تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: این ارور دیتابیس چیه؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    icalas99
    نوشته ها
    478
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    52

    پیش فرض این ارور دیتابیس چیه؟

    این ارور دیتابیس چیه؟
    کد:
    Database error in vBulletin 4.2.1:
    
    Invalid SQL:
    
                REPLACE INTO datastore
                    (title, data, unserialize)
                VALUES
                    ('birthdaycache', 'a:4:{s:4:\"day1\";s:10:\"2014-03-26\";s:4:\"day2\";s:10:\"2014-03-27\";s:6:\"users1\";a:0:{}s:6:\"users2\";a:0:{}}', 1);
    
    MySQL Error   : Got error -1 from storage engine
    Error Number  : 1030
    Request Date  : Wednesday, March 26th 2014 @ 07:38:45 PM
    Error Date    : Wednesday, March 26th 2014 @ 07:38:45 PM
    Script        : http://www.matrix-cccam8.ir/
    Referrer      : 
    IP Address    : ***
    Username      : ADMIN
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.5.36-cll
    ویرایش توسط meysam40526 : 2014/03/27 در ساعت 12:14 AM

    کاربر مقابل از meysam40526 بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    200 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض

    این متن کامل ارور ِ ؟


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    icalas99
    نوشته ها
    478
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    52

    پیش فرض

    بله

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    327
    مورد پسند
    200 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض

    انتقال هاست داشتید؟


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    icalas99
    نوشته ها
    478
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    52

    پیش فرض

    نه آقا

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.117
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    چه هنگامی با این ارور برخورد میکنید ؟

  8. Top | #7
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,621 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    322

    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    icalas99
    نوشته ها
    478
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    52

    پیش فرض

    الان -
    سایت ما بسته شده بود تیکت زده بودم این پیام رو دادن
    مشکل از تغییرات زمانی و cron سرور هست تا چند دقیقه دیگه حل میشه .
    الان این ارور اومده وکسی هم جوابگو نیست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/07/01, 10:10 AM
  4. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/04, 11:32 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •