تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 31 از 32 نخستنخست ... 17181920212223242526272829303132 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 301 به 310 از 312

موضوع: دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

    1. توضیحات دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران »»

      دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

      نگارش: ، توسط (مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (3 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2014/03/19 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 312 بار
      پشتیبانی می شود سیستم هک و پلاگین تغییرات در کد ها




      درود بر کاربران شریف وی بی ایران

      ضمن تبریک پیشاپیش خدمت شما بابت فرا رسانی عید باستانی ایرانیان به رسم هر ساله وی بی ایران قصد داریم تا پوسته ی رسمی نوروز 93 را خدمت شما تقدیم کنیم.
      از تمامی کسانی که ما را در ساخت این پوسته یاری کردند صمیمانه تشکر میکنیم.

      در این پوسته نهایت تلاشمان را کردیم تا بهترین امکانات را بدون نقص گردآوری کنیم و در اختیار شما قرار دهیم در صورتی مشکلی در این پوسته وجود داشت اعلام کنید تا بر طرف بشه.


      از ویژگی این پوسته می توان به :

      - داشتن سایدبار بسیار زیبا (برای اولین بار)
      - داشتن روزشمار عید متفاوت
      - اسلایدر نوروزی
      - ناو اسکرول با قابلیت سلکت (برای اولین بار)
      - و ...

      اشاره کرد.

      شات از صفحه اصلی این پوسته زیبا



      شات از سایر امکانات





      لاگین باکس



      پست بیت




      شات از پنل پوسته :




      داخل استایل سعی کردم رو تمامی بخش ها کار کنم ، پروفایل ، پنل کاربری و پیغام خصوصی



      استایل تا سایز 400px فول ریسپانسیو سهت و بدون مشکل واکنش انجام میده

      دمو استایل : Creatively | کریتیولی

      داخل دمو می تونید تمامی امکانات رو مشاهده کنید

      در آخر از دوستان عزیزم ، محمد حسین عابدین پور ، خاتم تدین ، عرفان باقری ، محمد جواد سلیمانی فرد که در این استایل به بنده کمک کردن تشکر ویژه می کنم

      و در پایان امیدوارم شاهد حذف کپی رایت نباشیم چون واقعاً برای استایل زحمت کشیده شده ، میتونید بعد از نصب تمام این زحمت هارو ببینید.

      امیدوارم سال خوب و خوشی کنار خانواده محترمتون داشته باشید .

      سپاس.


      ---------------------------------------------------------------------------

      Xml
      استایل آپگرید شد !

      دوستانی که قبلاً نصب کردند VBIranNorooz93-Updated رو روی استایل فعلی بازنویسی کنند !

      برای وصل کردن ایمیل به داخل پوشه contact/contact_form موجود در فایل عکس ها برید

      config.php را باز کنید و ایمیل خود را وارد کنید .

      آپدیت 2 : رفع مشکل علامت تعجب در روزشمار

      دوستان کد های navbar رو با کد زیر عوض کنید

      کد:
      <ul class="nav">
      <div class="all-center">
                  <div class="nav-effect">
      {vb:raw vboptions.norooz93_navlinks}
                  </div>
      
      <div class="item_menu"></div>
      <div class="item_nav"></div>
      </div>
      <div class="blocknavmodal">
      <a href="javascript:chooseStyle('none', 60)" checked="checked">
      <div class="select-modal-nav">ثابت</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('moving', 60)">
      <div class="select-modal-nav">متحرک</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('inconspicuous', 60)">
      <div class="select-modal-nav">کم رنگ</div>
      </a>
      </div>
      </ul>
      <div class="reminder">
      <div class="reminder_text_display">
      <script type="text/javascript" language="JavaScript">TargetDate = "3/21/2013 09:18:19";BackColor = "";ForeColor = "";CountActive = true;DisplayFormat = "فقط  %%S%% : %%M%% :  %%H%%  : %%D%% تا عید باستانی نوروز مانده است !";FinishMessage = "آغاز سال شمسی  و عيد باستانی نوروز بر شما مبارک!";</script> <script type="text/javascript" language="JavaScript">function calcage(secs, num1, num2) {
        s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
        if (s.length < 2)
          s = "0" + s;
        return "<a>" + s + "</a>";
      }
      
      
      function CountBack(secs) {
        if (secs < 0) {
          document.getElementById("rooz").innerHTML = FinishMessage;
          return;
        }
        DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));
      
      
        document.getElementById("rooz").innerHTML = DisplayStr;
        if (CountActive)
          setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
      }
      
      
      function putspan(backcolor, forecolor) {
       document.write("<span id='rooz' style='background-color:" + backcolor + 
                      "; color:" + forecolor + "'></span>");
      }
      
      
      if (typeof(BackColor)=="undefined")
        BackColor = "blue";
      if (typeof(ForeColor)=="undefined")
        ForeColor= "red";
      //if (typeof(TargetDate)=="undefined")
        TargetDate = "03/20/2014 20:27:07";
      if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
        DisplayFormat = "%%D%% Days, %%H%% Hours, %%M%% Minutes, %%S%% Seconds.";
      if (typeof(CountActive)=="undefined")
        CountActive = true;
      if (typeof(FinishMessage)=="undefined")
        FinishMessage = "";
      putspan(BackColor, ForeColor);
      var dthen = new Date(TargetDate);
      var dnow = new Date();
      ddiff = new Date(dthen-dnow);
      gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
      CountBack(gsecs);</script>
      </div>
      <div class="wraing_moderator">نوروز سال 1393 در کنار ما و تیم مدیریتی ما باشید !</div>
      </div>
      <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
      <div class="norooz_display_tools">
      <div class="norooz_slider">
      <div class="title_norooz">تاپیک های نوروزی سایت</div>
      <div class="equipment_slider"></div>
            <ul>
      {vb:raw vboptions.norooz93_topic}
            </ul>
      <div class="slider_right"></div>
      <div class="slider_left"></div>
      </div>
      
      <div class="norooz_social">
      <div class="title_norooz">مارادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید !</div>
      <div class="equipment_social"></div>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_fb}" target="_blank" class="fbjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_gplus}" target="_blank" class="gplusjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_insta}" target="_blank" class="instajoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_tw}" target="_blank" class="twjoonam"></a>
      </div>
      
      </div>
      </vb:if>
      <div class="body_wrapper">
      <div id="breadcrumb" class="breadcrumb">
              <li class="navbithome"><a href="index.php{vb:raw session.sessionurl_q}" accesskey="1"><img src="http://www.vbiran.ir/images/norooz93/img/navbit-home.png" alt="{vb:rawphrase home}" /></a></li>
              {vb:raw navbits.breadcrumb}
              {vb:raw navbits.lastelement}
          <hr />
      </div>
      
      {vb:raw ad_location.ad_navbar_below}
      {vb:raw ad_location.global_below_navbar}
      
      <vb:if condition="$show['notices'] AND THIS_SCRIPT != 'register'">
          <form action="profile.php?do=dismissnotice" method="post" id="notices" class="notices">
              <input type="hidden" name="do" value="dismissnotice" />
              <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" />
              <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
              <input type="hidden" id="dismiss_notice_hidden" name="dismiss_noticeid" value="" />
              <input type="hidden" name="url" value="{vb:raw return_link}" />
              <ol>
                  {vb:raw notices}
              </ol>
          </form>
      </vb:if>
      آپدیت 3 : رفع مشکل دکمه پسند : دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران - صفحه 17

      موفق باشید .

      دانلود رایگان دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران از وی بی ایران


      پشتیبانان


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #302
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ورژن ویبولتین
    👑4.2
    نوشته ها
    1,866
    مورد پسند
    2,094 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 36.0
    میزان امتیاز
    232

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط LoRd Voldemort نمایش پست ها
    همه موارد حل شد
    فقط این بوردر که از یک پیکسل نمیشه کمترش کرد ؟ چیکار کنم ، الان یک پیکسلش خیلی کلفته
    padding رو بزارید روی 7

    کاربر مقابل از Rebecca بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #303
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    310
    مورد پسند
    200 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 36.0
    میزان امتیاز
    38

    پیش فرض

    قالب بسیار زیبایی هستش. تبریک میگم.



  4. Top | #304
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    158
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 41.0.2272.118
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    یه سوال چجوری میشه اطلاعیه زد واسه صفحه اول
    مثلا صفحه اول وی بی ایران نوشته در مورد پیوستها ، چجوری میشه همچین اعلامیه ای زد ؟

  5. Top | #305
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2015
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    2
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 41.0.2272.118
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنونم اطلاعا ت کاملی داده شد

  6. Top | #306
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    158
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 41.0.2272.118
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    یه سوال چجوری میشه اطلاعیه زد تو صفحه اول
    مثلا صفحه اول وی بی ایران نوشته در مورد پیوستها ، چجوری میشه همچین اعلامیه ای زد ؟ @Vahid joon @Regulator

  7. Top | #307
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ورژن ویبولتین
    👑4.2
    نوشته ها
    1,866
    مورد پسند
    2,094 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 37.0
    میزان امتیاز
    232

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط LoRd Voldemort نمایش پست ها
    یه سوال چجوری میشه اطلاعیه زد تو صفحه اول
    مثلا صفحه اول وی بی ایران نوشته در مورد پیوستها ، چجوری میشه همچین اعلامیه ای زد ؟ @Vahid joon @Regulator


    ادمين سيپي / اطلاعيه ها / ايجاد اطلاعيه

    برای زیباسازی هم:

    آموزش ایجاد کادر اطلاعیه به کاربران به صورت فلت ( اختصاصی ویبی ایران )

    کاربر مقابل از Rebecca بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #308
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    158
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 41.0.2272.118
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid joon نمایش پست ها
    ادمين سيپي / اطلاعيه ها / ايجاد اطلاعيه

    برای زیباسازی هم:

    آموزش ایجاد کادر اطلاعیه به کاربران به صورت فلت ( اختصاصی ویبی ایران )
    الان من یکی درست کردم که اصلا اونی نیست که من میخوام!! مثل حالت تاپیک داره که روش کلیک میکنی میره به پست
    اینجا رو ببینید:گوشی های تحت ویندوز
    افتتاح انجمن ... خب منظورم من اینجوری نیست ! تازه همینم صفحه اول نیومده !!!
    میخوام یه متن ساده باشه ...
    مثل کریتیولی تو عکس

  9. Top | #309
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    158
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 41.0.2272.118
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid joon نمایش پست ها


    شرمنده اشتباه شد.

    اطلاع رسانی--> افزودن اطلاع رسانی جدید
    الان شد دست شما درد نکنه
    اگه بخوام اول متن های اطلاع رسانی یه شکل باشه مثلا وی بی ایران یه روبان داره
    مثلا ستاره بزایم یا یه چیز دیگه باید چیکار کنم.

  10. Top | #310
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,262
    مورد پسند
    1,802 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 37.0
    میزان امتیاز
    266

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط LoRd Voldemort نمایش پست ها
    الان شد دست شما درد نکنه
    اگه بخوام اول متن های اطلاع رسانی یه شکل باشه مثلا وی بی ایران یه روبان داره
    مثلا ستاره بزایم یا یه چیز دیگه باید چیکار کنم.
    دوست عزیز اون ها بستگی به قالبتون داره

    اگر کمی CSS بلد باشید میتونید به شکل دلخواه در بیارید

  11. Top | #311
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    158
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 42.0.2311.135
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    سلام خدمت دوستان گرامی و تشکر بابت قالب زیباتون فقط یه مشکل لاگین باکس با IE مشکل داره میشه راهنمایی کنید چجوری درستش کنم ؟ البته میدونم دیگه کسی از IE استفاده نمی کنه ولی هنوز خیلی از ایرانی ها استفاده می [email protected]@[email protected] انجمن forum.drp30.com




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2015/08/23, 01:17 PM
  2. پاسخ: 909
    آخرين نوشته: 2015/03/01, 02:32 PM
  3. پاسخ: 93
    آخرين نوشته: 2014/10/08, 10:01 AM
  4. لود پوسته متفاوت با تشخیص مرورگر
    توسط DNA در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/03/06, 12:00 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/12/21, 01:38 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •