تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 24 از 32 نخستنخست ... 1011121314151617181920212223242526272829303132 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 231 به 240 از 312

موضوع: دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

    1. توضیحات دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران »»

      دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

      نگارش: ، توسط (مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (3 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2014/03/19 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 312 بار
      پشتیبانی می شود سیستم هک و پلاگین تغییرات در کد ها




      درود بر کاربران شریف وی بی ایران

      ضمن تبریک پیشاپیش خدمت شما بابت فرا رسانی عید باستانی ایرانیان به رسم هر ساله وی بی ایران قصد داریم تا پوسته ی رسمی نوروز 93 را خدمت شما تقدیم کنیم.
      از تمامی کسانی که ما را در ساخت این پوسته یاری کردند صمیمانه تشکر میکنیم.

      در این پوسته نهایت تلاشمان را کردیم تا بهترین امکانات را بدون نقص گردآوری کنیم و در اختیار شما قرار دهیم در صورتی مشکلی در این پوسته وجود داشت اعلام کنید تا بر طرف بشه.


      از ویژگی این پوسته می توان به :

      - داشتن سایدبار بسیار زیبا (برای اولین بار)
      - داشتن روزشمار عید متفاوت
      - اسلایدر نوروزی
      - ناو اسکرول با قابلیت سلکت (برای اولین بار)
      - و ...

      اشاره کرد.

      شات از صفحه اصلی این پوسته زیبا



      شات از سایر امکانات





      لاگین باکس



      پست بیت




      شات از پنل پوسته :




      داخل استایل سعی کردم رو تمامی بخش ها کار کنم ، پروفایل ، پنل کاربری و پیغام خصوصی



      استایل تا سایز 400px فول ریسپانسیو سهت و بدون مشکل واکنش انجام میده

      دمو استایل : Creatively | کریتیولی

      داخل دمو می تونید تمامی امکانات رو مشاهده کنید

      در آخر از دوستان عزیزم ، محمد حسین عابدین پور ، خاتم تدین ، عرفان باقری ، محمد جواد سلیمانی فرد که در این استایل به بنده کمک کردن تشکر ویژه می کنم

      و در پایان امیدوارم شاهد حذف کپی رایت نباشیم چون واقعاً برای استایل زحمت کشیده شده ، میتونید بعد از نصب تمام این زحمت هارو ببینید.

      امیدوارم سال خوب و خوشی کنار خانواده محترمتون داشته باشید .

      سپاس.


      ---------------------------------------------------------------------------

      Xml
      استایل آپگرید شد !

      دوستانی که قبلاً نصب کردند VBIranNorooz93-Updated رو روی استایل فعلی بازنویسی کنند !

      برای وصل کردن ایمیل به داخل پوشه contact/contact_form موجود در فایل عکس ها برید

      config.php را باز کنید و ایمیل خود را وارد کنید .

      آپدیت 2 : رفع مشکل علامت تعجب در روزشمار

      دوستان کد های navbar رو با کد زیر عوض کنید

      کد:
      <ul class="nav">
      <div class="all-center">
                  <div class="nav-effect">
      {vb:raw vboptions.norooz93_navlinks}
                  </div>
      
      <div class="item_menu"></div>
      <div class="item_nav"></div>
      </div>
      <div class="blocknavmodal">
      <a href="javascript:chooseStyle('none', 60)" checked="checked">
      <div class="select-modal-nav">ثابت</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('moving', 60)">
      <div class="select-modal-nav">متحرک</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('inconspicuous', 60)">
      <div class="select-modal-nav">کم رنگ</div>
      </a>
      </div>
      </ul>
      <div class="reminder">
      <div class="reminder_text_display">
      <script type="text/javascript" language="JavaScript">TargetDate = "3/21/2013 09:18:19";BackColor = "";ForeColor = "";CountActive = true;DisplayFormat = "فقط  %%S%% : %%M%% :  %%H%%  : %%D%% تا عید باستانی نوروز مانده است !";FinishMessage = "آغاز سال شمسی  و عيد باستانی نوروز بر شما مبارک!";</script> <script type="text/javascript" language="JavaScript">function calcage(secs, num1, num2) {
        s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
        if (s.length < 2)
          s = "0" + s;
        return "<a>" + s + "</a>";
      }
      
      
      function CountBack(secs) {
        if (secs < 0) {
          document.getElementById("rooz").innerHTML = FinishMessage;
          return;
        }
        DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));
      
      
        document.getElementById("rooz").innerHTML = DisplayStr;
        if (CountActive)
          setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
      }
      
      
      function putspan(backcolor, forecolor) {
       document.write("<span id='rooz' style='background-color:" + backcolor + 
                      "; color:" + forecolor + "'></span>");
      }
      
      
      if (typeof(BackColor)=="undefined")
        BackColor = "blue";
      if (typeof(ForeColor)=="undefined")
        ForeColor= "red";
      //if (typeof(TargetDate)=="undefined")
        TargetDate = "03/20/2014 20:27:07";
      if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
        DisplayFormat = "%%D%% Days, %%H%% Hours, %%M%% Minutes, %%S%% Seconds.";
      if (typeof(CountActive)=="undefined")
        CountActive = true;
      if (typeof(FinishMessage)=="undefined")
        FinishMessage = "";
      putspan(BackColor, ForeColor);
      var dthen = new Date(TargetDate);
      var dnow = new Date();
      ddiff = new Date(dthen-dnow);
      gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
      CountBack(gsecs);</script>
      </div>
      <div class="wraing_moderator">نوروز سال 1393 در کنار ما و تیم مدیریتی ما باشید !</div>
      </div>
      <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
      <div class="norooz_display_tools">
      <div class="norooz_slider">
      <div class="title_norooz">تاپیک های نوروزی سایت</div>
      <div class="equipment_slider"></div>
            <ul>
      {vb:raw vboptions.norooz93_topic}
            </ul>
      <div class="slider_right"></div>
      <div class="slider_left"></div>
      </div>
      
      <div class="norooz_social">
      <div class="title_norooz">مارادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید !</div>
      <div class="equipment_social"></div>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_fb}" target="_blank" class="fbjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_gplus}" target="_blank" class="gplusjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_insta}" target="_blank" class="instajoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_tw}" target="_blank" class="twjoonam"></a>
      </div>
      
      </div>
      </vb:if>
      <div class="body_wrapper">
      <div id="breadcrumb" class="breadcrumb">
              <li class="navbithome"><a href="index.php{vb:raw session.sessionurl_q}" accesskey="1"><img src="http://www.vbiran.ir/images/norooz93/img/navbit-home.png" alt="{vb:rawphrase home}" /></a></li>
              {vb:raw navbits.breadcrumb}
              {vb:raw navbits.lastelement}
          <hr />
      </div>
      
      {vb:raw ad_location.ad_navbar_below}
      {vb:raw ad_location.global_below_navbar}
      
      <vb:if condition="$show['notices'] AND THIS_SCRIPT != 'register'">
          <form action="profile.php?do=dismissnotice" method="post" id="notices" class="notices">
              <input type="hidden" name="do" value="dismissnotice" />
              <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" />
              <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
              <input type="hidden" id="dismiss_notice_hidden" name="dismiss_noticeid" value="" />
              <input type="hidden" name="url" value="{vb:raw return_link}" />
              <ol>
                  {vb:raw notices}
              </ol>
          </form>
      </vb:if>
      آپدیت 3 : رفع مشکل دکمه پسند : دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران - صفحه 17

      موفق باشید .

      دانلود رایگان دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران از وی بی ایران


      پشتیبانان


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #232
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mha1368 نمایش پست ها
    نمیشه عرض ِ این قالب رو تمام صفحه کرد؟
    درود

    کلاس .body_wrapper { رو در جستجوی قالب ها سرچ کنید و جستجو بر اساس عنوان رو روی خیر بذارید سپس :

    کد:
    max-width: 975px;
    رو حذف کنید

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  3. Top | #233
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    171
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 31.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط FoX FuN نمایش پست ها
    درود

    کلاس .body_wrapper { رو در جستجوی قالب ها سرچ کنید و جستجو بر اساس عنوان رو روی خیر بذارید سپس :

    کد:
    max-width: 975px;
    رو حذف کنید

    سلام دوست ِ عزیز
    ممنون از وقتی که گذاشتید
    محتویاتش اینا هست

    کد HTML:
        padding: {vb:stylevar body_padding};
        background: {vb:stylevar body_background};
        -moz-border-radius: {vb:stylevar border_radius};
        -webkit-border-radius: {vb:stylevar border_radius};
        border-radius: {vb:stylevar border_radius};

  4. Top | #234
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    May 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    122
    مورد پسند
    278 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود میخواید عرضش بیشتر بشه؟

    کاربر مقابل از stkade بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #235
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    171
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 31.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط stkade نمایش پست ها
    درود میخواید عرضش بیشتر بشه؟
    می خوام تمام صفحه باشه ، مثل ِ قالب ِ فعلی ِ وی بی ایران

  6. Top | #236
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    May 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    122
    مورد پسند
    278 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    در additional.css سرچ کنید
    کد:
    .body_wrapper{
    و
    کد:
    max-width:975px;
    رو پاک کنید

    کاربر مقابل از stkade بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #237
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    259
    مورد پسند
    58 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mazhabigraph نمایش پست ها
    با سلام
    یه چند تا ویرایش داشتم میخواستم با کمک شما درستش کنم :




    1-حذف کلی هدر و لوگو ( کلا جای خالیش هم نباشه )
    2-حذف باکس تاپیک های نوروزی و مارا در شبکه اجتماعی دنبال کنید ( جای خالیش هم نباشه ) >>>> اینو انجام دادم خودم
    3-حذف نوشته ی لور ایپسوم
    4-حالا هر چی گزینه روی نوار پایینی هست مثل صفحه اصلی و اون دو امکانات سمت چپ ( ثابت و متحرک کردن نوار + امکاانات سایت ) بره بالا >>> اینو میخوام حتما انجام بدم اگر محبت کنید بگید عالی میشه
    یعنی اون دو گزینه سمت چپ برن کنار ثبت نام و ورود ( سمت چپش )
    صفحه اصلی و ... هم برن بجای نوشته لورم ایپسوم
    همین
    ممنن میشم کمک کنید

    درود

    خواهشی داشتم از مدیران انجمن

    لطفا کار بنده رو هم راه بندازید خداییش این همه مدیر عالی داره یکی هم بیاد کار ما رو راه بندازه ثواب داره

    کسی نیست راهنمایی کنه

    پاسخگو های خوب و همیشگی ما
    @FoX FuN
    ویرایش توسط mazhabigraph : 2014/06/22 در ساعت 11:24 AM دلیل: ادغام دو پست


  8. Top | #238
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    259
    مورد پسند
    58 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    سلام مجدد جواب ما رو که ندادید ولی خب مشکلم تا حدودی حل شد

    فقط یه خواهشی داشتم لطف کنید اینو دیگه جواب بدید

    اون کادر روز شمار هستش اونو من کلا پاک کدم حالا میخوام همون کادر رو کداشو بهم بدید میخوام داخل اون کادر هدر قرار بدم که قابل تعویض هم باشه

    یعنی دیگه کدای جاوا نداشته باشه همون کادر باشه که بشه طول و عرضشم تغییر داد و بشه هدر داخلش قرار داد که بشه عوضم کرد هدر رو ممنون

    منتظر اساتید هستیم


  9. Top | #239
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    259
    مورد پسند
    58 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mazhabigraph نمایش پست ها
    سلام مجدد جواب ما رو که ندادید ولی خب مشکلم تا حدودی حل شد

    فقط یه خواهشی داشتم لطف کنید اینو دیگه جواب بدید

    اون کادر روز شمار هستش اونو من کلا پاک کدم حالا میخوام همون کادر رو کداشو بهم بدید میخوام داخل اون کادر هدر قرار بدم که قابل تعویض هم باشه

    یعنی دیگه کدای جاوا نداشته باشه همون کادر باشه که بشه طول و عرضشم تغییر داد و بشه هدر داخلش قرار داد که بشه عوضم کرد هدر رو ممنون

    منتظر اساتید هستیم

    درود مجدد دوستان کسی نیست پاسخگو و راهنما ؟؟؟

    مدیران تشریف ندارن ؟؟؟؟


  10. Top | #240
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    296
    مورد پسند
    124 بار
    اطلاعات
    Unknown Mozilla OS-Browser Compatible
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mazhabigraph نمایش پست ها
    درود مجدد دوستان کسی نیست پاسخگو و راهنما ؟؟؟

    مدیران تشریف ندارن ؟؟؟؟
    اين اديت هايي که شما ميفرماييد کلا قالب رو بهم ميريزه يعني يه اديت کلي هست.

    خيلي کار داره
    سقوط ،تاوان پریدن با بعضی هاست ...

    میل به انتقام

    اولین نشانه ضعف است


    رتبه اول فناوری و اطلاعات ایران



    انجمن تخصصی ایرانیان

    wWw.Tonel.Org

  11. Top | #241
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    259
    مورد پسند
    58 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MR.Alone نمایش پست ها
    اين اديت هايي که شما ميفرماييد کلا قالب رو بهم ميريزه يعني يه اديت کلي هست.

    خيلي کار داره
    درود

    کار خاصی نمیخوام انجام بدم فقط کدای اون کادر روز شمارو میخوام که فقط یه عکس به عنوان هدر داخلش قرار بدم همین

    @######
    @[email protected]
    @FoX FuN
    ویرایش توسط mazhabigraph : 2014/06/23 در ساعت 01:42 PM





  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2015/08/23, 01:17 PM
  2. پاسخ: 909
    آخرين نوشته: 2015/03/01, 02:32 PM
  3. پاسخ: 93
    آخرين نوشته: 2014/10/08, 10:01 AM
  4. لود پوسته متفاوت با تشخیص مرورگر
    توسط DNA در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/03/06, 12:00 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/12/21, 01:38 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •