تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 16 از 32 نخستنخست ... 23456789101112131415161718192021222324252627282930 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 151 به 160 از 312

موضوع: دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

    1. توضیحات دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران »»

      دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

      نگارش: ، توسط (مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (3 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2014/03/19 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 312 بار
      پشتیبانی می شود سیستم هک و پلاگین تغییرات در کد ها




      درود بر کاربران شریف وی بی ایران

      ضمن تبریک پیشاپیش خدمت شما بابت فرا رسانی عید باستانی ایرانیان به رسم هر ساله وی بی ایران قصد داریم تا پوسته ی رسمی نوروز 93 را خدمت شما تقدیم کنیم.
      از تمامی کسانی که ما را در ساخت این پوسته یاری کردند صمیمانه تشکر میکنیم.

      در این پوسته نهایت تلاشمان را کردیم تا بهترین امکانات را بدون نقص گردآوری کنیم و در اختیار شما قرار دهیم در صورتی مشکلی در این پوسته وجود داشت اعلام کنید تا بر طرف بشه.


      از ویژگی این پوسته می توان به :

      - داشتن سایدبار بسیار زیبا (برای اولین بار)
      - داشتن روزشمار عید متفاوت
      - اسلایدر نوروزی
      - ناو اسکرول با قابلیت سلکت (برای اولین بار)
      - و ...

      اشاره کرد.

      شات از صفحه اصلی این پوسته زیبا



      شات از سایر امکانات





      لاگین باکس



      پست بیت




      شات از پنل پوسته :




      داخل استایل سعی کردم رو تمامی بخش ها کار کنم ، پروفایل ، پنل کاربری و پیغام خصوصی



      استایل تا سایز 400px فول ریسپانسیو سهت و بدون مشکل واکنش انجام میده

      دمو استایل : Creatively | کریتیولی

      داخل دمو می تونید تمامی امکانات رو مشاهده کنید

      در آخر از دوستان عزیزم ، محمد حسین عابدین پور ، خاتم تدین ، عرفان باقری ، محمد جواد سلیمانی فرد که در این استایل به بنده کمک کردن تشکر ویژه می کنم

      و در پایان امیدوارم شاهد حذف کپی رایت نباشیم چون واقعاً برای استایل زحمت کشیده شده ، میتونید بعد از نصب تمام این زحمت هارو ببینید.

      امیدوارم سال خوب و خوشی کنار خانواده محترمتون داشته باشید .

      سپاس.


      ---------------------------------------------------------------------------

      Xml
      استایل آپگرید شد !

      دوستانی که قبلاً نصب کردند VBIranNorooz93-Updated رو روی استایل فعلی بازنویسی کنند !

      برای وصل کردن ایمیل به داخل پوشه contact/contact_form موجود در فایل عکس ها برید

      config.php را باز کنید و ایمیل خود را وارد کنید .

      آپدیت 2 : رفع مشکل علامت تعجب در روزشمار

      دوستان کد های navbar رو با کد زیر عوض کنید

      کد:
      <ul class="nav">
      <div class="all-center">
                  <div class="nav-effect">
      {vb:raw vboptions.norooz93_navlinks}
                  </div>
      
      <div class="item_menu"></div>
      <div class="item_nav"></div>
      </div>
      <div class="blocknavmodal">
      <a href="javascript:chooseStyle('none', 60)" checked="checked">
      <div class="select-modal-nav">ثابت</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('moving', 60)">
      <div class="select-modal-nav">متحرک</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('inconspicuous', 60)">
      <div class="select-modal-nav">کم رنگ</div>
      </a>
      </div>
      </ul>
      <div class="reminder">
      <div class="reminder_text_display">
      <script type="text/javascript" language="JavaScript">TargetDate = "3/21/2013 09:18:19";BackColor = "";ForeColor = "";CountActive = true;DisplayFormat = "فقط  %%S%% : %%M%% :  %%H%%  : %%D%% تا عید باستانی نوروز مانده است !";FinishMessage = "آغاز سال شمسی  و عيد باستانی نوروز بر شما مبارک!";</script> <script type="text/javascript" language="JavaScript">function calcage(secs, num1, num2) {
        s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
        if (s.length < 2)
          s = "0" + s;
        return "<a>" + s + "</a>";
      }
      
      
      function CountBack(secs) {
        if (secs < 0) {
          document.getElementById("rooz").innerHTML = FinishMessage;
          return;
        }
        DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));
      
      
        document.getElementById("rooz").innerHTML = DisplayStr;
        if (CountActive)
          setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
      }
      
      
      function putspan(backcolor, forecolor) {
       document.write("<span id='rooz' style='background-color:" + backcolor + 
                      "; color:" + forecolor + "'></span>");
      }
      
      
      if (typeof(BackColor)=="undefined")
        BackColor = "blue";
      if (typeof(ForeColor)=="undefined")
        ForeColor= "red";
      //if (typeof(TargetDate)=="undefined")
        TargetDate = "03/20/2014 20:27:07";
      if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
        DisplayFormat = "%%D%% Days, %%H%% Hours, %%M%% Minutes, %%S%% Seconds.";
      if (typeof(CountActive)=="undefined")
        CountActive = true;
      if (typeof(FinishMessage)=="undefined")
        FinishMessage = "";
      putspan(BackColor, ForeColor);
      var dthen = new Date(TargetDate);
      var dnow = new Date();
      ddiff = new Date(dthen-dnow);
      gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
      CountBack(gsecs);</script>
      </div>
      <div class="wraing_moderator">نوروز سال 1393 در کنار ما و تیم مدیریتی ما باشید !</div>
      </div>
      <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
      <div class="norooz_display_tools">
      <div class="norooz_slider">
      <div class="title_norooz">تاپیک های نوروزی سایت</div>
      <div class="equipment_slider"></div>
            <ul>
      {vb:raw vboptions.norooz93_topic}
            </ul>
      <div class="slider_right"></div>
      <div class="slider_left"></div>
      </div>
      
      <div class="norooz_social">
      <div class="title_norooz">مارادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید !</div>
      <div class="equipment_social"></div>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_fb}" target="_blank" class="fbjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_gplus}" target="_blank" class="gplusjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_insta}" target="_blank" class="instajoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_tw}" target="_blank" class="twjoonam"></a>
      </div>
      
      </div>
      </vb:if>
      <div class="body_wrapper">
      <div id="breadcrumb" class="breadcrumb">
              <li class="navbithome"><a href="index.php{vb:raw session.sessionurl_q}" accesskey="1"><img src="http://www.vbiran.ir/images/norooz93/img/navbit-home.png" alt="{vb:rawphrase home}" /></a></li>
              {vb:raw navbits.breadcrumb}
              {vb:raw navbits.lastelement}
          <hr />
      </div>
      
      {vb:raw ad_location.ad_navbar_below}
      {vb:raw ad_location.global_below_navbar}
      
      <vb:if condition="$show['notices'] AND THIS_SCRIPT != 'register'">
          <form action="profile.php?do=dismissnotice" method="post" id="notices" class="notices">
              <input type="hidden" name="do" value="dismissnotice" />
              <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" />
              <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
              <input type="hidden" id="dismiss_notice_hidden" name="dismiss_noticeid" value="" />
              <input type="hidden" name="url" value="{vb:raw return_link}" />
              <ol>
                  {vb:raw notices}
              </ol>
          </form>
      </vb:if>
      آپدیت 3 : رفع مشکل دکمه پسند : دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران - صفحه 17

      موفق باشید .

      دانلود رایگان دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران از وی بی ایران


      پشتیبانان


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #152
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    50
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کسی نمیتونه یه باکس لاگین پاپ اپ به ما بده؟؟ واجبه پیلووووووززز

  3. Top | #153
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hiss نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزیز .

    من میخواهم یکی از تب های سایتم رو به صورت پاپ آپ باز کنم مانند لوگین باکس و داخلش یک عکس نمایش بدم یا یک آی فریم ؟
    و یک سوال دیگر چونه میشود تعداد تب های سایت رو که نوشته مجاز 4 افزایش داد ؟
    ممنون میشو راهنمایی کنید.
    1. باید جی کوئری بنویسید براش
    2. به دلیل ریسپانسیو بودن نوشتم 4 تا ، میتونید بقیه رو درون سایدبار قرار بدید (بیشتر 4 تا مشکل درون ریسپانسیو به وجود میاد)

    نقل قول نوشته اصلی توسط iranian vampire نمایش پست ها
    با سلام و تشکر بابت استایل زیباتون
    یه مشکلی دارم اونم اینه که
    تو مرورگر فایرفاکس index انجمن به این شکله :

    فایل پیوست 37602

    و تو مرورگر گوگل کروم هم به این شکل هستش (کامل نیست) :

    فایل پیوست 37603

    نکته :
    این رو هم بگم که اون قسمت روز شمار رو خودم از ناوبار حذف کردم
    حالا چیکار کنم که استایل تو گوگل کروم هم کامل لود بشه ؟
    مشکلی نداره ، چون استایل ریسپانسیو هست بسته به رزولشن شما در مرورگر های مختلف واکنش نشون میده

    رزولشن خودتون رو با Ctrl+اون قسمت چرخون رو موس کم کنید استایل رو کامل میتونید ببینید.

    موفق باشید

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzadi نمایش پست ها
    کسی نمیتونه یه باکس لاگین پاپ اپ به ما بده؟؟ واجبه پیلووووووززز
    باید کدنویسی بلد باشید ، فک نکنم کسی قرار بده واستون

    3 تشکر توسط:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  4. Top | #154
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    7
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    1. باید جی کوئری بنویسید براش
    2. به دلیل ریسپانسیو بودن نوشتم 4 تا ، میتونید بقیه رو درون سایدبار قرار بدید (بیشتر 4 تا مشکل درون ریسپانسیو به وجود میاد)
    ممنون
    منم منظور اینه که در تب ها امکان استفاده همان کدی که در قالب وجود دارد و لوگین باکس رو باز میکند نیست ؟
    چطوری میتوانم از اون کلاس داخل تب استفاده کنم

  5. Top | #155
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hiss نمایش پست ها
    ممنون
    منم منظور اینه که در تب ها امکان استفاده همان کدی که در قالب وجود دارد و لوگین باکس رو باز میکند نیست ؟
    چطوری میتوانم از اون کلاس داخل تب استفاده کنم
    خیر نیست ، باید مجدد تعریف کنید

    کدنویسی بلدید؟

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #156
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    7
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    خیر نیست ، باید مجدد تعریف کنید

    کدنویسی بلدید؟
    بله تغریبا گفتم شاید بشه از کلاسی که تعریف شده استفاده کرد

  7. Top | #157
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط hiss نمایش پست ها
    بله تغریبا گفتم شاید بشه از کلاسی که تعریف شده استفاده کرد
    خیر مختص لاگین نوشته شده


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  8. Top | #158
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.X.X
    نوشته ها
    195
    مورد پسند
    87 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    1. باید جی کوئری بنویسید براش
    2. به دلیل ریسپانسیو بودن نوشتم 4 تا ، میتونید بقیه رو درون سایدبار قرار بدید (بیشتر 4 تا مشکل درون ریسپانسیو به وجود میاد)



    مشکلی نداره ، چون استایل ریسپانسیو هست بسته به رزولشن شما در مرورگر های مختلف واکنش نشون میده

    رزولشن خودتون رو با Ctrl+اون قسمت چرخون رو موس کم کنید استایل رو کامل میتونید ببینید.

    موفق باشید



    باید کدنویسی بلد باشید ، فک نکنم کسی قرار بده واستون
    ممنون از پاسخ گویی سریعتون
    کاری رو که گفتین انجام دادم ، اما تغیری نمیبینم

  9. Top | #159
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    7
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام خدمت دوستان

    قسمت فوتر قالب فرمی برای ارتباط وجود دارد چگونه میتوان آن را فعال کرد ؟
    ایمیل رو کجا تعریف کنیم ، آیا اونقسمت کار میکند ؟

  10. Top | #160
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط iranian vampire نمایش پست ها
    ممنون از پاسخ گویی سریعتون
    کاری رو که گفتین انجام دادم ، اما تغیری نمیبینم
    تست کردم سایتتون رو مشکلی نداره ، به دلیل ریسپانسیو بودن هستم بالا هم گفتم

    نقل قول نوشته اصلی توسط hiss نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان

    قسمت فوتر قالب فرمی برای ارتباط وجود دارد چگونه میتوان آن را فعال کرد ؟
    ایمیل رو کجا تعریف کنیم ، آیا اونقسمت کار میکند ؟
    فعال هست پیش فرض

    برای وصل کردن ایمیل به داخل پوشه contact/contact_form موجود در فایل عکس ها برید

    config.php را باز کنید و ایمیل خود را وارد کنید .
    ی مشکل کوچیک داره js لود نمیشه ، به زودی رفع میشه

    2 تشکر توسط:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  11. Top | #161
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.X.X
    نوشته ها
    195
    مورد پسند
    87 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    تست کردم سایتتون رو مشکلی نداره ، به دلیل ریسپانسیو بودن هستم بالا هم گفتم



    فعال هست پیش فرض



    ی مشکل کوچیک داره js لود نمیشه ، به زودی رفع میشه
    ممنون از پشتیبانی خوبتون
    3.jpg
    دکمه تشکر رو چطور کمی ببرمش بالاتر ؟
    احساس میکنم دکمه تشکر سر جاش نیست




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2015/08/23, 01:17 PM
  2. پاسخ: 909
    آخرين نوشته: 2015/03/01, 02:32 PM
  3. پاسخ: 93
    آخرين نوشته: 2014/10/08, 10:01 AM
  4. لود پوسته متفاوت با تشخیص مرورگر
    توسط DNA در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/03/06, 12:00 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/12/21, 01:38 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •