تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: در خواست: فنی من هر چه می خواهم وی بی4 نصب کنم این اروه می دهد

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    653
    مورد پسند
    65 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    70

    Thumbs down در خواست: فنی من هر چه می خواهم وی بی4 نصب کنم این اروه می دهد

    با سلام من هر کاری می کنم
    موقع نصب وی بی 4 این اروه می دهد
    اپی سرور
    دادم

    ویوزنیم پسورد دیتا بیس دادم
    باز اینجوری
    و انجمن قبلی در روت و خود روت پاک کردم

    http://up.vbiran.ir/uploads/20515139...%82-%D8%B8.gif
    با تشکر فروان

    کاربر مقابل از payam22 بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    25
    نوشته ها
    734
    مورد پسند
    570 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط payam22 نمایش پست ها
    با سلام من هر کاری می کنم
    موقع نصب وی بی 4 این اروه می دهد
    اپی سرور
    دادم

    ویوزنیم پسورد دیتا بیس دادم
    باز اینجوری
    و انجمن قبلی در روت و خود روت پاک کردم

    http://up.vbiran.ir/uploads/20515139...%82-%D8%B8.gif
    با تشکر فروان
    100 درصد آدرس نصب رو اشباه میدین چون اون ارور نیست اون میگه آدرسی که وارد کردین وجود نداره
    آدرس نصبتون این میشه yoursite.com/install/install.php
    برای آموزش نصب این تاپیک رو بخونید ==> آموزش جامع چگونگی نصب ویبولتین(برای اولین بار)

    کاربر مقابل از OM!DTAK بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    653
    مورد پسند
    65 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    70

    پیش فرض


    با سلام
    من باز مشکل پیدا این اروه برای چه عکس گرفتم
    من خودت فکر می کنم از کد است
    و راهنمایی
    و کد بگوید
    چگونه درست می شود
    // ******** DATASTORE PREFIX ******
    // If you are using a PHP Caching system (APC, XCache, eAccelerator) with more
    // than one set of forums installed on your host, you *may* need to use a prefix
    // so that they do not try to use the same variable within the cache.
    // This works in a similar manner to the database table prefix.
    // config['Datastore'][' ''';
    // vB_Datastore_Filecache - to use includes/datastore/datastore_cache.php
    // It is also necessary to specify the hostname or address and the port the server is listening on
    /*
    $config['Datastore']['class'] = 'vB_Datastore_Memcached';
    $i = 0;
    http://up.vbiran.ir/uploads/45250139...%A8-%D8%B8.gif

    با تشکر فروان

    کاربر مقابل از payam22 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    207
    مورد پسند
    41 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    قبل از آپلود وبیولتین روی هاست در پوشه محتوایات ویبولتین و درون فایل کانفیگ اطلاعات دیتابیس وارد کنید.

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    653
    مورد پسند
    65 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    70

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط beesm نمایش پست ها
    قبل از آپلود وبیولتین روی هاست در پوشه محتوایات ویبولتین و درون فایل کانفیگ اطلاعات دیتابیس وارد کنید.
    با دوست می شود بگویید کجای این کد باید اطلاعات دیتابیس وارد کرد
    باتشکر

    کاربر مقابل از payam22 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.117
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    دوست عزیز شما از مترجم گوگل استفاده میکنید که اینطوری صحبت می کنید ؟
    شما فایل ها رو از vBulletin Suite v4.2.2-->Upload به روت منتقل کنید و یا شما فایل های ویبولتین رو درست نرخیتید .

    2 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    207
    مورد پسند
    41 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    توی آموزش نصب ویبولتین که توی همین انجمن هم هست روش وارد کردن اطلاعات دیتابیس درون فایل کانفیگ کامل توضیح داده شده.
    بسرچ دوست من.

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    28
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط payam22 نمایش پست ها
    با دوست می شود بگویید کجای این کد باید اطلاعات دیتابیس وارد کرد
    باتشکر
    درون روت فروم در پوشه includes فایل config.php.new رو پیدا کنید و به config.php تغییر نامش بدید.
    حالا ادیتور و باز کنید و :
    - به جاي عبارت forum در خط 31 ، نام ديتابيسي كه ساختيد رو وارد كنيد
    - در خط 40 به جاي عبارت [email protected] نام ايميل خودتون رو وارد كنيد
    - در خط 62 به جاي عبارت root نام كاربري (يوزر نيم) ديتابيس رو وارد كنيد
    - در خط 63 بين عبارت روبروي password پسورد ديتابيس رو وارد كنيد.
    - و در آخر تغييرات رو ذخيره كنيد.

    2 تشکر توسط:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2014/10/19, 03:56 AM
  2. آموزش تصویری نصب IonCube بروی لوکال هاست xampp - اختصاصی وی بی ایران
    توسط p30web در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/10/16, 10:03 PM
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/09/15, 04:53 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/10/13, 10:39 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/02/15, 12:22 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •