تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مشکل Internal Server Error در آدرس لینک ها

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل Internal Server Error در آدرس لینک ها

    با سلام

    بنده به مشکل Internal Server Error در لینک دهی موضوعات برخوردم

    مثلا لینک زیر این ارور رو میده :
    500 Internal Server Error

    الان زمانی که این موضوع رو اینجوری لینک می کنم :

    دکتر ناصر مدیرشهلا به فهرست یک درصد برتر دانشمندان جهان پیوست

    یعنی عنوان مطلب بالای لینک نیست بدون مشکل مطلب رو باز می کنه.

    الان مشکل از چیه؟
    چطور می تونم حلش کنم؟
    چطور می تونم کاری کنم که عنوان مطالب اینجوری بالای لینک نره و فقط با رفتن id نشون بده؟

    ممنون




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    All VB
    سن
    29
    نوشته ها
    935
    مورد پسند
    901 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    112

    پیش فرض

    فایل htaccess رو حذف کنید ( قبلش یک کپی ازش بگیرید )
    دستکاری در قسمت های وی بی سئو انجام دادین؟
    و اینکه اگر با هر دو روش بالا درست نشد برمیگرده به سرور

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    192
    مورد پسند
    22 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    این ارور معمولا بدلیل فشار اوردن بیش از حد به سی پی یو هست
    ممکنه دیداس شده باشید

    سرعت لود سایتتون خیلی کمه
    میزبان رو عوض کنید

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    Unknown Mozilla OS-Browser Compatible
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    دلایل مختلفی میتونه داشته باشه ، اگر خودتون مدیر سرور هستید لاگ های وب سرور رو بررسی کنید علت رو متوجه میشید ؛)


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman نمایش پست ها
    فایل htaccess رو حذف کنید ( قبلش یک کپی ازش بگیرید )
    دستکاری در قسمت های وی بی سئو انجام دادین؟
    و اینکه اگر با هر دو روش بالا درست نشد برمیگرده به سرور
    این وی بی که من دانلود کردم ذاتا اصلا فایل .htaccess نداشت از اول. شما فایل htaccess برا 4.2.0 پچ لول 3 دارید؟
    در مورد سئو هم هیچ دستکاری نکردم

    نقل قول نوشته اصلی توسط twilight نمایش پست ها
    این ارور معمولا بدلیل فشار اوردن بیش از حد به سی پی یو هست
    ممکنه دیداس شده باشید

    سرعت لود سایتتون خیلی کمه
    میزبان رو عوض کنید
    نباید به دلیل فشار باشه.
    چون اگه ببنید با آی دی موضوع باز می شه ولی وقتی آی دی و عنوان مطلب روی لینک هستند باز نمی شه و این ارور میده
    در مورد دیداس هم کلا یه هفته است که سایت افتتاح شده
    ولی سرعت لود رو قبول دارم میزبان رو باید عوض کنم

    نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    دلایل مختلفی میتونه داشته باشه ، اگر خودتون مدیر سرور هستید لاگ های وب سرور رو بررسی کنید علت رو متوجه میشید ؛)


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    من لاگ رو بررسی کردم و چیزی که لاگ نوشته رو خوب نفهمیدم.
    راستش تو یکی از فایل ها کرش می ده چرا نمی دونم.

    کد PHP:
    [[Thu Jul 17 12:23:53 2014] [error] [client 2.186.101.219File does not exist: /home/comarchi/public_html/500.shtmlrefererhttp://comarch.ir/forum.php
    ] [noticeEACCELERATOR(703275): PHP crashed on opline -10463 of vb_error_handler() at /home/comarchi/public_html/includes/class_core.php:1979
    [Thu Jul 17 12:23:50 2014] [error] [client 2.186.101.219File does not exist: /home/comarchi/public_html/500.shtmlrefererhttp://comarch.ir/forum.php
    ] [noticeEACCELERATOR(702107): PHP crashed on opline -10463 of vb_error_handler() at /home/comarchi/public_html/includes/class_core.php:1979 
    ویرایش توسط E H S A N : 2014/07/18 در ساعت 12:46 AM

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    460
    مورد پسند
    237 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط E H S A N نمایش پست ها
    این وی بی که من دانلود کردم ذاتا اصلا فایل .htaccess نداشت از اول. شما فایل htaccess برا 4.2.0 پچ لول 3 دارید؟
    در مورد سئو هم هیچ دستکاری نکردم
    htaccess اصلا ربطی به ویبولتین و ... نداره !!!
    واس وب سرور آپاچی هستش !
    موقعی که میخواید وارد فایل منیجر بشید گزینه show hidden files رو بزنید و وارد بشید فایل .htaccess رو میبینید!

    کد های htaccess مخصوص وی بی سئو رو هم داخلش بریزید
    تمام


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط RezaYar نمایش پست ها
    htaccess اصلا ربطی به ویبولتین و ... نداره !!!
    واس وب سرور آپاچی هستش !
    موقعی که میخواید وارد فایل منیجر بشید گزینه show hidden files رو بزنید و وارد بشید فایل .htaccess رو میبینید!

    کد های htaccess مخصوص وی بی سئو رو هم داخلش بریزید
    تمام
    دوست عزیز اینایی که می گی انجام دادم
    هیچ فایل htaccess وجود نداره


    تشکر

    مشکل حل شد

    تنظیمات > تنظیمات اصلی انجمن > لینک های کاربر پسند > نوع Url ها رو به آدرس های استاندارد تغییر دادم و مشکل حل شد.

    نوشتم تا اگر کسی همچین مشکلی داشت برطرف کنه

    با تشکر.
    ویرایش توسط E H S A N : 2014/07/18 در ساعت 07:45 PM دلیل: ادغام دو پست

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.9.4 Safari 7.0.5
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط E H S A N نمایش پست ها
    من لاگ رو بررسی کردم و چیزی که لاگ نوشته رو خوب نفهمیدم.
    راستش تو یکی از فایل ها کرش می ده چرا نمی دونم.

    کد PHP:
    [[Thu Jul 17 12:23:53 2014] [error] [client 2.186.101.219File does not exist: /home/comarchi/public_html/500.shtmlrefererhttp://comarch.ir/forum.php
    ] [noticeEACCELERATOR(703275): PHP crashed on opline -10463 of vb_error_handler() at /home/comarchi/public_html/includes/class_core.php:1979
    [Thu Jul 17 12:23:50 2014] [error] [client 2.186.101.219File does not exist: /home/comarchi/public_html/500.shtmlrefererhttp://comarch.ir/forum.php
    ] [noticeEACCELERATOR(702107): PHP crashed on opline -10463 of vb_error_handler() at /home/comarchi/public_html/includes/class_core.php:1979 
    هندلر و نسخه php سرور شما چیست ؟

    کش EACCELERATOR رو سرور نصب کردید ؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. Internal Server Error ! کمک !
    توسط soheil.d در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2014/05/09, 09:05 PM
  2. خطای 500 internal server error
    توسط hadohodood در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/03/23, 02:22 PM
  3. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/07/12, 07:25 PM
  4. 500 internal server error
    توسط b_pcmaster در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/01/21, 03:26 PM
  5. 500 Internal Server Error (کمک کنین)
    توسط Sepehr-Jandali در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2011/04/15, 12:27 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •