تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 18 از 18

موضوع: زبان انگلیسی کردن انجمن !

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    420
    مورد پسند
    25 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    48

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MR.Alone نمایش پست ها
    متاسفانه خير چون تغييرات زيادي روش انجام شده

    بهتره روي همون آدرس باشه
    یعنی روی همین دامینم نصب کنم vb رو ؟ روی لوکال هاست نمیشه ؟

    الان یعنی من یه ساب دامین بسازم و وی بی رو نصب کنم رو یک دیتابیس جدید و بعد پوشه رو دوباره پاک کنم ؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    296
    مورد پسند
    124 بار
    اطلاعات
    Unknown Mozilla OS-Browser Compatible
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AMIN000 نمایش پست ها
    یعنی روی همین دامینم نصب کنم vb رو ؟ روی لوکال هاست نمیشه ؟

    الان یعنی من یه ساب دامین بسازم و وی بی رو نصب کنم رو یک دیتابیس جدید و بعد پوشه رو دوباره پاک کنم ؟
    روي لوکال باشه که خيلي هم بهتره سريع تر کارتون انجام ميشه

    روي لوکال نصب کنيد و تيبل زبان رو انتقال بديد به هاست تون
    سقوط ،تاوان پریدن با بعضی هاست ...

    میل به انتقام

    اولین نشانه ضعف است


    رتبه اول فناوری و اطلاعات ایران



    انجمن تخصصی ایرانیان

    wWw.Tonel.Org

  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    420
    مورد پسند
    25 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    48

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MR.Alone نمایش پست ها
    روي لوکال باشه که خيلي هم بهتره سريع تر کارتون انجام ميشه

    روي لوکال نصب کنيد و تيبل زبان رو انتقال بديد به هاست تون

    من روی لوکال اون جداول زبانی که مشکل داره رو روی لوکال بردم .
    دیتابیس لوکال من اولش vb_ نداره ولی اون یکی داره .
    ارر زیر رو داد :

    کد:
    Database error
    The Forums database has encountered a problem.

    Please try the following:
    • Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
    • Open the localhost home page, then try to open another page.
    • Click the Back button to try another link.
    The localhost forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
    We apologise for any inconvenience.
    من اگر روی دامین اصلیم هم این کارو کنم حتما به مشکل بر میخورم .

  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    296
    مورد پسند
    124 بار
    اطلاعات
    Unknown Mozilla OS-Browser Compatible
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AMIN000 نمایش پست ها
    من روی لوکال اون جداول زبانی که مشکل داره رو روی لوکال بردم .
    دیتابیس لوکال من اولش vb_ نداره ولی اون یکی داره .
    ارر زیر رو داد :

    کد:
    Database error
    The Forums database has encountered a problem.

    Please try the following:
    • Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
    • Open the localhost home page, then try to open another page.
    • Click the Back button to try another link.
    The localhost forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
    We apologise for any inconvenience.
    من اگر روی دامین اصلیم هم این کارو کنم حتما به مشکل بر میخورم .
    خودتون اسمش رو ويرايش کنيد و اولش vb_ بذاريد
    سقوط ،تاوان پریدن با بعضی هاست ...

    میل به انتقام

    اولین نشانه ضعف است


    رتبه اول فناوری و اطلاعات ایران



    انجمن تخصصی ایرانیان

    wWw.Tonel.Org

  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    420
    مورد پسند
    25 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    48

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MR.Alone نمایش پست ها
    خودتون اسمش رو ويرايش کنيد و اولش vb_ بذاريد

    با اون کار نشد ولی من دوباره نصب کردم تو فایل کانفیگ گذاشتم vb_ رو .
    الان این ارر رو میده :

    کد:
    Fatal error: The requested language does not exist, reset via tools.php. in [path]\includes\functions.php on line 1901
    حالا چیکار باید کرد ؟

  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    296
    مورد پسند
    124 بار
    اطلاعات
    Unknown Mozilla OS-Browser Compatible
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AMIN000 نمایش پست ها
    با اون کار نشد ولی من دوباره نصب کردم تو فایل کانفیگ گذاشتم vb_ رو .
    الان این ارر رو میده :

    کد:
    Fatal error: The requested language does not exist, reset via tools.php. in [path]\includes\functions.php on line 1901
    حالا چیکار باید کرد ؟
    به ادرسي که داده بريد و خط 1901 رو بررسي کنيد
    سقوط ،تاوان پریدن با بعضی هاست ...

    میل به انتقام

    اولین نشانه ضعف است


    رتبه اول فناوری و اطلاعات ایران



    انجمن تخصصی ایرانیان

    wWw.Tonel.Org

  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    420
    مورد پسند
    25 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    48

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MR.Alone نمایش پست ها
    به ادرسي که داده بريد و خط 1901 رو بررسي کنيد

    کد:
    intval($vbulletin->options['languageid']) . ", user.languageid)") . ") ") .
            (($vbulletin->userinfo['userid'] AND ($option & FETCH_USERINFO_ISFRIEND)) ?
                "LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "userlist AS userlist1 ON (userlist1.relationid = user.userid AND userlist1.type = 'buddy' AND userlist1.userid = " .
    سه خط 1900 و 1901 و 1902 اینا هستن .
    مشکل از کجاست ؟

  9. Top | #18
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    420
    مورد پسند
    25 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 31.0
    میزان امتیاز
    48

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AMIN000 نمایش پست ها
    کد:
    intval($vbulletin->options['languageid']) . ", user.languageid)") . ") ") .
            (($vbulletin->userinfo['userid'] AND ($option & FETCH_USERINFO_ISFRIEND)) ?
                "LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "userlist AS userlist1 ON (userlist1.relationid = user.userid AND userlist1.type = 'buddy' AND userlist1.userid = " .
    سه خط 1900 و 1901 و 1902 اینا هستن .
    مشکل از کجاست ؟
    کسی نمیدونه مشکل چیه ؟

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ترجمه متن انگلیسی
    توسط amin020 در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2014/06/12, 07:47 AM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/01/27, 12:42 AM
  3. محدود کردن نام کاربری به انگلیسی
    توسط Leo در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/04/20, 07:17 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/10/10, 10:15 PM
  5. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/12/30, 12:33 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •