تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: مشکل در هکک آخرین ارسال ها

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    20
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در هکک آخرین ارسال ها

    سلام دوستان
    آقا من از قالب ملدینگ استفاده می‌کنم وقتی‌ هک آخرین ارسال هارو فعال می‌کنم اررور Warning: require_once(vietvbb/topx/class_vietvbbtopx.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in ..../global.php(37) : eval()'d code on line 5

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'vietvbb/topx/class_vietvbbtopx.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home4/irantour/public_html/forum/global.php(37) : eval()'d code on line5

    میده کارایی هم که آقا رامین توی اینجا اینجا گفت رو انجام دادم ولی‌ بازم درست نشد

    کسی‌ میدون مشکل از کجاس ؟





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    78
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Unknown Mozilla OS-Browser Compatible
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    دسترسی رو 777 کن بازم اررور میده؟ الفته این اررور که نا توانایی باز کردن فایل رو میده ماله کانفیگ سروره

    Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,778 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahrad نمایش پست ها
    سلام دوستان
    آقا من از قالب ملدینگ استفاده می‌کنم وقتی‌ هک آخرین ارسال هارو فعال می‌کنم اررور Warning: require_once(vietvbb/topx/class_vietvbbtopx.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in ..../global.php(37) : eval()'d code on line 5

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'vietvbb/topx/class_vietvbbtopx.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home4/irantour/public_html/forum/global.php(37) : eval()'d code on line5

    میده کارایی هم که آقا رامین توی اینجا اینجا گفت رو انجام دادم ولی‌ بازم درست نشد

    کسی‌ میدون مشکل از کجاس ؟
    از کدوم نسخه استفاده میکنید ؟
    فایلها رو دوباره در جای درست آپلود کنید .

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    20
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 34.0.1847.131
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    AJAX]VietVBB 4.0.4 PL2
    ۱۰۰ بر آپلود کردم ولی‌ بازم همین ارور رو میده ، نمیدونم مشکل از کجاشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •