تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: مشکل در کادر بندی

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    109
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض مشکل در کادر بندی

    سلام به همه طبق تاپیکی که بود من کادر بندی کردم اما همچنان مشکلم در رنگهاس . کسی هم جواب نمیده !!!!!!!!!!

    الان چطور باید
    رنگ فونت اوجارو که علامت زدم درست کنم . یعنی سیاهش کنم ؟؟





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    527
    مورد پسند
    956 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    79

    پیش فرض

    شما تو این چند روز فکر کنم 4 ، 5 تا تاپیک راجع به ادیت قالب زدید! خوب همه سوالات مشابهتون رو در یک تاپیک بپرسید..
    کد های Additional.css اتون رو بذارید.








  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    109
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    که کسی هم جوابی نداد . Additional.css رفتم خالی بود هیچ کدی نبود ... !!!!!

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    527
    مورد پسند
    956 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    79

    پیش فرض

    کسی پاسخ نده دلیل میشه شما اسپم بدین؟
    مگه میشه خالی باشه؟
    تنظیمات استایل > جستجو > additional.css








  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    109
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    دوست عزیز جدیداً مد شده سوال بپرسیم اسپم شه نه !!!!؟؟؟

    ظاهرا باورتون نمیشه . البته تعجبی هم نداره این هم عکس بفرمایید











  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    527
    مورد پسند
    956 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    79








  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    109
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    !!!!!! دوست عزیز فکر کنم متوجه نشدید من هیچ قالبی نصب نکردم دوتا قالب ساختم با خود Generator خود وی بی حتی رو دیفالتم نریختم از تنظیمات اصلی / استایل و و زبان / قالبی رو که ساختم پیش فرض کردم .

    یعنی حتی ادغامم نکردم ... !!!

  9. Top | #8
    AmirSina

    پیش فرض

    دروود:
    این پست بیت هم خودتون درست کردید؟
    من مثل اینو یکجا دیگه دیدم و فکر کنم اموزشش تو همین وی بی ایران هم بود
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    109
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    خودم درستش کردم :


    اونایی که این مشل رو دارن باید از گروه های کاربر /تنظیمات گروه کاربری : اوجایی که جلوه های ویژه وجود دارد مثلاً این کد رو بذارن



    <b> <font face="TwyliteZone" size="4" color="#00FFFF"></font></b>


    اونجایی رو که رنگ قرمز زدم کادر دومی باید بنویسید.

    فونت هاتون هم میتونید با Front page درست کنید.

    حالا مونده بقهمم backgronud یش چطور تغییر میکنه .

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    527
    مورد پسند
    956 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    79

    پیش فرض

    اونایی که این مشل رو دارن باید از گروه های کاربر /تنظیمات گروه کاربری : اوجایی که جلوه های ویژه وجود دارد مثلاً این کد رو بذارن
    این حل مشکل نیست دور زدنش اه...
    شما میگید که کادربندی کردید پست بیت رو.. خوب کلاس هاش رو کجا تعریف کردین؟








صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •