WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 23 از 23

موضوع: نحوه پرینت گرفتن از مطالب CMS ؟؟؟

  1. Top | #21
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    با افتخار 4.2.5
    نوشته ها
    550
    مورد پسند
    367 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    70

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Roach نمایش پست ها
    فکر نکنم دردسر داشته باشه
    باید متن و عکسو ادغام کنیم بهش
    باز یه نگاه میندازم خبرشو میدم ولی شدیه
    البته الان نمیتونم ایشالا اخر شب
    دم شما گرم

    حالا ایشالله کدوم شب؟


    من منتظرم...
    ســـالهاست که از خود گذشته‌ام .... یــــادم بخیــــــــــر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #22
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,570
    مورد پسند
    2,129 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0.2
    میزان امتیاز
    307

    پیش فرض

    درود
    اسکریپت زیر رو جای اسکریپت قبلی که در headinclude_bottom گذاشته بودید ، بذارید
    کد HTML:
    <script type="text/javascript">
        function printArea(areaName)
        {
            var printContents = document.getElementById(areaName).innerHTML;
            var originalContents = document.body.innerHTML;
            var logo_image = "<div align='center'><img width='105' height='105' src='http://www.moderndesigners.ir/Forum/images/MD-v1/logo.png' /></div><br/><br/>";
            var copyright = "<br/><br/><div align='center'>Copyright Modern Designers</div>"
            document.body.innerHTML = logo_image + printContents + copyright ;
    
            window.print();
    
            document.body.innerHTML = originalContents;
        }   
    </script>
    http://www.moderndesigners.ir/Forum/...MD-v1/logo.png هم ادرس عکس و 105 طول و عرضش هست و متن کپی رایت هم Copyright Modern Designers هست که میتونید متون خودتونو بنویسید جاش
    موفق باشید

    اگر درخواست دیگری ندارید درخواست بسته شدنش رو بدید
    موفق باشید
    ویرایش توسط Roach : 2014/04/10 در ساعت 11:49 AM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از Roach بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #23
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    با افتخار 4.2.5
    نوشته ها
    550
    مورد پسند
    367 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    70

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Roach نمایش پست ها
    درود
    اسکریپت زیر رو جای اسکریپت قبلی که در headinclude_bottom گذاشته بودید ، بذارید
    کد HTML:
    <script type="text/javascript">
        function printArea(areaName)
        {
            var printContents = document.getElementById(areaName).innerHTML;
            var originalContents = document.body.innerHTML;
            var logo_image = "<div align='center'><img width='105' height='105' src='http://www.moderndesigners.ir/Forum/images/MD-v1/logo.png' /></div><br/><br/>";
            var copyright = "<br/><br/><div align='center'>Copyright Modern Designers</div>"
            document.body.innerHTML = logo_image + printContents + copyright ;
    
            window.print();
    
            document.body.innerHTML = originalContents;
        }   
    </script>
    http://www.moderndesigners.ir/Forum/...MD-v1/logo.png هم ادرس عکس و 105 طول و عرضش هست و متن کپی رایت هم Copyright Modern Designers هست که میتونید متون خودتونو بنویسید جاش
    موفق باشید

    اگر درخواست دیگری ندارید درخواست بسته شدنش رو بدید
    موفق باشید


    یه دنیا ممنون بخاطر زحماتت.

    همون چیزی که میخواستم شد.

    فقط تنها مشکلی که واقعا دیگه روم نمیشد مطرح کنم، ولی واقعاً اذیت میکرد! این که:

    موقع پرینت گرفتن، فاصله بین نوشته (در جدول ترسیم شده توسط ادیتور ویبولتین) خیلی کم میشه و تقریباً نوشته های داخل هر سلول میچسبند به هم دیگه

    هر چقدر هم در تنظیمات ادیتور (موقع وارد کردن جدول) فاصله بین ستونها رو زیاد میکنم، باز فایده نداره و نوشته ها فاصله بسیار کمی با هم دارند.

    خودم نتونستم بیابم که کجای کدها padding بذارم تا حل بشه...

    این یکی هم اوکی بشه، یه دنیا دعا گو ...
    ســـالهاست که از خود گذشته‌ام .... یــــادم بخیــــــــــر

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. کجای این کد غلته ؟؟؟
    توسط kamyarina در انجمن آموزش های وردپرس
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/28, 07:38 PM
  2. چی جوری میشه اینجوری بشه !!!؟؟؟
    توسط hamit در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/08/12, 01:28 AM
  3. چرا انجمنم ارور میده؟؟؟
    توسط sunstar در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2012/07/26, 02:54 PM
  4. راه حل برای افزایش بازدید و اعضا ؟؟؟
    توسط shahab0311 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/06/04, 05:47 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •