/20/2014 20:27:07";
    if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
      DisplayFormat = "%%D%% Days, %%H%% Hours, %%M%% Minutes, %%S%% Seconds.";
    if (typeof(CountActive)=="undefined")
      CountActive = true;
    if (typeof(FinishMessage)=="undefined")
      FinishMessage = "";
    putspan(BackColor, ForeColor);
    var dthen = new Date(TargetDate);
    var dnow = new Date();
    ddiff = new Date(dthen-dnow);
    gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
    CountBack(gsecs);</script>
    </div>
    <div class="wraing_moderator">نوروز سال 1393 در کنار ما و تیم مدیریتی ما باشید !</div>
    </div>
    <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
    <div class="norooz_display_tools">
    <div class="norooz_slider">
    <div class="title_norooz">تاپیک های نوروزی سایت</div>
    <div class="equipment_slider"></div>
          <ul>
    {vb:raw vboptions.norooz93_topic}
          </ul>
    <div class="slider_right"></div>
    <div class="slider_left"></div>
    </div>
    
    <div class="norooz_social">
    <div class="title_norooz">مارادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید !</div>
    <div class="equipment_social"></div>
    <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_fb}" target="_blank" class="fbjoonam"></a>
    <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_gplus}" target="_blank" class="gplusjoonam"></a>
    <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_insta}" target="_blank" class="instajoonam"></a>
    <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_tw}" target="_blank" class="twjoonam"></a>
    </div>
    
    </div>
    </vb:if>
    موفق باشید .


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  5. Top | #105

  6. Top | #106
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    24
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    آقا ممنون ... بسیار زیباست.. فقط قسمت تنظیمات این قالب رو پیدا نکردم در قسمت «تنظیمات اصلی انجمن» !

    Capturel.JPG

    می تونید راهنمایی کنید؟

  7. Top | #107
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم :)
    نوشته ها
    3,396
    مورد پسند
    3,162 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    410

    پیش فرض

    پلاگین اش رو نصب کردید ؟

    2 تشکر توسط:



  8. Top | #108
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط rslrezaie نمایش پست ها
    آقا ممنون ... بسیار زیباست.. فقط قسمت تنظیمات این قالب رو پیدا نکردم در قسمت «تنظیمات اصلی انجمن» !

    Capturel.JPG

    می تونید راهنمایی کنید؟
    دوست عزیز تنظمیات همون بلوک سمت راستی هست

    اون به عنوان یک راهنما هست !

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  9. Top | #109
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم :)
    نوشته ها
    3,396
    مورد پسند
    3,162 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    410

    پیش فرض

    عالی ، بسیار زیبا

    خسته نباشید

    کاربر مقابل از Reza بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  10. Top | #110
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    22
    نوشته ها
    214
    مورد پسند
    80 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    من داخل فایل بخش آپلود ندیدم چیو توی روت آپلود کنم


  11. Top | #111
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط newgamers نمایش پست ها
    من داخل فایل بخش آپلود ندیدم چیو توی روت آپلود کنم
    توی پوشه ی Plugin هست ، موفق باشید .

    2 تشکر توسط:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2015/08/23, 01:17 PM
  2. پاسخ: 909
    آخرين نوشته: 2015/03/01, 02:32 PM
  3. پاسخ: 93
    آخرين نوشته: 2014/10/08, 10:01 AM
  4. لود پوسته متفاوت با تشخیص مرورگر
    توسط DNA در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/03/06, 12:00 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/12/21, 01:38 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •