تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: ارور class_bbcode.php بعد از انتقال به هاست ایران

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    9

    پیش فرض

    سلام درست بعد از انتقال سایت به هاست ایران بعد از باز کردن بعضی تاپیک ها دارم میگم بعضی تاپیکا همیشه هم نه بعضی موقع ها یه همچین پیغامی رو صفحه میاد
    Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2777 Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2791
    بعد میره ولی این بار بالای هدر میاد ( قبل از تمام کادر ها ) حالا مشکل اینجاست که کل کادر بندی ها و کادر هایی تعریف شده توی additonal رو به هم میریزه یه خورده طول و عرضشون کم و زیاد میشه بعد از انتقال سایت به هاست ایران دیگه سایت واسه یکی از دوستام که سرور رو گرفته بود باز نشد که ارورش از فایل htaccess بود یکی زا دوستام اسکن کرد این دو تا خطش مشکل داشت
    #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^جی تی ای دانلود | وبسایت طرفداران جی تی ای در ایران #RewriteRule (.*) http://gtadownload.ir/forums/$1 [L,R=301]
    بعد از پاک کردنش درست شد ولی بعضی موقع ها تو بعضی تاپیک ها اون ارور BBcode میاد
    ! والا نمیدونم مشکل از اون دو تا خطی که پاک شده بوده یا .... لطفا راهنمایی کنید با تشکر

    اروری که بعد از انتقال میومد و با پاک کردن اون کد ( که فکر میکنم برای کش عکس ها باشه می آمد )

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
    More information about this error may be available in the server error log.
    Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    ویرایش توسط amiro : 2014/09/20 در ساعت 11:02 PM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 37.0.2062.120
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    در صورتی که فقط هشدارها نشان داده میشوند و مشکلی نیست دستور زیر را در فایل config.php قرار دهید.

    کد:
    define('SKIP_ALL_ERRORS', true);

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •