WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 21

موضوع: این ارور ماله چیه دقیقا؟؟؟

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    64
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض این ارور ماله چیه دقیقا؟؟؟

    Warning: Function split() is deprecated in ..../index.php(791) : eval()'d code on line 49



    اقا این ماله چیه و مشکل از کجاست؟؟؟
    انجمن
    ادرس: انجمن صاحب الزمان

    2 تشکر توسط:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    45
    نوشته ها
    3,739
    مورد پسند
    1,950 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    421

    پیش فرض

    هک وپلاگین غیرفعال نمایید وتست کنید

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    64
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اره خب با پلاگین فعالیت کاربران در 24 ساعت گذشته مشکل داره غیر فعالش که میکنم این ارور میره

    باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

    2 تشکر توسط:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    45
    نوشته ها
    3,739
    مورد پسند
    1,950 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    421

    پیش فرض

    شما یک بار هک مورد نطر را پاک کنید کامل ودوبار نصب نمایید یا ورژن دیگه ای از این هک را نصب کنید.

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    64
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    عزیز همین کارارو انجام دادم
    متاسفانه درست نشده ......
    پیشنهاد دیگری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    2 تشکر توسط:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    45
    نوشته ها
    3,739
    مورد پسند
    1,950 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    421

    پیش فرض

    هک وپلاگین را از کانفیک درهاست غیر فعال کنید.

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  8. Top | #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    64
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    حاجی مطمنی؟؟؟؟؟/
    نترکه انجمنم
    بابا
    فک نکنم اینقدر سخت باشه راه حلش
    ...........
    اساتید دیگه راه حلی پیشنهادی ندارید؟؟؟؟


    .................................................. ........
    کانفیک داداش اینم که گفتی فک کنم اشتباه گفتی عزیزم....

    کاربر مقابل از konkuru بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    6,618
    مورد پسند
    5,970 بار
    نوشته های وبلاگ
    82
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    814

    پیش فرض

    ادمین سی پی >>>پلاگین ها و محصولات >>>مدیریت plugin >>>به دنبال Usergroup Color Bar بگردید و ویرایش رو بزنید سپس عبارت زیر رو پیدا کنید :

    کد:
    $userbuls = split(',', $vbulletin->options['sirala']);
    و جایگزین کنید با :

    کد:
    $userbuls = explode(',', $vbulletin->options['sirala']);
    ببینید درست میشه ؟

    2 تشکر توسط:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  10. Top | #9
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    64
    مورد پسند
    30 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه درست نشد
    عزیز
    این Usergroup Color Bar روشم خطخطی بود مشکل میتونه از این باشه؟؟؟؟

    2 تشکر توسط:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    45
    نوشته ها
    3,739
    مورد پسند
    1,950 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    421

    پیش فرض

    دسترسی ادمین سی پی وهاست را خصوصی کنید تا بررسی نمایم.

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. به چه رتبه ای در الکسا بالا میگن؟؟؟!!
    توسط xperiairan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/09/19, 07:23 PM
  2. کدوم آپلودسنتر بهتره ؟؟؟
    توسط lvlr.Dictator در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/08/31, 06:49 PM
  3. قضیه این بخشام چیه ؟؟؟
    توسط فروم - پاسارگاد در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/10/24, 02:11 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •