تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 31

موضوع: اتصال وردپرس با وی بی

  1. Top | #1
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    577
    مورد پسند
    485 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض اتصال وردپرس با وی بی

    سلام
    چطور میتونم وی بی رو با وردپرس یکی کنم.
    یعنی آخرین ارسالی ها بیاد تو صفحه اصلی ورد پرس .
    آموزش هایی که تو انجمن هست رو خوندم خیلی قدیمی هستند من برای آخرین ورژن وی بی میخوام .




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    درود

    از این اسکریپ برای آخرین ارسال های ویبولتین در وردپرس یا هر cms های مدیریت محتوا استفاده کن
    من خودم از این استفاده کردم : http://up.vbiran.ir/images/pckgu4ldr8mcp5s9j5gu.zip


    اگه دمو هم خواستی اینجا برو : www.takdune.com

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    143
    مورد پسند
    138 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    تکدونه جان ممکنه توضیح بدی که دقیقا چه باید کرد ؟


    Darling, please forgive me
    I was hanging with my friends
    I was slowly getting outta my head
    I did not hear a word that you said
    I was enjoying myself sleeping in your flowerbed




  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    آره یه توضیحی درباره نحوه نصبش بده. لطفا بگید باید چطوری نصبش کنیم؟

    با تشکر

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    خیلی سادست شما یه پوشه به نام دلخواه مثلا last توی روت انجمنتون بسازین. بعدش محتویات این فایل zip رو توش اکسترکت کنین. بعدش برین داخل فایل last.php اطلاعات دیتابیس انجمنتون رو وارد کنین. و تا اینجا تمام . حالا به وسیله کد زیر اخرین پستها رو هر جا خواستین نمایش بدین

    <center><iframe name="1" title="2" src="http://forumroot/last/last.php" scrolling="no" border="0" frameborder="0" width="527" style="height: 435px"></iframe></center>
    به جای forumroot ادرس سایتتون رو بدین.

    البته فایل last.php هم یه سری مشکلات داشت که من ویرایش کردم شما کدهای زیر رو در فایل last.php کپی کنید و اطلاعات دیتابیستون رو وارد کنید:

    کد:
    <?php
    
    // Copyright By *******
    // http://www.*******.net
    // ver 2.0
    
    echo '
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl" lang="fa-IR">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <link href="FB.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen">
    <div id="MTForumBlock">
    <table id="*******-lastpost">
            <tr class="MTForumfirst">
                <td class="MTForumtitle">عنوان</td>
                <td class="MTForumanswer">پاسخ</td>
                <td class="MTForumview">بازديد</td>
                <td class="MTForumlast">توسط</td>
    </tr>';
                
    ## CUSTOMIZE SETTINGS FOR YOUR SITE ##
    $db_host = "localhost"; // Change this if your MySQL database host is different.
    $db_name = ""; // Change this to the name of your database.
    $db_user = ""; // Change this to your database username.
    $db_pw = ""; // Change this to your database password.
    $db_pre = ""; // Tables prefix
    $forum_url = "http://forum.sitename.com"; // Change this to reflect to your forum's URL.
    $forum_id = ""; // Ignored forum
    $limit = "20"; // Number of posts displayed.
    $txtlimit = "100"; // This is the character limit.
    
    #######################################
    
    // Connecting to your database
        
        mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pw );
    
        mysql_select_db($db_name);
    
    
    if ($forum_id) {
        $forumid = "AND forumid=$forum_id";
    }
    
    if ($limit) {
        $limited = "LIMIT $limit";
    }
    $thread_sql = mysql_query("SELECT threadid,title,lastposter,replycount,views FROM ".$db_pre."thread WHERE visible=1 AND open=1 $forumid ORDER BY lastpost  DESC $limited");
    
    
    function Username($username) {
    global $forum_url;
        list($pid,$usergroupid) = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT userid,usergroupid FROM `user` WHERE username = '$username' limit 1"));
        list($opentag, $closetag) = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT opentag,closetag FROM usergroup WHERE usergroupid = $usergroupid limit 1"));
        
        $username = $opentag.$username.$closetag;
        
        return "<a target=\"_blank\" href=\"".$forum_url."/member.php?userid=$pid\">$username</a>";
    }
    
    while($thread_get=mysql_fetch_array($thread_sql))
    {
    $replycount = $thread_get['replycount'];
    $views = $thread_get['views'];
    $threadid = $thread_get['threadid'];
    $poster = Username($thread_get['lastposter']);
    $title = $thread_get['title'];
    if(strlen($title) > ($txtlimit-4)){
    $title = substr($title,0,$txtlimit).'...';
    }
    echo "
            <tr>
                <td class=\"MTForumrowtitle\"><a target=\"_blank\" href=\"".$forum_url."/showthread.php?t=$threadid&goto=newpost\"><img src=\"FBarrow.gif\" border=\"0\"> $title</a></td>
                <td class=\"MTForumanswer\">$replycount</td>
                <td class=\"MTForumview\">$views</td>
                <td class=\"MTForumlast\">$poster</td>
            </tr>";
            
    
    }
    
    echo "        </tr>
        </table>
    </div>
    <!-- Www.*******.Net -->
    ";
            
    
    ?>

    5 تشکر توسط:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    درود

    دوستان شرمنده سرعت اینترنتم داغونه

    برای این کار بهتر است از این روش استفاده کنید
    به جای استفاده از تگ iframe از روش و تابع TEMPLATEPATH استفاده کنید
    یعنی فایل last.php رو همراه فایل هاش رو در پوشه ای قالب قرار دهید و کد زیر را در هر کجای قالب قرار دهید

    کد:
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/last.php'); ?>
    و بهتر از قبل از این کار فایل last.php را ادیت کنید
    کد:
    ## CUSTOMIZE SETTINGS FOR YOUR SITE ##
    $db_host = "localhost"; // Change this if your MySQL database host is different.
    $db_name = "forum"; // Change this to the name of your database.
    $db_user = "root"; // Change this to your database username.
    $db_pw = "passwordDataBase"; // Change this to your database password.
    $db_pre = ""; // Tables prefix
    $forum_url = "http://127.0.0.1/forum/"; // Change this to reflect to your forum's URL.
    $forum_id = ""; // Ignored forum
    $limit = "15"; // Number of posts displayed.
    $txtlimit = "80"; // This is the character limit.
    به جای forum نام دیتابس را وارد کنید

    به جای
    root یوزر نیم دیتابیس را وارد کنید

    به جای
    passwordDataBase پسورد دیتابیس

    به جای
    http://127.0.0.1/forum/ آدرس فروم

    15 تعداد خروجی را بیان میکنه

    80 تعداد کلمات هر خروجی را بیان می کنه

    4 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    دوستان یه روش دیگه هم هست با اجازه ی دوستان عرض میکنم
    اول از همه آدرس فید انجمنتون رو بدست بیارید (واسه انجمن های جدید میشه به صورتhttp://yourdomain.com/external.php?type=RSS2)
    حالا اینجا را کلیک کنید
    در قسمت اول آدرس سایتتان را وارد کنید و در قسمت دوم کدی رو که بهتون میده رو بزارید تو سایتتون
    یکی از ویژگی هاش اینه که کادرش خود به خود تغییر اندازه پیدا میکنه و ضمنا کادر بسیار زیبایی هم داره

    3 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sajad2745 نمایش پست ها
    دوستان یه روش دیگه هم هست با اجازه ی دوستان عرض میکنم
    اول از همه آدرس فید انجمنتون رو بدست بیارید (واسه انجمن های جدید میشه به صورتhttp://yourdomain.com/external.php?type=RSS2)
    حالا اینجا را کلیک کنید
    در قسمت اول آدرس سایتتان را وارد کنید و در قسمت دوم کدی رو که بهتون میده رو بزارید تو سایتتون
    یکی از ویژگی هاش اینه که کادرش خود به خود تغییر اندازه پیدا میکنه و ضمنا کادر بسیار زیبایی هم داره

    این روشی که دوست عزیزمون گفت وقتی تاپیکی آپ می شه تو این روش نشان داده نمی شه ، فقط تاپیک های جدید را نمایش میده !

    کاربر مقابل از 6801 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    577
    مورد پسند
    485 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    من این کاراهایی که دوستان گفتند رو انجام دادم و درست شد ولی لینک هایی که داخل آخرین ارسالی هست سئو نیست برای همین به اون صفحه ای که html هست ریدایرکت نمیشه چیکار کنم درست همون لینک بیاد تو آخرین ارسالی ها که به درد سئو سایت هم بخوره.
    الان هر چی میزنم صفحه رو بالا نمیاره و Server not found میزنه

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Rezix نمایش پست ها
    من این کاراهایی که دوستان گفتند رو انجام دادم و درست شد ولی لینک هایی که داخل آخرین ارسالی هست سئو نیست برای همین به اون صفحه ای که html هست ریدایرکت نمیشه چیکار کنم درست همون لینک بیاد تو آخرین ارسالی ها که به درد سئو سایت هم بخوره.
    الان هر چی میزنم صفحه رو بالا نمیاره و Server not found میزنه
    یعنی به فرض مثال ، لینک ها به این صورت هستند

    کد:
    http://www.takdune.com/forum/showthread.php?t=4354&goto=newpost
    اگه میشه لینک سایت را بزارید بهتر میشه راهنمای کرد !

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. هک ا تصال صدر در صد وی بی و وردپرس
    توسط Hamed.Ramzi در انجمن هک 4.1.x
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2012/06/06, 11:03 PM
  2. اتصال وی بی به sharetronix
    توسط mahdizd در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/12/11, 01:09 AM
  3. پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2011/10/01, 01:40 PM
  4. پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2011/06/25, 11:37 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •