تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

موضوع: مشکل در آپگرید

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    676
    مورد پسند
    267 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض مشکل در آپگرید

    سلام

    من روی لوکال ویبولتین 4.1.1 رو نصب کردم الان می خوام به 4.1.3 آپگرید کنم

    کارایی که کردم ایناس :

    همه فایل های 4.1.3 رو ریختم به جای فایل های 4.1.1 و config.php مربوط به 4.1.1 رو حذف کردم و config.php.new که با آپلود همه فایلهای 4.1.3 ایجاد شده بود رو rename کردم و اطلاعات دیتابیس رو وارد کردم و ادرس install/upgrade.php رو اخرش زدم

    یه صفحه اومد که برای شروع بود که گفت برا شروع اپگرید از 4.1.1 به 4.1.3 کلید رو بزنید وقتی زدم صفحه ای اومد که عکسشو پیوست کردم

    Upgrading to 4.1.3
    Status: Processing 4.1.2 Beta 1

    اینا رو نوشته هیچ اتفاق خاصی هم نمی افته اصلا جلو نمیره .

    من کجای کار رو اشتباه کردم؟

    خیلی وقته هیچ اتفاق خاصی نیفتاده

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg up.JPG (28.8 کیلو بایت, 5 نمایش)




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    خب باید صبر کنین

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشتهکاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    488
    مورد پسند
    628 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض

    صبر کنید ، اگه نرفت جلو دوباره اجرا کنید فایل آپگرید رو.

    کاربر مقابل از aMiR.S بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    aMiR

    We know a little about a lot of things
    قوانین انجمن های وی بی ایران (جدید و مهم ، حتماً مطالعه کنید)

    در صورتی که کاربری مشخصات هاست و مدیریت انجمن را در اختیار کاربران دیگر(با هر عنوان و مرتبه-جز مدیریت کل) قرار دهد ، انجمن های وی بی ایران هیچگونه مسئولیتی از مشکلات آتی را بر عهده نخواهد گرفت.

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    ببخشید منم یه مشکل داشتم با آپگرید ولی توی هاست
    وقتی آپگرید تموم شد
    میخواستم برم تو صفحه ی اصلی این ارور رو داد
    کد PHP:
    Warning: require_once(*******/topx/class_*******topx.php) [function.require-once]: failed to open streamNo such file or directory in [path]/global.php(37) : eval()'d code on line 4

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '
    *******/topx/class_*******topx.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/persiang/public_html/global.php(37) : eval()'d code on line 4 
    ببخشید حل شد
    مشکل از هک هام بود

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    676
    مورد پسند
    267 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sajad2745 نمایش پست ها
    خب باید صبر کنین
    چقدر صبر کنم

    به طور معمول چقدر طولمی کشه

    اخه تا الان 3-4 برابر نصب 4.1.1 طول کشیده

    اولش سیستم هوک و پلاگین رو غیر فعال نکرده بودم اینو بستم install.php رو برداشتم اونو غیر فعال کردم و بازinstall رو برگردوندم

    ربان فارسی هم کلا پاک کردم

    چکارایی باید کرد دیگه؟

    Upgrade Progress هم خالیه

    دارم به این اپگرید می کنم vbulletin.suite.v4.1.3.php.null-dgt
    ویرایش توسط refaghat : 2011/06/05 در ساعت 01:57 PM دلیل: ادغام دو پست

  7. Top | #6
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    استایل هم غیر فعال کن !
    برو رو دیفالت

    کاربر مقابل از AVA بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    676
    مورد پسند
    267 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    بعد از یه ساعت دیدم هنوز کاری نکرده رفرشکردم زدم شروع کرد

    حالا یه سری سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

    1- بعد از آپگرید دقیقا همه چی مثل اول میشه؟ ( پست ، پوزر ، تنظیمات )

    2- اگه وسط اپگرید کلا مشکل پیش بیاد و یا پشیمون بشیم چطور باید همون ورژن قبلی رو برگردونیم؟

    بعد از آپلود install.php رو باید زد یا upgrade.php ؟

    3- ورژن 4.1.3 رو میشه آپگرید ( یا هرچی ) کرد به 4.1.1

    4- اگه بخوام هک رو شبیه سازی کنم مثل موقعی که سایتم هک شده و دیفیس میاد ( اگه درست گفته باشم ) باید چکار کنم

    اخه می خوام تمرین کنم اگه این مشکل پیش اومد ( خدایی نکرده ) تکلیفمو بدونم

    چطور رو لوکال هک کنم سایت رو ؟

  9. Top | #8
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    1- بعد از آپگرید دقیقا همه چی مثل اول میشه؟ ( پست ، پوزر ، تنظیمات ) : پست ، یوزر ، تالار ها ، تنظیمات کاربران و تنظیمات اصلی انجمن آره ولی بقیه چیزا مثل ویرایش قالب و نصب هک و ... مجدد !


    2- اگه وسط اپگرید کلا مشکل پیش بیاد و یا پشیمون بشیم چطور باید همون ورژن قبلی رو برگردونیم؟ شما اول یه کپی از دتیابیس توی هاست بگیر بعد اپگیر کن


    بعد از آپلود install.php رو باید زد یا upgrade.php ؟ upgrade

    3- ورژن 4.1.3 رو میشه آپگرید ( یا هرچی ) کرد به 4.1.1 : DownGarde

    4- اگه بخوام هک رو شبیه سازی کنم مثل موقعی که سایتم هک شده و دیفیس میاد ( اگه درست گفته باشم ) باید چکار کنم
    اخه می خوام تمرین کنم اگه این مشکل پیش اومد ( خدایی نکرده ) تکلیفمو بدونم
    چطور رو لوکال هک کنم سایت رو ؟

    اصلا لازم نیست سایت خودتون خراب کنید
    یه کپی از کل فایل و فولدر های ویبولتین تو یه قولدر از روت بریزید و یه کپی از دیتابیس هم با اون ست کنید بعد اون کپی رو اپگیرد کنید نه سایت اصلی رو

    کاربر مقابل از AVA بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    676
    مورد پسند
    267 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    شما اول یه کپی از دتیابیس توی هاست بگیر بعد اپگیر کن
    چطوری؟

    من وارد نیستم بوخودا میترسم به گند بکشم


    اصلا لازم نیست سایت خودتون خراب کنید
    یه کپی از کل فایل و فولدر های ویبولتین تو یه قولدر از روت بریزید و یه کپی از دیتابیس هم با اون ست کنید بعد اون کپی رو اپگیرد کنید نه سایت اصلی رو
    این رو متوجه نشدم

    اخه خوندم علی اقا یه جا گفته بودن برا بعد هک شدن یه دستور هست تو دیتابیس میدیم دیفیس میره یه صفحه سفید میاد بعد گفته بودن فایل هارو آپلود کنید و نصب کنید

    می خوام این کارارو بکنم که تجربه داشته باشم

    این کارا که گفتید چطوریه؟؟؟

    چرا منو تو این موقعیت ها قرار میدید؟

  11. Top | #10
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    برای کپی از دیتابیس از سی پنل - phpmyadmin استفاده کن !

    اگه میخوای رو لوکال هک شی برو دسترسی اچ تی ام ال سایتت توی یه فروم فعال کن بعد یه کد دی فیس رو پست کن

    کاربر مقابل از AVA بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •