WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: درست کردن مکان لوگو در قالب ملدینگ

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    390
    مورد پسند
    177 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض کمک لطفا مدیران پیگیری کنند

    سلام دوستان و بزرگواران

    قالب انجمنمو عوض کردم.

    مکان لوگو میخوام یکم بیاد بالاتر و در جای معینی قرار بگیره

    دوم هم میخوام بهترین تاپیک و کاربر بهتر ماه رو حذف کنم و بجاش تبلیغات بزارم راهنمایی کنید

    2131.JPG

    ممنون

    بعد فوتر هم چرا ناقصه؟
    ویرایش توسط Mr-MAMAD : 2014/05/04 در ساعت 12:00 AM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,511 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    389

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr-MAMAD نمایش پست ها
    سلام دوستان و بزرگواران

    قالب انجمنمو عوض کردم.

    مکان لوگو میخوام یکم بیاد بالاتر و در جای معینی قرار بگیره

    دوم هم میخوام بهترین تاپیک و کاربر بهتر ماه رو حذف کنم و بجاش تبلیغات بزارم راهنمایی کنید

    2131.JPG

    ممنون

    بعد فوتر هم چرا ناقصه؟
    درود ، سایز لوگوتون مناسب نیست

    فوتر کامل باید از پنل لینک وارد کنید و ...



  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    390
    مورد پسند
    177 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    درود ، سایز لوگوتون مناسب نیست

    فوتر کامل باید از پنل لینک وارد کنید و ...
    با هزار یا علی دادیم واسمون طراحی کنند بعد تو اومدی میگی لوگوتو سایز مناسب نیست

    لطفا کدی چیزی نیست که لوگو بره بالا

    بابا یعنی کسی نیست کمک کنه؟ این همه طراح و کد نویس؟ عجب

    up

    کسی نیست که یک راه حلی بگه ؟ زود باشید میخوام افتتاح کنم انجمنمو
    ویرایش توسط Mr-MAMAD : 2014/05/03 در ساعت 06:59 PM دلیل: ادغام دو پست

  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    390
    مورد پسند
    177 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    آ
    پ

    کسی بلد نیست؟
    مرجع به این بزرگی

    به گردنتون کسی نیست که بلد باشه؟



    میدونم اشکال از سی اس اس هست اما چطور ویراشش گنم تا بیاد بالا لطفا کمک کنید
    ویرایش توسط Mr-MAMAD : 2014/05/03 در ساعت 10:16 PM دلیل: ادغام دو پست

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    23
    نوشته ها
    2,572
    مورد پسند
    1,927 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    302

    پیش فرض

    سایز لوگو نا مناسبه ! کوچک کنید دوباره قرار بدید !

  7. Top | #6
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    390
    مورد پسند
    177 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AREF نمایش پست ها
    سایز لوگو نا مناسبه ! کوچک کنید دوباره قرار بدید !
    خیلی چیزی جدیدی گفتید. من میگم یک کد بده تا ببرمش بالا لوگو رو

    میگم سازنده استایل کیه؟

    upload Tapik
    ویرایش توسط Mr-MAMAD : 2014/05/03 در ساعت 11:44 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از Mr-MAMAD بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    24
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,096 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    527

    پیش فرض

    تشریف ببرید قالبِ additional.css رو ویرایش کنید ، دنبال کلاسِ زیر باشید :
    کد:
    .logo
    مقدار خصوصیتِ top رو به حالت زیر تغییر بدید :
    کد:
    top: 9px;

    2 تشکر توسط:



  9. Top | #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    390
    مورد پسند
    177 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Ramin نمایش پست ها
    تشریف ببرید قالبِ additional.css رو ویرایش کنید ، دنبال کلاسِ زیر باشید :
    کد:
    .logo
    مقدار خصوصیتِ top رو به حالت زیر تغییر بدید :
    کد:
    top: 9px;
    دمت گرم داداش باید آدمین میشدی
    لطفا تاپیک رو ببندید

    کپی رایتو توی additional.css گذاشتی؟

    کاربر مقابل از Mr-MAMAD بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    24
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,096 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    527

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr-MAMAD نمایش پست ها
    دمت گرم داداش باید آدمین میشدی
    لطفا تاپیک رو ببندید

    کپی رایتو توی additional.css گذاشتی؟
    موفق باشید.

    2 تشکر توسط:



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •