تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 8 از 32 نخستنخست 12345678910111213141516171819202122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 71 به 80 از 312

موضوع: دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

    1. توضیحات دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران »»

      دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران

      نگارش: ، توسط (مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (3 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2014/03/19 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 312 بار
      پشتیبانی می شود سیستم هک و پلاگین تغییرات در کد ها




      درود بر کاربران شریف وی بی ایران

      ضمن تبریک پیشاپیش خدمت شما بابت فرا رسانی عید باستانی ایرانیان به رسم هر ساله وی بی ایران قصد داریم تا پوسته ی رسمی نوروز 93 را خدمت شما تقدیم کنیم.
      از تمامی کسانی که ما را در ساخت این پوسته یاری کردند صمیمانه تشکر میکنیم.

      در این پوسته نهایت تلاشمان را کردیم تا بهترین امکانات را بدون نقص گردآوری کنیم و در اختیار شما قرار دهیم در صورتی مشکلی در این پوسته وجود داشت اعلام کنید تا بر طرف بشه.


      از ویژگی این پوسته می توان به :

      - داشتن سایدبار بسیار زیبا (برای اولین بار)
      - داشتن روزشمار عید متفاوت
      - اسلایدر نوروزی
      - ناو اسکرول با قابلیت سلکت (برای اولین بار)
      - و ...

      اشاره کرد.

      شات از صفحه اصلی این پوسته زیبا



      شات از سایر امکانات





      لاگین باکس



      پست بیت




      شات از پنل پوسته :




      داخل استایل سعی کردم رو تمامی بخش ها کار کنم ، پروفایل ، پنل کاربری و پیغام خصوصی



      استایل تا سایز 400px فول ریسپانسیو سهت و بدون مشکل واکنش انجام میده

      دمو استایل : Creatively | کریتیولی

      داخل دمو می تونید تمامی امکانات رو مشاهده کنید

      در آخر از دوستان عزیزم ، محمد حسین عابدین پور ، خاتم تدین ، عرفان باقری ، محمد جواد سلیمانی فرد که در این استایل به بنده کمک کردن تشکر ویژه می کنم

      و در پایان امیدوارم شاهد حذف کپی رایت نباشیم چون واقعاً برای استایل زحمت کشیده شده ، میتونید بعد از نصب تمام این زحمت هارو ببینید.

      امیدوارم سال خوب و خوشی کنار خانواده محترمتون داشته باشید .

      سپاس.


      ---------------------------------------------------------------------------

      Xml
      استایل آپگرید شد !

      دوستانی که قبلاً نصب کردند VBIranNorooz93-Updated رو روی استایل فعلی بازنویسی کنند !

      برای وصل کردن ایمیل به داخل پوشه contact/contact_form موجود در فایل عکس ها برید

      config.php را باز کنید و ایمیل خود را وارد کنید .

      آپدیت 2 : رفع مشکل علامت تعجب در روزشمار

      دوستان کد های navbar رو با کد زیر عوض کنید

      کد:
      <ul class="nav">
      <div class="all-center">
                  <div class="nav-effect">
      {vb:raw vboptions.norooz93_navlinks}
                  </div>
      
      <div class="item_menu"></div>
      <div class="item_nav"></div>
      </div>
      <div class="blocknavmodal">
      <a href="javascript:chooseStyle('none', 60)" checked="checked">
      <div class="select-modal-nav">ثابت</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('moving', 60)">
      <div class="select-modal-nav">متحرک</div>
      </a>
      <a href="javascript:chooseStyle('inconspicuous', 60)">
      <div class="select-modal-nav">کم رنگ</div>
      </a>
      </div>
      </ul>
      <div class="reminder">
      <div class="reminder_text_display">
      <script type="text/javascript" language="JavaScript">TargetDate = "3/21/2013 09:18:19";BackColor = "";ForeColor = "";CountActive = true;DisplayFormat = "فقط  %%S%% : %%M%% :  %%H%%  : %%D%% تا عید باستانی نوروز مانده است !";FinishMessage = "آغاز سال شمسی  و عيد باستانی نوروز بر شما مبارک!";</script> <script type="text/javascript" language="JavaScript">function calcage(secs, num1, num2) {
        s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
        if (s.length < 2)
          s = "0" + s;
        return "<a>" + s + "</a>";
      }
      
      
      function CountBack(secs) {
        if (secs < 0) {
          document.getElementById("rooz").innerHTML = FinishMessage;
          return;
        }
        DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
        DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));
      
      
        document.getElementById("rooz").innerHTML = DisplayStr;
        if (CountActive)
          setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
      }
      
      
      function putspan(backcolor, forecolor) {
       document.write("<span id='rooz' style='background-color:" + backcolor + 
                      "; color:" + forecolor + "'></span>");
      }
      
      
      if (typeof(BackColor)=="undefined")
        BackColor = "blue";
      if (typeof(ForeColor)=="undefined")
        ForeColor= "red";
      //if (typeof(TargetDate)=="undefined")
        TargetDate = "03/20/2014 20:27:07";
      if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
        DisplayFormat = "%%D%% Days, %%H%% Hours, %%M%% Minutes, %%S%% Seconds.";
      if (typeof(CountActive)=="undefined")
        CountActive = true;
      if (typeof(FinishMessage)=="undefined")
        FinishMessage = "";
      putspan(BackColor, ForeColor);
      var dthen = new Date(TargetDate);
      var dnow = new Date();
      ddiff = new Date(dthen-dnow);
      gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
      CountBack(gsecs);</script>
      </div>
      <div class="wraing_moderator">نوروز سال 1393 در کنار ما و تیم مدیریتی ما باشید !</div>
      </div>
      <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
      <div class="norooz_display_tools">
      <div class="norooz_slider">
      <div class="title_norooz">تاپیک های نوروزی سایت</div>
      <div class="equipment_slider"></div>
            <ul>
      {vb:raw vboptions.norooz93_topic}
            </ul>
      <div class="slider_right"></div>
      <div class="slider_left"></div>
      </div>
      
      <div class="norooz_social">
      <div class="title_norooz">مارادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید !</div>
      <div class="equipment_social"></div>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_fb}" target="_blank" class="fbjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_gplus}" target="_blank" class="gplusjoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_insta}" target="_blank" class="instajoonam"></a>
      <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_tw}" target="_blank" class="twjoonam"></a>
      </div>
      
      </div>
      </vb:if>
      <div class="body_wrapper">
      <div id="breadcrumb" class="breadcrumb">
              <li class="navbithome"><a href="index.php{vb:raw session.sessionurl_q}" accesskey="1"><img src="http://www.vbiran.ir/images/norooz93/img/navbit-home.png" alt="{vb:rawphrase home}" /></a></li>
              {vb:raw navbits.breadcrumb}
              {vb:raw navbits.lastelement}
          <hr />
      </div>
      
      {vb:raw ad_location.ad_navbar_below}
      {vb:raw ad_location.global_below_navbar}
      
      <vb:if condition="$show['notices'] AND THIS_SCRIPT != 'register'">
          <form action="profile.php?do=dismissnotice" method="post" id="notices" class="notices">
              <input type="hidden" name="do" value="dismissnotice" />
              <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" />
              <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
              <input type="hidden" id="dismiss_notice_hidden" name="dismiss_noticeid" value="" />
              <input type="hidden" name="url" value="{vb:raw return_link}" />
              <ol>
                  {vb:raw notices}
              </ol>
          </form>
      </vb:if>
      آپدیت 3 : رفع مشکل دکمه پسند : دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران - صفحه 17

      موفق باشید .

      دانلود رایگان دانلود پوسته رسمی Norooz93 محصول متفاوت وی بی ایران از وی بی ایران


      پشتیبانان


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #72
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    427
    مورد پسند
    315 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    با تشکر از Regulator عزیز

    امکانش هست این قسمت که تو عکس مشخص کردم افکت نام کاربری ها روش اعمال بشه؟

    ممنونم

    شات :

    2 تشکر توسط:


  3. Top | #73
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shakib zero نمایش پست ها
    با تشکر از Regulator عزیز

    امکانش هست این قسمت که تو عکس مشخص کردم افکت نام کاربری ها روش اعمال بشه؟

    ممنونم

    شات :

    جی کوئری از روی سرور سایتتون خونده نمیشه و لاگین و ... کار نمی کنه ! ، اگه داخل کدی تغییری ایجاد کردید تغییر بدید به اصلی برای کار کردن

    افکت کاربری پیش فرض خیر ولی خودتون میتونید رنگ و افکت بدید به اون قسمت

    این کد رو بزنید ته additional.css و تغییراتی که میخواید اعمال کنید

    کد:
    #forums a.username {
        color: #417394;
    }
    موفق باشید .


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  4. Top | #74
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    427
    مورد پسند
    315 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    جی کوئری از روی سرور سایتتون خونده نمیشه و لاگین و ... کار نمی کنه ! ، اگه داخل کدی تغییری ایجاد کردید تغییر بدید به اصلی برای کار کردن

    باتشکر از شما

    این قسمت که گفتید من تغییری ندادم جایی از قالب

    این مشکل از سرور هست آیا ؟

    کاربر مقابل از shakib zero بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #75
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shakib zero نمایش پست ها
    باتشکر از شما

    این قسمت که گفتید من تغییری ندادم جایی از قالب

    این مشکل از سرور هست آیا ؟
    کدی داخل headinclude_bottom یا headinclude اضافه کردید؟




    آپدیت 2 : رفع مشکل علامت تعجب در روزشمار

    دوستان کد های navbar رو با کد زیر عوض کنید

    کد:
    <ul class="nav">
    <div class="all-center">
                <div class="nav-effect">
    {vb:raw vboptions.norooz93_navlinks}
                </div>
    
    <div class="item_menu"></div>
    <div class="item_nav"></div>
    </div>
    <div class="blocknavmodal">
    <a href="javascript:chooseStyle('none', 60)" checked="checked">
    <div class="select-modal-nav">ثابت</div>
    </a>
    <a href="javascript:chooseStyle('moving', 60)">
    <div class="select-modal-nav">متحرک</div>
    </a>
    <a href="javascript:chooseStyle('inconspicuous', 60)">
    <div class="select-modal-nav">کم رنگ</div>
    </a>
    </div>
    </ul>
    <div class="reminder">
    <div class="reminder_text_display">
    <script type="text/javascript" language="JavaScript">TargetDate =  "3/21/2013 09:18:19";BackColor = "";ForeColor = "";CountActive =  true;DisplayFormat = "فقط  %%S%% : %%M%% :  %%H%%  : %%D%% تا عید  باستانی نوروز مانده است !";FinishMessage = "آغاز سال شمسی  و عيد باستانی  نوروز بر شما مبارک!";</script> <script type="text/javascript"  language="JavaScript">function calcage(secs, num1, num2) {
      s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
      if (s.length < 2)
        s = "0" + s;
      return "<a>" + s + "</a>";
    }
    
    
    function CountBack(secs) {
      if (secs < 0) {
        document.getElementById("rooz").innerHTML = FinishMessage;
        return;
      }
      DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
      DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
      DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
      DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));
    
    
      document.getElementById("rooz").innerHTML = DisplayStr;
      if (CountActive)
        setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
    }
    
    
    function putspan(backcolor, forecolor) {
     document.write("<span id='rooz' style='background-color:" + backcolor + 
                    "; color:" + forecolor + "'></span>");
    }
    
    
    if (typeof(BackColor)=="undefined")
      BackColor = "blue";
    if (typeof(ForeColor)=="undefined")
      ForeColor= "red";
    //if (typeof(TargetDate)=="undefined")
      TargetDate = "03/20/2014 20:27:07";
    if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
      DisplayFormat = "%%D%% Days, %%H%% Hours, %%M%% Minutes, %%S%% Seconds.";
    if (typeof(CountActive)=="undefined")
      CountActive = true;
    if (typeof(FinishMessage)=="undefined")
      FinishMessage = "";
    putspan(BackColor, ForeColor);
    var dthen = new Date(TargetDate);
    var dnow = new Date();
    ddiff = new Date(dthen-dnow);
    gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
    CountBack(gsecs);</script>
    </div>
    <div class="wraing_moderator">نوروز سال 1393 در کنار ما و تیم مدیریتی ما باشید !</div>
    </div>
    <vb:if condition="THIS_SCRIPT == 'index'">
    <div class="norooz_display_tools">
    <div class="norooz_slider">
    <div class="title_norooz">تاپیک های نوروزی سایت</div>
    <div class="equipment_slider"></div>
          <ul>
    {vb:raw vboptions.norooz93_topic}
          </ul>
    <div class="slider_right"></div>
    <div class="slider_left"></div>
    </div>
    
    <div class="norooz_social">
    <div class="title_norooz">مارادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید !</div>
    <div class="equipment_social"></div>
    <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_fb}" target="_blank" class="fbjoonam"></a>
    <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_gplus}" target="_blank" class="gplusjoonam"></a>
    <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_insta}" target="_blank" class="instajoonam"></a>
    <a href="{vb:raw vboptions.norooz93_tw}" target="_blank" class="twjoonam"></a>
    </div>
    
    </div>
    </vb:if>
    <div class="body_wrapper">
    <div id="breadcrumb" class="breadcrumb">
            <li class="navbithome"><a href="index.php{vb:raw  session.sessionurl_q}" accesskey="1"><img  src="http://www.vbiran.ir/images/norooz93/img/navbit-home.png"  alt="{vb:rawphrase home}" /></a></li>
            {vb:raw navbits.breadcrumb}
            {vb:raw navbits.lastelement}
        <hr />
    </div>
    
    {vb:raw ad_location.ad_navbar_below}
    {vb:raw ad_location.global_below_navbar}
    
    <vb:if condition="$show['notices'] AND THIS_SCRIPT != 'register'">
        <form action="profile.php?do=dismissnotice" method="post" id="notices" class="notices">
            <input type="hidden" name="do" value="dismissnotice" />
            <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" />
            <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
            <input type="hidden" id="dismiss_notice_hidden" name="dismiss_noticeid" value="" />
            <input type="hidden" name="url" value="{vb:raw return_link}" />
            <ol>
                {vb:raw notices}
            </ol>
        </form>
    </vb:if>
    موفق باشید .

    3 تشکر توسط:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #76
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    427
    مورد پسند
    315 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    نه چیزی اضافه نکردم به این دوتا ...

    کاربر مقابل از shakib zero بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #77
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shakib zero نمایش پست ها
    نه چیزی اضافه نکردم به این دوتا ...

    header یا ... چی؟

    2 تشکر توسط:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  8. Top | #78
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    427
    مورد پسند
    315 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    header یا ... چی؟
    نه من فقط قسمت پست بیت رو ویرایش کردم و forumhome قسمت کاربران فعال رو برداشتم همین

    کاربر مقابل از shakib zero بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #79
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,493 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shakib zero نمایش پست ها
    نه من فقط قسمت پست بیت رو ویرایش کردم و forumhome قسمت کاربران فعال رو برداشتم همین
    جی کوئری لود میشه ولی اجرا نمیشه ، جای تعجب داره

    xml رو ی بار از اول بریزید ببینید اون مشکل داره یا نه

    2 تشکر توسط:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  10. Top | #80
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    427
    مورد پسند
    315 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    جی کوئری لود میشه ولی اجرا نمیشه ، جای تعجب داره

    xml رو ی بار از اول بریزید ببینید اون مشکل داره یا نه
    اون آپدیت رو ریخته بودم ولی دوباره الآن آپلود کردم ولی بازم ظاهرا مشکل سر جاشه !!!!

    خیلی عجیبه

    کاربر مقابل از shakib zero بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #81
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 MS Internet Explorer 8.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    یک فایل پلاگین داره تو فایل اصلی پلاگین موضوعش چیه باید ایمپورت کنیم؟







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2015/08/23, 01:17 PM
  2. پاسخ: 909
    آخرين نوشته: 2015/03/01, 02:32 PM
  3. پاسخ: 93
    آخرين نوشته: 2014/10/08, 10:01 AM
  4. لود پوسته متفاوت با تشخیص مرورگر
    توسط DNA در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/03/06, 12:00 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/12/21, 01:38 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •