WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: ارور هنگام اپلود اواتار

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    6
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض ارور هنگام اپلود اواتار

    سلام

    من وقتی میخواستم اواتار اپلود کنم ارور زیر رو میداد


    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204 Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333

    تونستم این ارور رور با این اموزش : آموزش حل مشکل آپلود نشدن آواتار

    درست کنم اما بعد از درست کردن اون ارور این ارور رو میده







    عکس از ارور




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    35
    نوشته ها
    4,746
    مورد پسند
    6,960 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 31.0
    میزان امتیاز
    625

    پیش فرض

    Safe Mode سرور روشن هست . به سرور بگید ببینید خاموش میکنند یا خیر . اگه موافقت نکردند اعلام کنید راه دیگه در اختیارتون قرار بدم.

    کاربر مقابل از P4NiSh3R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    6
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط P4NiSh3R نمایش پست ها
    Safe Mode سرور روشن هست . به سرور بگید ببینید خاموش میکنند یا خیر . اگه موافقت نکردند اعلام کنید راه دیگه در اختیارتون قرار بدم.
    Safe Mode رو خاموش کرد مشکل اواتار هم حل شد فقط یک چیزی ایا Safe Mode در امنیت هاست نقش مهمی داره یا اصلا تاثیری بر امنیت داره ؟؟
    ویرایش توسط k-86 : 2014/08/28 در ساعت 04:24 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از k-86 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم :)
    نوشته ها
    3,406
    مورد پسند
    3,196 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 31.0
    میزان امتیاز
    414

    پیش فرض

    اگر سرور درست کانفیگ شده باشه نیازی به Safe Mode نیست .

    کاربر مقابل از Reza بابت این پست مفید تشکر کرده است:



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •