تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: ارور دیتا بیس موقع ویرایش تاپیک و وارد نشدن به پنل

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    105
    مورد پسند
    20 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض ارور دیتا بیس موقع ویرایش تاپیک و وارد نشدن به پنل

    موقعی که میخوام تاپیکمو ویرایش کنم و برم به صفحه پیشرفته این ارورو میده

    کد:
    Database error in vBulletin 4.2.2:
    
    Invalid SQL:
    (
                    
                SELECT
                    fd.thumbnail_dateline, fd.filesize, IF(fd.thumbnail_filesize > 0, 1, 0) AS hasthumbnail, fd.thumbnail_filesize,
                    a.dateline, a.state, a.attachmentid, a.counter, a.contentid, a.filename, a.userid, a.settings, a.displayorder,
                    at.contenttypes
                    
                FROM _vbattachment AS a
                INNER JOIN _vbfiledata AS fd ON (fd.filedataid = a.filedataid)
                LEFT JOIN _vbattachmenttype AS at ON (at.extension = fd.extension)
                
                
                    WHERE
                        a.contentid = 305
                            AND
                        a.contenttypeid = 1
                    
                ) UNION ALL (
                    
                SELECT
                    fd.thumbnail_dateline, fd.filesize, IF(fd.thumbnail_filesize > 0, 1, 0) AS hasthumbnail, fd.thumbnail_filesize,
                    a.dateline, a.state, a.attachmentid, a.counter, a.contentid, a.filename, a.userid, a.settings, a.displayorder,
                    at.contenttypes
                    
                FROM _vbattachment AS a
                INNER JOIN _vbfiledata AS fd ON (fd.filedataid = a.filedataid)
                LEFT JOIN _vbattachmenttype AS at ON (at.extension = fd.extension)
                
                
                    WHERE
                        a.posthash = '1f1108e02110e82bfc3206360b894ced'
                            AND
                        a.userid IN (1,1)
                            AND
                        a.contenttypeid = 1
                    
                )
    ORDER BY displayorder;
    
    MySQL Error   : Can't create/write to file '/tmp/#sql_7fa_0.MYD' (Errcode: 17)
    Error Number  : 1
    Request Date  : Thursday, June 12th 2014 @ 08:57:50 PM
    Error Date    : Thursday, June 12th 2014 @ 08:57:50 PM
    Script        : http://asepik.com/editpost.php?do=updatepost&postid=305
    Referrer      : http://asepik.com/thread225.html
    IP Address    : 5.237.121.15
    Username      : Admin
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.5.36-cll
    موقعیم که میخوام وارد پنل شم میزنه که پسوردت اشتباهه و وارد نمیشه در حالی که تو خود انجمن وارد میشه




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,756
    مورد پسند
    11,358 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 35.0.1916.153
    میزان امتیاز
    923

    پیش فرض

    safe_mode سرور روشن است یا خاموش؟

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    105
    مورد پسند
    20 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    safe_mode سرور روشن است یا خاموش؟
    من یک بار برای بررسی مشکلی درخواست کردم که خاموش کنن. الان نمیدونم خاموش هست یا روشن، راهی هست اینو متوجه شم خودم؟
    یا خودم میتونم فعال و غیر فعالش کنم؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    105
    مورد پسند
    20 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    مشکل ارور دیتا بیس خودش امروز رفع شد.
    فقط این چند وقته زیاد این اررورو میبینم مشکلش کجاست؟
    __________________________________
    هنوز مشکل پسوردم برای ورود به پنل مدیریت رفع نشده. با حساب کاربریم داخل انجمن هستم ولی میخوام وارد پنل مدیریت بشم میگه پسورد اشتباه!!!

  6. Top | #5
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,446
    مورد پسند
    1,098 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    169

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط majid66666 نمایش پست ها
    مشکل ارور دیتا بیس خودش امروز رفع شد.
    فقط این چند وقته زیاد این اررورو میبینم مشکلش کجاست؟
    __________________________________
    هنوز مشکل پسوردم برای ورود به پنل مدیریت رفع نشده. با حساب کاربریم داخل انجمن هستم ولی میخوام وارد پنل مدیریت بشم میگه پسورد اشتباه!!!
    اگه خود به خود درست شد مشکل از طرف سرور میزبانی تون هست
    5.1 قرار دادن ID - شماره تماس و ... در امضا ممنوع می باشد.

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    105
    مورد پسند
    20 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AvinMusic نمایش پست ها
    اگه خود به خود درست شد مشکل از طرف سرور میزبانی تون هست
    خوب مشکل پسوردم چی؟
    الان با حساب کاربری تو انجمن وارد میشم و مشکلی ندارم ولی تو پنل مدیریت نمی تونم وارد شم.... میگه اشتباهه

  8. Top | #7
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,446
    مورد پسند
    1,098 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    169

    پیش فرض

    بزرگی و کوچیکی حروف در نام کاربری و پسورد رو رعایت میکنید ؟
    5.1 قرار دادن ID - شماره تماس و ... در امضا ممنوع می باشد.

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    105
    مورد پسند
    20 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AvinMusic نمایش پست ها
    بزرگی و کوچیکی حروف در نام کاربری و پسورد رو رعایت میکنید ؟
    خیلی ممنون مشکلم حل شد...

  10. Top | #9
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,933 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    با احترام بسته شد . /
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/07/01, 10:10 AM
  4. تاپیک ها در کدام قسمت دیتابیس قرار دارند ؟
    توسط nima90 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/11/23, 04:29 PM
  5. پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2011/11/17, 10:09 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •