تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: ارورinit.php(336) : eval()'d code on line 487

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    418

    Lightbulb ارورinit.php(336) : eval()'d code on line 487

    سلام دوستان

    من نتونستم البته خسته شدم
    با این ارور فکر کنم رقابت سختی دربین همکاران ومدیران فنی وی بی پیش می اید یکی از دوستان اگر پاسخ این ارور راداده ونتیجه بر این شد مشکل حل گردید ازمن یک هدیه دریافت می کند.

    بفرمایید:

    رقابت بین مدیران شروع شد.

    /public_html/dbtech/ajaxthreads/hooks/init_startup.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/***/public_html/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 487


    مراحلی که خودم انجام دادم را هم پست به پست شما اعلام می کنم.

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    344
    مورد پسند
    107 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.1.0.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    اروری که من قبلا دریافت میکردم شبیه همین بود

    ماله اپگریت انجمن ورژن 4.2.2 نیست

    رویه 4.2.1 امتحان کنید شاید درست بشه

    کاربر مقابل از Amir Jahed بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    ابگرید به ورژن خودش 4.2 هم شد ولی حل نشد.

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    344
    مورد پسند
    107 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.1.0.0
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط omid1744 نمایش پست ها
    ابگرید به ورژن خودش 4.2 هم شد ولی حل نشد.

    منظورم اینه نسخه پایین تر نصب کنید 4.2.0 یا 4.2.1

    کاربر مقابل از Amir Jahed بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    نه به ابگرید نیست.

    ازمدیران ارشد ومتخصص سایت انتظاردارم پاسخ بدهند.

    یک راهنمایی هک وپلاگین در ادمین سی پی اگر غیر فعال شود این ارور برطرف می شود دیگر نیاز نیست ازطریق کانفیگ غیر فعال شود.

    همه هک ها را دستی غیر فعال کردم متاسفانه ارور بدون غیر فعال کردن هک وپلاگین درادمین سی پی همچنان ادامه دارد.

    Warning: require([path]/dbtech/ajaxthreads/hooks/init_startup.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 487

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/***/public_html/dbtech/ajaxthreads/hooks/init_startup.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/***/public_html/includes/init.php(336) : eval()'d code on line 487
    ویرایش توسط omid1744 : 2014/03/26 در ساعت 07:59 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  7. Top | #6
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    فایل های هک
    dbtech ajax threads ناقص آپلود شده و یا در جای خودش آپلود نشده

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    سلام
    نه دوباره وچند بار هم دقیق اب شده اما مشکل برطرف نشده.
    مشکل قبلی حل شد وعلتش این بود که در دیتابیس فایل های قبلی موجود بود پاکش کردم ودوباره نصب نمودم کسی نبود رقابت کنه خودم حلش کردم.
    دوستان تاپییک رو ببندید.
    ویرایش توسط omid1744 : 2014/03/27 در ساعت 12:44 AM دلیل: ادغام دو پست







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پک درجه کاربری Line + فایل PSD
    توسط T!G3R در انجمن پک درجه های کاربری
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2013/04/26, 11:05 AM
  2. پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2013/04/21, 10:36 AM
  3. نمایش اخطار includes/class_dm_user.php(2965) : eval()'d code on line 6
    توسط The Godfather در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/02/12, 10:41 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •