تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: سوال درمورد اتصال انجمن به وردپرس از طریق sso

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض سوال درمورد اتصال انجمن به وردپرس از طریق sso

    درود

    من میخوام همانند وی بی ایران این سیستم رو راه اندازی کنم تا با یوزر و پسورد انجمن بشه وارد فروشگاه و بخش خبری که با وردپرس ایجاد شده اند شد!

    چطوری میتونم این کارو انجام بدم؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    3,348
    مورد پسند
    2,697 بار
    نوشته های وبلاگ
    48
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    394

    پیش فرض

    از پلاگین vbsso استفاده نمایید

    vBSSO | Get Connect with vBSSO

    کاربر مقابل از Ostad بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ostad نمایش پست ها
    از پلاگین vbsso استفاده نمایید

    vBSSO | Get Connect with vBSSO
    وقتی میخوام از وردپرس ورود کنم ورود نمیکنه! میره به wp-login.php در حالی که باید از طریق vbsso لوگین کنه. چیکار کنم؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    3,348
    مورد پسند
    2,697 بار
    نوشته های وبلاگ
    48
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    394

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Nimaking نمایش پست ها
    وقتی میخوام از وردپرس ورود کنم ورود نمیکنه! میره به wp-login.php در حالی که باید از طریق vbsso لوگین کنه. چیکار کنم؟
    بنده هنوز این را تست نکرده ام ، تاپیک های مشابه را مطالعه نمایید.




    ست کردن وی بی و وردپرس در 5 دقیقه

    یکپارچه سازی ویبولتین و وردپرس با vBSSO vBulletin Single Sign On

    کاربر مقابل از Ostad بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تنها مشکل لوگین وردپرس هست. یعنی وقتی ورود میکنم نمیره از ویبولتین مشخصات رو برداره بلکه میخواد از خود وردپرس لوگین کنه!

    این مشکل رو هم تو اون تاپیک ها ندیدم.

    @VBIran

    @MHAbedinpour

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    3,348
    مورد پسند
    2,697 بار
    نوشته های وبلاگ
    48
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    394

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Nimaking نمایش پست ها
    تنها مشکل لوگین وردپرس هست. یعنی وقتی ورود میکنم نمیره از ویبولتین مشخصات رو برداره بلکه میخواد از خود وردپرس لوگین کنه!

    این مشکل رو هم تو اون تاپیک ها ندیدم.

    @VBIran

    @MHAbedinpour
    در سایت

    طراحان نوین | Modern Designers

    vbsso استفاده شده و کار میکنه....

    کاربر مقابل از Ostad بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    457 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    من هم ست کردم و مشکلی ندارم

    لاگین وردپرس رو از wp-login.php به yourforum.com/login.php تغییر بدید
    We are Available on : Facebook - Google Plus - Twitter - Linkedin - Instagram
    IT News Portal : Click Here
    Specialty Forums : Click Here



  9. Top | #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 33.0.1750.154
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط viiictor نمایش پست ها
    من هم ست کردم و مشکلی ندارم

    لاگین وردپرس رو از wp-login.php به yourforum.com/login.php تغییر بدید
    انجام دادم بازم نشد.

    یوزر تست:

    Testuser

    پسورد: test

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    457 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    http://www.persianforum.org/login.php?do=login

    عذرخواهی میکنم
    به ادرس بالا تغییر بدید
    الان توی فروم که لاگین میکنیم توی شاپ (وردپرس) هم لاگین هست
    از شاپ لاگ اوت هم میشه

    -----------
    ببخشید فظولی میکنم اما کلمه ویکی وی بی رو سرچ کنید و از قسمت پیام خوش آمد گویی حذف کنید
    Single Sign On provided by vBSSO رو هم از قالب footer سرچ کنید و حذف کنید یا داخل تگ <-- --!> قرار بدید
    ویرایش توسط Iranian Group : 2014/04/04 در ساعت 03:18 AM

    کاربر مقابل از Iranian Group بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    We are Available on : Facebook - Google Plus - Twitter - Linkedin - Instagram
    IT News Portal : Click Here
    Specialty Forums : Click Here



  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    457 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    بعد از اپدیت vbsso هم این مشکل رفع میشه

    برای لاگین مستقییم در ورد پرس از بخش ابزارک ها در قسمتی که مایلید کاربر وارد شود از این کد ها استفاده کنید:
    کد:
    <form action="http://portal.iranian-group.ir/wp-login.php" method="post"> <p id="log-username"><input name="log" id="log" value="نام کاربری" onfocus="if (this.value == 'نام کاربری') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'نام کاربری';}" size="33" type="text"></p> <p id="log-pass"><input name="pwd" id="pwd" value="رمز عبور" onfocus="if (this.value == 'رمز عبور') {this.value = '';}" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'رمز عبور';}" size="33" type="password"></p> <input name="submit" value="ورود" class="login-button" type="submit"> <label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" checked="checked" value="forever" type="checkbox"> مرابه خاطر بسپار</label> <input name="redirect_to" value="/" type="hidden"> </form>
    ویرایش توسط Iranian Group : 2014/04/04 در ساعت 01:45 PM
    We are Available on : Facebook - Google Plus - Twitter - Linkedin - Instagram
    IT News Portal : Click Here
    Specialty Forums : Click Here



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. سوال تصادفی هنگام ثبت نام !!
    توسط win4win63 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/06/27, 10:34 AM
  2. حذف سوال تصادفی هنگام ثبت نام
    توسط sonthesun در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/04/07, 03:41 PM
  3. سوال اتصال آپلود سنتر
    توسط a.n1 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/04/03, 04:54 PM
  4. مشکل با سوال تصادفی
    توسط mohsen62m در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/11/12, 01:18 AM
  5. مشکل عجیب در سوال تصادفی!
    توسط [email protected]!-M در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/06/15, 03:19 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •