WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: نحوه ایجاد صفخات جداگانه روی یک صفحه php

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    290 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض نحوه ایجاد صفخات جداگانه روی یک صفحه php

    سلام.
    من یه پیج php نوشتم که مثلا هر کاربر میاد اونجا ثبت نام میکنه. من می خوام بعد از ثبت نام و فعال سازی، یک پیج براش ایجاد بشه که بقیه کاربرا هم بتونن بیاد اونجا و نظر بذارن.
    مثلا ادرسش اینجوری باشه:
    mysite.ir/index.php/perisan-clan یا mysite.ir/index.php?persian-clan
    اگه روش این کار رو برام توضیح بدید ممنون میشم.
    باتشکر.
    5.2 قرار دادن عکس يا نوشته با فونت بزرگ ممنوع می باشد.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,511 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 37.0.2062.124
    میزان امتیاز
    389

    پیش فرض

    درود ؛

    منظورتون چیه؟ راجع به کاربر نظر بدن؟



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    290 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    کاربر میاد ثبت نام می کنه
    بعد که ثبت نام شد بر اساس اطلاعاتی که ثبت کرده (مثلا نام کاربری ) یه پیچ ساخته شه واسش
    که مثلا آدرسش هم اینشکلی باشه
    mysite.com/user.php/[email protected] یا mysite.com/[email protected]
    و اطلاعاتی که وارد کرده تو اون پیج ثبت باشه. (یعنی از دیتابیس بخونه)
    ممنون
    5.2 قرار دادن عکس يا نوشته با فونت بزرگ ممنوع می باشد.

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,511 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 37.0.2062.124
    میزان امتیاز
    389

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط [email protected] نمایش پست ها
    کاربر میاد ثبت نام می کنه
    بعد که ثبت نام شد بر اساس اطلاعاتی که ثبت کرده (مثلا نام کاربری ) یه پیچ ساخته شه واسش
    که مثلا آدرسش هم اینشکلی باشه
    mysite.com/user.php/[email protected] یا mysite.com/[email protected]
    و اطلاعاتی که وارد کرده تو اون پیج ثبت باشه. (یعنی از دیتابیس بخونه)
    ممنون
    پروفایل کاربری اصولاً برای این کار ساخته میشه

    چیزی که شما می خواید نیاز به یک هک اختصاصی داره

    موفق باشید .



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    290 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    کارم ربطی به VB نداره
    یه پیج php ساختم
    می خوام اینطوری باشه
    الان اسم این تاپیک صفحه پیدا نشد - 404 به فایل روی هاست نیس
    یه صفحه مجازیه
    چجوری میشه این صفحات روی توی پیج php ایجاد کرد
    5.2 قرار دادن عکس يا نوشته با فونت بزرگ ممنوع می باشد.

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,908
    مورد پسند
    4,511 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 37.0.2062.124
    میزان امتیاز
    389

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط [email protected] نمایش پست ها
    کارم ربطی به VB نداره
    یه پیج php ساختم
    می خوام اینطوری باشه
    الان اسم این تاپیک صفحه پیدا نشد - 404 به فایل روی هاست نیس
    یه صفحه مجازیه
    چجوری میشه این صفحات روی توی پیج php ایجاد کرد
    باید به صورت دستی وارد کنید

    آموزش ساخت صفحه جدا از صفحات انجمن در ویبولتین



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    290 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    اصلا صحبت من ربطی به VB نداره
    5.2 قرار دادن عکس يا نوشته با فونت بزرگ ممنوع می باشد.

  9. Top | #8
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    x.x.4
    نوشته ها
    471
    مورد پسند
    1,045 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    75

    پیش فرض

    درود.
    این کد رو براتون آماده کردم :
    کد PHP:
    $url $_SERVER['REQUEST_URI']; // Daryafte URL
    $get_user_from_url parse_url($urlPHP_URL_QUERY); // Joda Kardane String Az URL
        
    // Connect Mysql <

    $result mysql_query("SELECT * FROM user_table WHERE username = '$get_user_from_url'"$con);

    $rec mysql_num_rows($result); // Barresi Vojode Karbar Ba In Name
    if( $rec == )
    {
        
    // Printe Etelaate Karbar (Bar Asase UserName)
    }
    else
    {
        
    // Redirect B 404 Ya Errore Delkhah 
    }

    // Disconnect Mysql < 
    پرسشی داشتید در همین تاپیک مطرح کنید.

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    290 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    73

    پیش فرض

    این رو استفاده کردم
    تقریبا نیازم رو برطرف کرد
    ولی می خوام url فقط بر اساس یوزر نباشه و اینطوری باشه site.com/site.php?id-user

    @MHAbedinpour
    ویرایش توسط [email protected] : 2014/09/26 در ساعت 03:45 PM دلیل: ادغام دو پست
    5.2 قرار دادن عکس يا نوشته با فونت بزرگ ممنوع می باشد.

  11. Top | #10


    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    1,084
    مورد پسند
    5,167 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.9.5 Chrome 37.0.2062.124
    میزان امتیاز
    225

    پیش فرض

    اگر می خواهید آدرس صفحه ها برای مثال site.com/members/admin.html باشد باید این کار رو باید با rewrite engine انجام بدید.
    Rewrite engine - Wikipedia, the free encyclopedia
    اگر می خواهید آدرس هارو مثلا به صورت index.php/members/admin بسازید باید از $_SERVER['PHP_SELF'] استفاده کنید:
    کد PHP:
    $page explode('index.php'$_SERVER['PHP_SELF']);
    $page trim($page[1], '/');
    $page explode('/'$page);
    $data $page[1];
    $page $page[0]; 


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2014/10/19, 03:56 AM
  2. آموزش تصویری نصب IonCube بروی لوکال هاست xampp - اختصاصی وی بی ایران
    توسط p30web در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/10/16, 10:03 PM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/11/28, 01:39 AM
  4. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/02/06, 12:38 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •