تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: حق عضويت در هنگام ثبت نام

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض حق عضويت در هنگام ثبت نام

    سلام

    من با راهنمايي هک دریافت حق اشتراک بر روی ثبت نام here's how to Get Subscriptions on registrations هك دريافت حق عضويت در زمان ثبت نام نصب كردم ولي مشكلي كه داريم اينه كه بعد از پرداخت وجه كاربر به صفحه register منتقل نميشه و بهش خطاي عدم دسترسي داده ميشه.

    بجاي اينكه صفحه register براش باز بشه، صفحه payment مي آد.

    البته اگر كاربر دوباره بر روي دكمه ثبت نامه كليك كنه اين مشكل حل ميشه و ادامه مراحل ثبت نام انجام ميشه. ولي همون اول كه از سيستم زرين پال بر ميگرده اشتباه و خطاي عدم دسترسي و محروميت مواجه ميشه كه خوب نيست.

    لطفا راهنمايي كنيد.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 36.0.1985.125
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط nekooei نمایش پست ها
    سلام

    من با راهنمايي هک دریافت حق اشتراک بر روی ثبت نام here's how to Get Subscriptions on registrations هك دريافت حق عضويت در زمان ثبت نام نصب كردم ولي مشكلي كه داريم اينه كه بعد از پرداخت وجه كاربر به صفحه register منتقل نميشه و بهش خطاي عدم دسترسي داده ميشه.

    بجاي اينكه صفحه register براش باز بشه، صفحه payment مي آد.

    البته اگر كاربر دوباره بر روي دكمه ثبت نامه كليك كنه اين مشكل حل ميشه و ادامه مراحل ثبت نام انجام ميشه. ولي همون اول كه از سيستم زرين پال بر ميگرده اشتباه و خطاي عدم دسترسي و محروميت مواجه ميشه كه خوب نيست.

    لطفا راهنمايي كنيد.
    بالاخره تونستم خودم مشکل حل کنم... امیدوارم دوستانی دیگه ای که این مشکل دارند، براشون مفید باشه

    ابتدا صفحه payments.php باز کنید و کد زیر پیدا کنید.

    کد:
    // ######################## START MAIN SCRIPT ############################
    و بعد این دو خط حذف کنید.

    موفق باشید

    کد:
    if ($vbulletin->userinfo['userid'] == 0)
    {
    
       print_no_permission();
    }
    ویرایش توسط nekooei : 2014/08/15 در ساعت 02:13 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشكل در سوال جواب (براي عضويت)
    توسط masoureh در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/08/06, 03:02 PM
  2. مشكل با هك عضويت در vb
    توسط dark rider در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/11/01, 12:37 PM
  3. كمك در كادر گذاشتن شماره عضويت
    توسط alireza3135 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2012/06/01, 06:49 PM
  4. ميشه هك شناور براي عضويت مهمان رو بدين . !!!اين تصوير!!!
    توسط فروم - پاسارگاد در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/11/17, 09:30 AM
  5. كمك جهت حذف تاييد عضويت
    توسط raminmh در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/04/19, 03:02 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •