WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: مشکل جدی هنگام ورود به انجمن

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    173
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    سلام وقتی وارد انجمن میخوام بشم

    این ارور میاد اعصابم رو خراب کرده پلاگین ها رو غیر فعال کردم ولی هیچی نشد

    کد:
    Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/iranforum/public_html/includes/functions_login.php(364) : eval()'d code on line 23
    Unable to add cookies, header already sent.
    File: /home/iranforum/public_html/includes/functions_login.php(364) : eval()'d code
    Line: 23
    ای بابا کسی نیست به ما جواب بده اه
    ویرایش توسط IF0U : 2014/09/06 در ساعت 06:46 PM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    173
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    لطفا و خواهشا کمکم کنید

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    287
    مورد پسند
    84 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    آدرس سایت جهت تست

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    45
    نوشته ها
    3,739
    مورد پسند
    1,950 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    421

    پیش فرض

    این فایل رو دوباره بریز تو هاستت در مسیر زیر:


    functions_login.php



    /public_html/includes

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    173
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط omid1744 نمایش پست ها
    این فایل رو دوباره بریز تو هاستت در مسیر زیر:


    functions_login.php



    /public_html/includes

    درود

    قرار دادم این بار هم این ارور رو میده

    کد:
    Fatal error: Class 'Convert_unicode_char_to_charset_callback' not found in /home/iranforum/public_html/includes/functions_login.php on line 163

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    45
    نوشته ها
    3,739
    مورد پسند
    1,950 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 30.0
    میزان امتیاز
    421

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    173
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط omid1744 نمایش پست ها
    درود

    گوگل سرچ بود / نگا کردم به تاپیک ها جواب درست حسابی بهشون نداده بودن

    به عبارتی به دردم نخورد

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    173
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 31.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    کسی نیست پاسخ بده ؟

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    456
    مورد پسند
    297 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 31.0
    میزان امتیاز
    60

    پیش فرض

    آدرس سایت و یوزر تست قرار بدید لطفا

    کاربر مقابل از Farshid بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    173
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 31.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Farshid نمایش پست ها
    آدرس سایت و یوزر تست قرار بدید لطفا
    درود

    پ.خ شد براتون !

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •