تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: ارور در کنترل پنلم

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    876
    مورد پسند
    349 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض ارور در کنترل پنلم

    سلام

    این ارور چطوری ببرم؟؟

    101.png

    کاربر مقابل از بیرجند بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,446
    مورد پسند
    1,098 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    169

    پیش فرض

    آپگرید کردید ؟

    کاربر مقابل از Z-Host بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    5.1 قرار دادن ID - شماره تماس و ... در امضا ممنوع می باشد.

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    876
    مورد پسند
    349 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AvinMusic نمایش پست ها
    آپگرید کردید ؟
    بله دقیقا از ورژن 42.1 ب 4.2.2

    چی کنم حالا؟؟

    کاربر مقابل از بیرجند بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,446
    مورد پسند
    1,098 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    169

    پیش فرض

    اون اروری که آدرس داره روش رو پرنگ کردید دیده نشه میشه بگید ؟

    کاربر مقابل از Z-Host بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    5.1 قرار دادن ID - شماره تماس و ... در امضا ممنوع می باشد.

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    876
    مورد پسند
    349 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AvinMusic نمایش پست ها
    اون اروری که آدرس داره روش رو پرنگ کردید دیده نشه میشه بگید ؟
    Warning: Assigning the return value of new by reference is deprecated in ..../index.php(903) : eval()'d code on line 9
    ویرایش توسط بیرجند : 2014/03/26 در ساعت 06:18 PM

    کاربر مقابل از بیرجند بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    200
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    تو رو خدا راهنمایی کنید

  8. Top | #7

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    2
    نوشته ها
    200
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    اصلا علت این ارور برای چیه؟
    در واقع با اینکار ارور رو مخفی میکنیم و بر طرف نمیشه؟
    این ارور مربوط به چه پلاگینیه؟
    با حذف پلاگین مربوطه این ارور رفع میشه؟

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    876
    مورد پسند
    349 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    98

  11. Top | #10
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط alisajadi نمایش پست ها
    اصلا علت این ارور برای چیه؟
    در واقع با اینکار ارور رو مخفی میکنیم و بر طرف نمیشه؟
    این ارور مربوط به چه پلاگینیه؟
    با حذف پلاگین مربوطه این ارور رفع میشه؟
    نسخه 4.2.2 برای php 5.4 است و نسخه php سرور شما 5.3

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •