WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: ارور در نصب ویبیلتون))لطفا کمک کنید ))

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    7
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض ارور در نصب ویبیلتون))لطفا کمک کنید ))

    هنگام نصب این ارور میاد

    کد HTML:
     <?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?>
    این تاپیک هم نتونست هیچ کمکی بهم کنه
    آموزش حل ارور &#60;?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?&#62; هنگام نصب VB

    کسی میدونه باید چیکار کنم؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    531
    مورد پسند
    202 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    63

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط lover98 نمایش پست ها
    هنگام نصب این ارور میاد

    کد HTML:
     <?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?>
    این تاپیک هم نتونست هیچ کمکی بهم کنه
    آموزش حل ارور &#60;?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?&#62; هنگام نصب VB

    کسی میدونه باید چیکار کنم؟
    اگه دوست داشتی رایگان برات نصب میکنم دادا

    کاربر مقابل از ARASH_96 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    547
    مورد پسند
    79 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 36.0.1985.125
    میزان امتیاز
    62

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط lover98 نمایش پست ها
    هنگام نصب این ارور میاد

    کد HTML:
     <?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?>
    این تاپیک هم نتونست هیچ کمکی بهم کنه
    آموزش حل ارور &#60;?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?&#62; هنگام نصب VB

    کسی میدونه باید چیکار کنم؟
    سلام
    دوست من،من هم همین مشکل رو داشتم این طوری باید حلش کنی
    دو کد رو نبایدبزاری پشت سر هم شما هاستت فقط مشکل یه کد داره اونم اینه
    کد HTML:
    <?php ini_set('memory_limit', -1);
    فقط اینو جایگزین <?php کن اگه درست نشد اینو جایگزین کن:
    کد HTML:
    <?php ini_set("max_execution_time", "2880");

    کاربر مقابل از 5678 بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    آوا مووی
    بزرگترین مرجع دانلود فیلم و سریال(مدیر فعال میپذیرد)
    http://www.avamovie.in
    آدرس انجمن تخصصی سایت:
    http://avamovie.in/forum
    جهت سفارش تبلیغات کلیک کنید


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    7
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 29.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 5678 نمایش پست ها
    سلام
    دوست من،من هم همین مشکل رو داشتم این طوری باید حلش کنی
    دو کد رو نبایدبزاری پشت سر هم شما هاستت فقط مشکل یه کد داره اونم اینه
    کد HTML:
    <?php ini_set('memory_limit', -1);
    فقط اینو جایگزین <?php کن اگه درست نشد اینو جایگزین کن:
    کد HTML:
    <?php ini_set("max_execution_time", "2880");
    ممنون با راهنماییت مشکلم حل شد.
    اگه مشکل دیگه ای داشتم همین جا میکم
    tnx

    کاربر مقابل از lover98 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    4
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 36.0.1985.125
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 5678 نمایش پست ها
    سلام
    دوست من،من هم همین مشکل رو داشتم این طوری باید حلش کنی
    دو کد رو نبایدبزاری پشت سر هم شما هاستت فقط مشکل یه کد داره اونم اینه
    کد HTML:
    <?php ini_set('memory_limit', -1);
    فقط اینو جایگزین <?php کن اگه درست نشد اینو جایگزین کن:
    کد HTML:
    <?php ini_set("max_execution_time", "2880");
    دوست عزیز میشه یکم کاملتر توضیح بدی
    کد رو داخل فایل config.php جایگزین کنم یا قسمت دیگه ای؟

    کاربر مقابل از VeRAGiL بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/06/21, 10:36 AM
  2. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/05/18, 08:33 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/10/30, 05:27 PM
  4. قرار دادن تولبار پارس تولز در ویبولتین 3 و 4
    توسط VBIran در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2011/08/07, 02:56 AM
  5. پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2011/06/18, 10:42 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •