تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: درخواست هک متن متحرک بالای وی بولتین 4.1.3

  1. Top | #1
    ACE
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.3
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض درخواست هک متن متحرک بالای وی بولتین 4.1.3

    سلام:
    من هک متن محرک بالای سایت رو می خوام
    برای وی بولتین 4.1.3
    خیلی ممنون




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    میتونین با استفاده از کدهای جاوا اسکریپت هم یه دونه درست کنید
    نیازی به هک نیست از تگ Marquee استفاده کنید

    البته این هک هم هست میتونین استفاده کنید
    متن متحرک فوق پیشرفته برای سایت شما

  4. Top | #3
    ACE
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.3
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sajad2745 نمایش پست ها
    میتونین با استفاده از کدهای جاوا اسکریپت هم یه دونه درست کنید
    نیازی به هک نیست از تگ Marquee استفاده کنید

    البته این هک هم هست میتونین استفاده کنید
    متن متحرک فوق پیشرفته برای سایت شما
    سلام:
    دوست عزیز این هک برای 3.8 است....اگر کدها رو هم دارید بفرمایید....
    شرمنده من کلا توی کد نویسی هیچ اطلاعاتی ندارم...اگر هک باشه کار باهاش خیلی راحتتر است...
    دستت طا
    موفق باشید

  5. Top | #4
    مدیر بازنشتهکاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    488
    مورد پسند
    628 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض

    از این کد در قسمت دلخواه استفاده کنید(تبلیغات ، اطلاع رسانی یا داخل قالب های دیگه)

    کد PHP:
    <p align="center">

    <
    marquee direction="right" style="color: #000000; font-family: Tahoma; font-size: 10pt; font-weight: bold; border-style: dashed; border-width: 1px; background-color: #FFCC99" width="793" height="20">متن مورد نظر شما</marquee></p
    خط اول برای محل قرار گیری کادر هستش. (وسط چین ، راست چین ، چپ چین)
    direction="right" برای نوع حرکت هست (از راست به چپ یا از چپ به راست
    بقیه هم که مشخص هست ، سایز ، رنگ ، فونت ، رنگ بکگراند ، طول و عرض و متن.

    کاربر مقابل از aMiR.S بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    aMiR

    We know a little about a lot of things
    قوانین انجمن های وی بی ایران (جدید و مهم ، حتماً مطالعه کنید)

    در صورتی که کاربری مشخصات هاست و مدیریت انجمن را در اختیار کاربران دیگر(با هر عنوان و مرتبه-جز مدیریت کل) قرار دهد ، انجمن های وی بی ایران هیچگونه مسئولیتی از مشکلات آتی را بر عهده نخواهد گرفت.

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    861
    مورد پسند
    345 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط aMiR.S نمایش پست ها
    از این کد در قسمت دلخواه استفاده کنید(تبلیغات ، اطلاع رسانی یا داخل قالب های دیگه)

    کد PHP:
    <p align="center">

    <
    marquee direction="right" style="color: #000000; font-family: Tahoma; font-size: 10pt; font-weight: bold; border-style: dashed; border-width: 1px; background-color: #FFCC99" width="793" height="20">متن مورد نظر شما</marquee></p
    خط اول برای محل قرار گیری کادر هستش. (وسط چین ، راست چین ، چپ چین)
    direction="right" برای نوع حرکت هست (از راست به چپ یا از چپ به راست
    بقیه هم که مشخص هست ، سایز ، رنگ ، فونت ، رنگ بکگراند ، طول و عرض و متن.
    آقا میشه کاری کرد که مثلا وقتی موس رو روش ببری وایسه و وقتی برداری حرکت کنه ؟

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    بفرما عزیز

    <p align="center">

    <marquee direction="right" onmouseover=this.stop() onmouseout=this.start() style="color: #000000; font-family: Tahoma; font-size: 10pt; font-weight: bold; border-style: dashed; border-width: 1px; background-color: #FFCC99" width="793" height="20">متن مورد نظر شما</marquee></p>

    5 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    ACE
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.3
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    سلام:
    دست همگی درد نکنه یه سوال ....چطور می تونم چند تا موضوع رو داخلش بذارم و بشه بهشون لینک داد؟
    مثلا:قابل تجوه کاربران....کاربران ویژه بخوانند و ......(که این موضوعات در حیت حرکت قابلیت کلیک کردن هم داشته باشند...)
    برای بالای سایت باید کد رو توی هدر قالب بذارم؟.

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    636
    مورد پسند
    688 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    با این روش می تونی
    فقط به جای متن مورد نظر اینو جای گزین کن بعد جاها مشخص شده را خودت پر کن و لینک بده

    <a href="ADRESS1">MOZO1</a> | <a href="ADRESS2">MOZO2</a> | <a href="ADRESS3">MOZO3</a> | <a href="ADRESS4">MOZO4</a>

    3 تشکر توسط:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    497
    مورد پسند
    236 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    59

    پیش فرض

    دوستان نمیشه جهت حرکتش از بالا به پائین کنیم
    میشه کدشو قرار بدید

  11. Top | #10
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط aMiR.S نمایش پست ها
    از این کد در قسمت دلخواه استفاده کنید(تبلیغات ، اطلاع رسانی یا داخل قالب های دیگه)

    کد PHP:
    <p align="center">

    <
    marquee direction="right" style="color: #000000; font-family: Tahoma; font-size: 10pt; font-weight: bold; border-style: dashed; border-width: 1px; background-color: #FFCC99" width="793" height="20">متن مورد نظر شما</marquee></p
    خط اول برای محل قرار گیری کادر هستش. (وسط چین ، راست چین ، چپ چین)
    direction="right" برای نوع حرکت هست (از راست به چپ یا از چپ به راست
    بقیه هم که مشخص هست ، سایز ، رنگ ، فونت ، رنگ بکگراند ، طول و عرض و متن.
    سلام. مرسی از این کد. خیلی دنبالش بودم. فقط یه چیزی، میشه بک گراندش رو برداشت. وقتی در قسمت اطلاعیه ها قرار میدم این کدرو، خود اطلاعیه یه بکگراند داره این هم یکی. میشه بک گراند این کد رو برداشت؟

    ورژن وی بی هم 4.1.5 هست.

    تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/02/15, 12:22 PM
  2. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/08/28, 01:22 AM
  3. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/04/07, 04:28 PM
  4. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/10/01, 12:10 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •