تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 15 از 32 نخستنخست 1234567891011121314151617181920212223242526272829 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 141 به 150 از 312

موضوع: دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

    1. توضیحات دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران »»

      دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

      نگارش: ، توسط (مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (3 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2014/03/19 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 312 بار
      پشتیبانی می شود سیستم هک و پلاگین تغییرات در کد ها




      درود بر کاربران شریف وی بی ایران

      ضمن تبریک پیشاپیش خدمت شما بابت فرا رسانی عید باستانی ایرانیان به رسم هر ساله وی بی ایران قصد داریم تا پوسته ی رسمی نوروز 93 را خدمت شما تقدیم کنیم.
      از تمامی کسانی که ما را در ساخت این پوسته یاری کردند صمیمانه تشکر میکنیم.

      در این پوسته نهایت تلاشمان را کردیم تا بهترین امکانات را بدون نقص گردآوری کنیم و در اختیار شما قرار دهیم در صورتی مشکلی در این پوسته وجود داشت اعلام کنید تا بر طرف بشه.


      از ویژگی این پوسته می توان به :

      - داشتن سایدبار بسیار زیبا (برای اولین بار)
      - داشتن روزشمار عید متفاوت
      - اسلایدر نوروزی
      - ناو اسکرول با قابلیت سلکت (برای اولین بار)
      - و ...

      اشاره کرد.

      شات از صفحه اصلی این پوسته زیبا



      شات از سایر امکانات





      لاگین باکس



      پست بیت




      شات از پنل پوسته :




      داخل استایل سعی کردم رو تمامی بخش ها کار کنم ، پروفایل ، پنل کاربری و پیغام خصوصی



      استایل تا سایز 400px فول ریسپانسیو سهت و بدون مشکل واکنش انجام میده

      دمو استایل : Creatively | کریتیولی

      داخل دمو می تونید تمامی امکانات رو مشاهده کنید

      در آخر از دوستان عزیزم ، محمد حسین عابدین پور ، خاتم تدین ، عرفان باقری ، محمد جواد سلیمانی فرد که در این استایل به بنده کمک کردن تشکر ویژه می کنم

      و در پایان امیدوارم شاهد حذف کپی رایت نباشیم چون واقعاً برای استایل زحمت کشیده شده ، میتونید بعد از نصب تمام این زحمت هارو ببینید.

      امیدوارم سال خوب و خوشی کنار خانواده محترمتون داشته باشید .

      سپاس.


      ---------------------------------------------------------------------------

      Xml
      استایل آپگرید شد !

      دوستانی که قبلاً نصب کردند VBIranNorooz93-Updated رو روی استایل فعلی بازنویسی کنند !

      برای وصل کردن ایمیل به داخل پوشه contact/contact_form موجود در فایل عکس ها برید

      config.php را باز کنید و ایمیل خود را وارد کنید .

      آپدیت 2 : رفع مشکل علامت تعجب در روزشمار

      دوستان کد های navbar رو با کد زیر عوض کنید

      کد:
      <ul class="nav">
      <div class="all-center">
                  <div class="nav-effect">
      {vb:raw vboptions.norooz93_navlinks}
                  </div>
      
      <div class="item_menu"></div>
      <div class="item_nav"></div>
      </div>
      <div class="blocknavmodal">
      <a href="javascript:chooseStyle('none', 60)" checked="checked">
      <div class="select-modal-nav">ثابت</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('moving', 60)">
      <div class="select-modal-nav">متحرک</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('inconspicuous', 60)">
      <div class="select-modal-nav">کم رنگ</div>
      </a>
      </div>
      </ul>
      <div class="reminder">
      <div class="reminder_text_display">
      <script type="text/javascript" language="JavaScript">TargetDate = "3/21/2013 09:18:19";BackColor = "";ForeColor = "";CountActive = true;DisplayFormat = "فقط  %%S%% : %%M%% :  %%H%%  : %%D%% تا عید باستانی نوروز مانده است !";FinishMessage = "آغاز سال شمسی  و عيد باستانی نوروز بر شما مبارک!";</script> <script type="text/javascript" language="JavaScript">function calcage(secs, num1, num2) {
        s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
        if (s.length < 2)
          s = "0" + s;
        return "<a>" + s + "</a>";
      }
      
      
      function CountBack(secs) {
        if (secs < 0) {
          document.getElementById("rooz").innerHTML = FinishMessage;
          return;
        }
        DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));
      
      
        document.getElementById("rooz").innerHTML = DisplayStr;
        if (CountActive)
          setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
      }
      
      
      function putspan(backcolor, forecolor) {
       document.write("<span id='rooz' style='background-color:" + backcolor + 
                      "; color:" + forecolor + "'></span>");
      }
      
      
      if (typeof(BackColor)=="undefined")
        BackColor = "blue";
      if (typeof(ForeColor)=="undefined")
        ForeColor= "red";
      //if (typeof(TargetDate)=="undefined")
        TargetDate = "03/20/2014 20:27:07";
      if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
        DisplayFormat = "%%D%% Days, %%H%% Hours, %%M%% Minutes, %%S%% Seconds.";
      if (typeof(CountActive)=="undefined")
        CountActive = true;
      if (typeof(FinishMessage)=="undefined")
        FinishMessage = "";
      putspan(BackColor, ForeColor);
      var dthen = new Date(TargetDate);
      var dnow = new Date();
      ddiff = new Date(dthen-dnow);
      gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
      CountBack(gsecs);</script>
      </div>
      <div class="wraing_moderator">نوروز سال 1393 در کنار ما و تیم مدیریتی ما باشید !</div>
      </div>
      <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
      <div class="norooz_display_tools">
      <div class="norooz_slider">
      <div class="title_norooz">تاپیک های نوروزی سایت</div>
      <div class="equipment_slider"></div>
            <ul>
      {vb:raw vboptions.norooz93_topic}
            </ul>
      <div class="slider_right"></div>
      <div class="slider_left"></div>
      </div>
      
      <div class="norooz_social">
      <div class="title_norooz">مارادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید !</div>
      <div class="equipment_social"></div>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_fb}" target="_blank" class="fbjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_gplus}" target="_blank" class="gplusjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_insta}" target="_blank" class="instajoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_tw}" target="_blank" class="twjoonam"></a>
      </div>
      
      </div>
      </vb:if>
      <div class="body_wrapper">
      <div id="breadcrumb" class="breadcrumb">
              <li class="navbithome"><a href="index.php{vb:raw session.sessionurl_q}" accesskey="1"><img src="http://www.vbiran.ir/images/norooz93/img/navbit-home.png" alt="{vb:rawphrase home}" /></a></li>
              {vb:raw navbits.breadcrumb}
              {vb:raw navbits.lastelement}
          <hr />
      </div>
      
      {vb:raw ad_location.ad_navbar_below}
      {vb:raw ad_location.global_below_navbar}
      
      <vb:if condition="$show['notices'] AND THIS_SCRIPT != 'register'">
          <form action="profile.php?do=dismissnotice" method="post" id="notices" class="notices">
              <input type="hidden" name="do" value="dismissnotice" />
              <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" />
              <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
              <input type="hidden" id="dismiss_notice_hidden" name="dismiss_noticeid" value="" />
              <input type="hidden" name="url" value="{vb:raw return_link}" />
              <ol>
                  {vb:raw notices}
              </ol>
          </form>
      </vb:if>
      آپدیت 3 : رفع مشکل دکمه پسند : دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران - صفحه 17

      موفق باشید .

      دانلود رایگان دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران از وی بی ایران


      پشتیبانان


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #142
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    vBulletin v5.0.0
    نوشته ها
    11
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها



    تبدیل سیستم تشکر به پسند رو انجام دادید؟ اگه اونو انجام دادید باید ی سری مراحل رو از اول تکرار کنید!


    متاسفانه این کاری که میگید رو انجام ندادم اگه پستی در این باب هست بگید یا راهنمایی کنید
    با تشکر

  3. Top | #143
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mam1371 نمایش پست ها
    متاسفانه این کاری که میگید رو انجام ندادم اگه پستی در این باب هست بگید یا راهنمایی کنید
    با تشکر
    استایل موردی نداره تنها مشکل به نظرم همونه

    لینک مطلب : آموزش تغییر سیستم تشکر به سیستم پسند ( Like ) ویبولتین 4 - صفحه 109


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  4. Top | #144
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    200 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها

    کدوم قسمت؟
    این قسمت رو :

    http://up.vbiran.ir/uploads/21413139...714_Taaage.PNG


  5. Top | #145
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 MS Internet Explorer 10.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Neghab_Dar نمایش پست ها
    تا چند وقت دیگه ی چیزی مثل این قرار میدم ، فلن وقتشو ندارم

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #146
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    21
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    191 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    کاربر مقابل از Mosi.Pro بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #147
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    50
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    منم باکس لاگین این یا یه چیزی شبه اینو میخوام پاپ اپ باشه

    کاربر مقابل از farzadi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #148
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzadi نمایش پست ها
    منم باکس لاگین این یا یه چیزی شبه اینو میخوام پاپ اپ باشه
    برای کجا؟


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  9. Top | #149
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    50
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    برای انجمن خودم دیگه

  10. Top | #150
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    7
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام خدمت دوستان عزیز .

    من میخواهم یکی از تب های سایتم رو به صورت پاپ آپ باز کنم مانند لوگین باکس و داخلش یک عکس نمایش بدم یا یک آی فریم ؟
    و یک سوال دیگر چونه میشود تعداد تب های سایت رو که نوشته مجاز 4 افزایش داد ؟
    ممنون میشو راهنمایی کنید.
    ویرایش توسط hiss : 2014/04/06 در ساعت 12:49 PM

  11. Top | #151
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.X.X
    نوشته ها
    195
    مورد پسند
    87 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    7 صفحه پرداختند ولی فقط شما اعلام کردید

    Xml استایل به اشتباه آپلود شده ، از تمام دوستان معذرت می خوام

    پوزش

    Xml آپدیت شد

    رو استایل فعلی Xml رو بازنویسی کنید !
    با سلام و تشکر بابت استایل زیباتون
    یه مشکلی دارم اونم اینه که
    تو مرورگر فایرفاکس index انجمن به این شکله :

    Untitled2.jpg

    و تو مرورگر گوگل کروم هم به این شکل هستش (کامل نیست) :

    Untitled.jpg

    نکته :
    این رو هم بگم که اون قسمت روز شمار رو خودم از ناوبار حذف کردم
    حالا چیکار کنم که استایل تو گوگل کروم هم کامل لود بشه ؟

    کاربر مقابل از iranian vampire بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2015/08/23, 01:17 PM
  2. پاسخ: 909
    آخرين نوشته: 2015/03/01, 02:32 PM
  3. پاسخ: 93
    آخرين نوشته: 2014/10/08, 10:01 AM
  4. لود پوسته متفاوت با تشخیص مرورگر
    توسط DNA در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/03/06, 12:00 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/12/21, 01:38 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •