تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 20 از 32 نخستنخست ... 67891011121314151617181920212223242526272829303132 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 191 به 200 از 312

موضوع: دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

    1. توضیحات دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران »»

      دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

      نگارش: ، توسط (مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (3 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2014/03/19 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 312 بار
      پشتیبانی می شود سیستم هک و پلاگین تغییرات در کد ها




      درود بر کاربران شریف وی بی ایران

      ضمن تبریک پیشاپیش خدمت شما بابت فرا رسانی عید باستانی ایرانیان به رسم هر ساله وی بی ایران قصد داریم تا پوسته ی رسمی نوروز 93 را خدمت شما تقدیم کنیم.
      از تمامی کسانی که ما را در ساخت این پوسته یاری کردند صمیمانه تشکر میکنیم.

      در این پوسته نهایت تلاشمان را کردیم تا بهترین امکانات را بدون نقص گردآوری کنیم و در اختیار شما قرار دهیم در صورتی مشکلی در این پوسته وجود داشت اعلام کنید تا بر طرف بشه.


      از ویژگی این پوسته می توان به :

      - داشتن سایدبار بسیار زیبا (برای اولین بار)
      - داشتن روزشمار عید متفاوت
      - اسلایدر نوروزی
      - ناو اسکرول با قابلیت سلکت (برای اولین بار)
      - و ...

      اشاره کرد.

      شات از صفحه اصلی این پوسته زیبا



      شات از سایر امکانات





      لاگین باکس



      پست بیت




      شات از پنل پوسته :




      داخل استایل سعی کردم رو تمامی بخش ها کار کنم ، پروفایل ، پنل کاربری و پیغام خصوصی



      استایل تا سایز 400px فول ریسپانسیو سهت و بدون مشکل واکنش انجام میده

      دمو استایل : Creatively | کریتیولی

      داخل دمو می تونید تمامی امکانات رو مشاهده کنید

      در آخر از دوستان عزیزم ، محمد حسین عابدین پور ، خاتم تدین ، عرفان باقری ، محمد جواد سلیمانی فرد که در این استایل به بنده کمک کردن تشکر ویژه می کنم

      و در پایان امیدوارم شاهد حذف کپی رایت نباشیم چون واقعاً برای استایل زحمت کشیده شده ، میتونید بعد از نصب تمام این زحمت هارو ببینید.

      امیدوارم سال خوب و خوشی کنار خانواده محترمتون داشته باشید .

      سپاس.


      ---------------------------------------------------------------------------

      Xml
      استایل آپگرید شد !

      دوستانی که قبلاً نصب کردند VBIranNorooz93-Updated رو روی استایل فعلی بازنویسی کنند !

      برای وصل کردن ایمیل به داخل پوشه contact/contact_form موجود در فایل عکس ها برید

      config.php را باز کنید و ایمیل خود را وارد کنید .

      آپدیت 2 : رفع مشکل علامت تعجب در روزشمار

      دوستان کد های navbar رو با کد زیر عوض کنید

      کد:
      <ul class="nav">
      <div class="all-center">
                  <div class="nav-effect">
      {vb:raw vboptions.norooz93_navlinks}
                  </div>
      
      <div class="item_menu"></div>
      <div class="item_nav"></div>
      </div>
      <div class="blocknavmodal">
      <a href="javascript:chooseStyle('none', 60)" checked="checked">
      <div class="select-modal-nav">ثابت</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('moving', 60)">
      <div class="select-modal-nav">متحرک</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('inconspicuous', 60)">
      <div class="select-modal-nav">کم رنگ</div>
      </a>
      </div>
      </ul>
      <div class="reminder">
      <div class="reminder_text_display">
      <script type="text/javascript" language="JavaScript">TargetDate = "3/21/2013 09:18:19";BackColor = "";ForeColor = "";CountActive = true;DisplayFormat = "فقط  %%S%% : %%M%% :  %%H%%  : %%D%% تا عید باستانی نوروز مانده است !";FinishMessage = "آغاز سال شمسی  و عيد باستانی نوروز بر شما مبارک!";</script> <script type="text/javascript" language="JavaScript">function calcage(secs, num1, num2) {
        s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
        if (s.length < 2)
          s = "0" + s;
        return "<a>" + s + "</a>";
      }
      
      
      function CountBack(secs) {
        if (secs < 0) {
          document.getElementById("rooz").innerHTML = FinishMessage;
          return;
        }
        DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));
      
      
        document.getElementById("rooz").innerHTML = DisplayStr;
        if (CountActive)
          setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
      }
      
      
      function putspan(backcolor, forecolor) {
       document.write("<span id='rooz' style='background-color:" + backcolor + 
                      "; color:" + forecolor + "'></span>");
      }
      
      
      if (typeof(BackColor)=="undefined")
        BackColor = "blue";
      if (typeof(ForeColor)=="undefined")
        ForeColor= "red";
      //if (typeof(TargetDate)=="undefined")
        TargetDate = "03/20/2014 20:27:07";
      if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
        DisplayFormat = "%%D%% Days, %%H%% Hours, %%M%% Minutes, %%S%% Seconds.";
      if (typeof(CountActive)=="undefined")
        CountActive = true;
      if (typeof(FinishMessage)=="undefined")
        FinishMessage = "";
      putspan(BackColor, ForeColor);
      var dthen = new Date(TargetDate);
      var dnow = new Date();
      ddiff = new Date(dthen-dnow);
      gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
      CountBack(gsecs);</script>
      </div>
      <div class="wraing_moderator">نوروز سال 1393 در کنار ما و تیم مدیریتی ما باشید !</div>
      </div>
      <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
      <div class="norooz_display_tools">
      <div class="norooz_slider">
      <div class="title_norooz">تاپیک های نوروزی سایت</div>
      <div class="equipment_slider"></div>
            <ul>
      {vb:raw vboptions.norooz93_topic}
            </ul>
      <div class="slider_right"></div>
      <div class="slider_left"></div>
      </div>
      
      <div class="norooz_social">
      <div class="title_norooz">مارادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید !</div>
      <div class="equipment_social"></div>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_fb}" target="_blank" class="fbjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_gplus}" target="_blank" class="gplusjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_insta}" target="_blank" class="instajoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_tw}" target="_blank" class="twjoonam"></a>
      </div>
      
      </div>
      </vb:if>
      <div class="body_wrapper">
      <div id="breadcrumb" class="breadcrumb">
              <li class="navbithome"><a href="index.php{vb:raw session.sessionurl_q}" accesskey="1"><img src="http://www.vbiran.ir/images/norooz93/img/navbit-home.png" alt="{vb:rawphrase home}" /></a></li>
              {vb:raw navbits.breadcrumb}
              {vb:raw navbits.lastelement}
          <hr />
      </div>
      
      {vb:raw ad_location.ad_navbar_below}
      {vb:raw ad_location.global_below_navbar}
      
      <vb:if condition="$show['notices'] AND THIS_SCRIPT != 'register'">
          <form action="profile.php?do=dismissnotice" method="post" id="notices" class="notices">
              <input type="hidden" name="do" value="dismissnotice" />
              <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" />
              <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
              <input type="hidden" id="dismiss_notice_hidden" name="dismiss_noticeid" value="" />
              <input type="hidden" name="url" value="{vb:raw return_link}" />
              <ol>
                  {vb:raw notices}
              </ol>
          </form>
      </vb:if>
      آپدیت 3 : رفع مشکل دکمه پسند : دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران - صفحه 17

      موفق باشید .

      دانلود رایگان دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران از وی بی ایران


      پشتیبانان


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #192
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    110
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mreza12 نمایش پست ها
    سلام.استایل عالی هست.
    میخوام جای" آغاز سال شمسی و عيد باستانی نوروز بر شما مبارک! " بنر تبلیغاتی بزارم چطوری انجام بدم؟؟؟
    فقط اون کادری که دورش هست حذف نشه.
    up

  3. Top | #193
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    110
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mreza12 نمایش پست ها
    up
    دوستان کسی نیست که کار ما رو راه بندازه؟؟؟

  4. Top | #194
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tajishop نمایش پست ها
    و به جاش تو همون کادر یک اسلایدر گذاشت؟ همون اسلایدر تاپیکهای نوروزی رو ادامه داد
    باید در css قالب تغییر ایجاد کنید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mreza12 نمایش پست ها
    دوستان کسی نیست که کار ما رو راه بندازه؟؟؟
    درود

    navbar رو درون پوسته جستجو کنید

    بازش کنید و کد زیر رو

    کد:
    <div class="reminder_text_display">
    <script type="text/javascript" language="JavaScript">TargetDate = "3/21/2013 09:18:19";BackColor = "";ForeColor = "";CountActive = true;DisplayFormat = "فقط  %%S%% : %%M%% :  %%H%%  : %%D%% تا عید باستانی نوروز مانده است !";FinishMessage = "آغاز سال شمسی  و عيد باستانی نوروز بر شما مبارک!";</script> <script type="text/javascript" language="JavaScript">function calcage(secs, num1, num2) {
      s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
      if (s.length < 2)
        s = "0" + s;
      return "<a>" + s + "</a>";
    }
    
    
    function CountBack(secs) {
      if (secs < 0) {
        document.getElementById("rooz").innerHTML = FinishMessage;
        return;
      }
      DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
      DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
      DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
      DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));
    
    
      document.getElementById("rooz").innerHTML = DisplayStr;
      if (CountActive)
        setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
    }
    
    
    function putspan(backcolor, forecolor) {
     document.write("<span id='rooz' style='background-color:" + backcolor + 
                    "; color:" + forecolor + "'></span>");
    }
    
    
    if (typeof(BackColor)=="undefined")
      BackColor = "blue";
    if (typeof(ForeColor)=="undefined")
      ForeColor= "red";
    //if (typeof(TargetDate)=="undefined")
      TargetDate = "03/20/2014 20:27:07";
    if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
      DisplayFormat = "%%D%% Days, %%H%% Hours, %%M%% Minutes, %%S%% Seconds.";
    if (typeof(CountActive)=="undefined")
      CountActive = true;
    if (typeof(FinishMessage)=="undefined")
      FinishMessage = "";
    putspan(BackColor, ForeColor);
    var dthen = new Date(TargetDate);
    var dnow = new Date();
    ddiff = new Date(dthen-dnow);
    gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
    CountBack(gsecs);</script>
    </div>
    <div class="wraing_moderator">نوروز سال 1393 در کنار ما و تیم مدیریتی ما باشید !</div>
    از درونش پاک کنید

    حالا additional.css رو جستجو کنید

    بازش کنید

    کد زیر رو پیدا کنید و پاک کنید

    کد:
    background: url(images/norooz93/img/reminderbg.png) no-repeat;
    موفق باشید .
    ویرایش توسط Regulator : 2014/04/21 در ساعت 08:42 PM دلیل: :-|

    2 تشکر توسط:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  5. Top | #195
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    110
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    خیلی ممنون.حالا اندازه این کادر رو چط.ری درست کنم؟


  6. Top | #196
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    110
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mreza12 نمایش پست ها
    خیلی ممنون.حالا اندازه این کادر رو چط.ری درست کنم؟

    up

  7. Top | #197
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mreza12 نمایش پست ها
    up
    پوزش بابت تاخیر ، درون پوسته additional.css رو جستجو کنید

    کد:
    .reminder{
    رو پیدا کنید

    کد:
    height: 140px;
    رو به

    کد:
    height:auto;
    تغییر بدید

    موفق باشید.

    3 تشکر توسط:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  8. Top | #198
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    281
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.116
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    سلام.
    خواهشا قسمت تاپیکهای نوروزی سایت رو جدا برای استفاده در قالب VBIran Cloud قرار بدید.
    ممنون


  9. Top | #199
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Safari 5.1.7
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mdark نمایش پست ها
    سلام.
    خواهشا قسمت تاپیکهای نوروزی سایت رو جدا برای استفاده در قالب VBIran Cloud قرار بدید.
    ممنون
    اسلایدر به صورت تمام صفحه نمیشه ، با استایل Cloud جور در نمیاد به نظرم

    اگر بخواید قرار میدم واستون .


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  10. Top | #200
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    275
    مورد پسند
    213 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 34.0.1847.116
    میزان امتیاز
    34

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    اسلایدر به صورت تمام صفحه نمیشه ، با استایل Cloud جور در نمیاد به نظرم

    اگر بخواید قرار میدم واستون .
    نمیشه اسلایدرشو برا قالب منم قرار بدین..خعلی لازمه
    hamdell.com

  11. Top | #201
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    281
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.116
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    اسلایدر به صورت تمام صفحه نمیشه ، با استایل Cloud جور در نمیاد به نظرم

    اگر بخواید قرار میدم واستون .
    ممنون میشم قرار بدید
    ویرایش توسط mdark : 2014/04/24 در ساعت 02:57 PM





  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2015/08/23, 01:17 PM
  2. پاسخ: 909
    آخرين نوشته: 2015/03/01, 02:32 PM
  3. پاسخ: 93
    آخرين نوشته: 2014/10/08, 10:01 AM
  4. لود پوسته متفاوت با تشخیص مرورگر
    توسط DNA در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/03/06, 12:00 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/12/21, 01:38 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •