گیفت کارت آیتونز
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: بوجود آمدن مشکل در ADMINCP و قسمت تعمیرات آن

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    157
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض بوجود آمدن مشکل در ADMINCP و قسمت تعمیرات آن

    سلام دوستان..یه مشکلی واسه کنترل پنلم بوجود اومده و اون اینه که بین منو های کنتل پنل مثل عکس پیوست شده فاصله افتاده و مابین قسمت تعمیرات هم یه اروری مینویسه که عکسشو پیوست کردم..
    ممنون میشم بگین چجوری حل میشه

    ضمنا هک autotaggerfromcontentandtitle نصب کرده بودم که یه ارور دیگه داد..
    اما این هک رو پاک کردم و فایل های اپلود شده تو روت هم پاک کردم اون ارور رفت و این ارور هنوز مونده
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,336
    مورد پسند
    4,796 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    647

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط amir7310 نمایش پست ها
    سلام دوستان..یه مشکلی واسه کنترل پنلم بوجود اومده و اون اینه که بین منو های کنتل پنل مثل عکس پیوست شده فاصله افتاده و مابین قسمت تعمیرات هم یه اروری مینویسه که عکسشو پیوست کردم..
    ممنون میشم بگین چجوری حل میشه

    ضمنا هک autotaggerfromcontentandtitle نصب کرده بودم که یه ارور دیگه داد..
    اما این هک رو پاک کردم و فایل های اپلود شده تو روت هم پاک کردم اون ارور رفت و این ارور هنوز مونده
    اگر آپگرید کردید به ورژن 4.2.2 مربوط به اون هست .
    ولی هک ها رو غیرفعال و تست کنید . ( از طریق config )

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    157
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Capitan نمایش پست ها
    اگر آپگرید کردید به ورژن 4.2.2 مربوط به اون هست .
    ولی هک ها رو غیرفعال و تست کنید . ( از طریق config )
    سلام همون اول 4.2.2 رو نصب کردم...اما پس از نصب این هک اینجوری شد..هک ها رو هم کلا غیر فعال کردم ولی درست نشد...
    اون هک تگ خودکار که نصب کردم این ارور آدرس فایل های مربوط به این هکو میداد که پس از پاک کردن ..دوباره این این اروری که میگمو نشون میده


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,336
    مورد پسند
    4,796 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    647

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط amir7310 نمایش پست ها
    سلام همون اول 4.2.2 رو نصب کردم...اما پس از نصب این هک اینجوری شد..هک ها رو هم کلا غیر فعال کردم ولی درست نشد...
    اون هک تگ خودکار که نصب کردم این ارور آدرس فایل های مربوط به این هکو میداد که پس از پاک کردن ..دوباره این این اروری که میگمو نشون میده
    هک رو حذف کنید و اگر فایل داره فایلها رو هم از روت حذف کنید .

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    157
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Capitan نمایش پست ها
    هک رو حذف کنید و اگر فایل داره فایلها رو هم از روت حذف کنید .
    هک رو حذف کردم...اما این ارور تو قسمت تعمیرات میاد..(مابین تعمیر اطلاعات ناقص کاربران و بازسازی جست و جوها)

    کد:
    Warning: Declaration of vBForum_Item_SocialGroupMessage::getLoadQuery() should be compatible with that of vB_Model::getLoadQuery() in ..../packages/vbforum/item/socialgroupmessage.php on line 261
    
    Warning:  Declaration of vBForum_Item_SocialGroupDiscussion::getLoadQuery()  should be compatible with that of vB_Model::getLoadQuery() in ..../packages/vbforum/item/socialgroupdiscussion.php on line 337


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    157
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    up


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    463
    مورد پسند
    238 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 28.0
    میزان امتیاز
    57

    پیش فرض

    برو root host > includes > class_core.php
    کد HTML:
    case E_NOTICE: // Just ignore these completely // break;
    با این جایگزین کن

    کد HTML:
    case E_NOTICE: case E_STRICT; case E_DEPRECATED; // Just ignore these completely // break;

    کاربر مقابل از RezaYar بابت این پست مفید تشکر کرده است:



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. محافظت از AdminCP توسط AdminCP Firewall
    توسط Arianismmm در انجمن هک 4.2.x
    پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2013/10/02, 11:32 PM
  2. مشکل در تعمیرات
    توسط andytanha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/03/29, 01:06 PM
  3. کمک فوری : خذف انجمن ها بعد از تعمیر شمارنده ها
    توسط sami_irhits در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/03/03, 03:05 PM
  4. تعقیر رنگ اسم کاربرها
    توسط mohammad_f در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/12/09, 09:08 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •