تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: شرط در عضویت

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    128
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 35.0.1916.153
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض شرط در عضویت

    سلام دوستان،میخوام بری عضویت در انجمن یک فیلد اضافه کنم و در اون فیلد یک شرط بزارم،امکانش هست؟
    اگر اون ظرف را نداشتن پیغام بده مجاز به عضویت نیستید ...
    امکانش هست؟

    مثلا میخوام به این صورت باشه که یک عدد وارد کنن به این صورت مثلا 5551585536300583 و عدد 1585 شرطش باشه اگر این طوری نبود نتواند عضو شود...
    امکانش هست ؟
    بزودی...




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    20
    نوشته ها
    2,576
    مورد پسند
    1,920 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    299

    پیش فرض

    از آموزش پایین استفاده کنید و و فیلد رو یک فیلد اجباری کنید و زمانش رو هم موقع ثبت نام قرار بدید .

    آموزش اضافه کردن فیلد جدید در مشخصات کاربری

    این فیلد اجباریه !

    ولی من کامل متوجه نشدم حرفتون رو ؟

    نمونه بدید .

    کاربر مقابل از AREF بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    128
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 35.0.1916.153
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AREF نمایش پست ها
    از آموزش پایین استفاده کنید و و فیلد رو یک فیلد اجباری کنید و زمانش رو هم موقع ثبت نام قرار بدید .

    آموزش اضافه کردن فیلد جدید در مشخصات کاربری

    این فیلد اجباریه !

    ولی من کامل متوجه نشدم حرفتون رو ؟

    نمونه بدید .

    ممنون ،اینارو بلدم اما اون قسمت شرطش رو پیدا نکردم...

    نمونه نداره،بنده مسئول فناوری یک دانشگاه هستم باید تا چند روز دیگه انجمن جدید اوکی کنم وتحویل بدم ،طوری باید باشه که فقط دانشجو های دانشگاه خودمان با شماره دانشجوییی عضو بشن
    دیدم تنها راهش همینه که که شرط بزارم برای عضویت شرطش اگر الکی باشه متوجه میشن اما اگر شرط واقعی باشه مشکلی پیش نماید و به هدفمان میرسیم....

    مثلا شماره دانشجو به این صورت وارد میکنن
    95894862863585 ، 9486 اجبار میشه چون مخصوص به دانشگاه خودمان هست اما بقیش کد هست که مربوط به تمامی دانشگاه هاست...
    حالا میخوام اون عدد رو اجبار کنم که هرکسی شماره دانشجوی را وارد کرد و این عدد به همان ترتیب و مقیتی که داره را داشت بتواند عضو شود .....
    بزودی...

  5. Top | #4
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,786 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Saya Family نمایش پست ها
    ممنون ،اینارو بلدم اما اون قسمت شرطش رو پیدا نکردم...

    نمونه نداره،بنده مسئول فناوری یک دانشگاه هستم باید تا چند روز دیگه انجمن جدید اوکی کنم وتحویل بدم ،طوری باید باشه که فقط دانشجو های دانشگاه خودمان با شماره دانشجوییی عضو بشن
    دیدم تنها راهش همینه که که شرط بزارم برای عضویت شرطش اگر الکی باشه متوجه میشن اما اگر شرط واقعی باشه مشکلی پیش نماید و به هدفمان میرسیم....

    مثلا شماره دانشجو به این صورت وارد میکنن
    95894862863585 ، 9486 اجبار میشه چون مخصوص به دانشگاه خودمان هست اما بقیش کد هست که مربوط به تمامی دانشگاه هاست...
    حالا میخوام اون عدد رو اجبار کنم که هرکسی شماره دانشجوی را وارد کرد و این عدد به همان ترتیب و مقیتی که داره را داشت بتواند عضو شود .....
    این چیزی که شما یخواید باید توسط یه فانکشن بررسی بشه و بعد اگر اعدادی که میخواید ست بود تایید شه اگر نبود ارور بده مثلا در اینجا ولید بودن ایمیل بررسی شده:
    کد PHP:
    function validemail($email

        
    $s="^([_a-z0-9-]+)(\.[_a-z0-9-]+)*@([a-z0-9-]+)(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,4})$"
        if(
    eregi($s,$email)) 
        { 
            list(
    $username,$domain) = split("@",$email); 
            if (
    getmxrr($domain,$mxrecords)) 
               { 
                return 
    1
                exit(); 
            } 
            else 
            { 
                return 
    0
                exit(); 
            } 
        } 
        else 
        { 
            return 
    0
            exit(); 
        } 

    شما باید بگردید و کد مورد نظرتون رو از روی نمونه ها بسازید مثلا ولید بودن کدملی ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل ورود به انجمن بعد از عضویت
    توسط kimia3142 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/01/26, 11:27 PM
  2. حذف قوانین و اساسنامه از فرم عضویت
    توسط iroption در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/03, 10:50 PM
  3. مشکل در عضویت
    توسط maapor در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/07/24, 05:35 PM
  4. مشکل عضویت ربات ها
    توسط SteFan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/07/11, 07:15 PM
  5. مشکل جدی با صفحه عضویت
    توسط sajad baraghi در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/01/05, 06:47 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •