تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: رفرش خودکار فایل php

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    ورژن ویبولتین
    ندارم
    نوشته ها
    26
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض رفرش خودکار فایل php

    سـلام به همگی

    یه درخواست کوچولو دارم

    قطعه کدی آماده کردم که وضعیت آنلاین و یا آفلاین بودن آیدی یاهو را نشون میده.
    کار هم میکنه اما یه مشکلی داره.
    زمانی که سایت داره لود میشه فقط برای اولین بار را نشون میده. میخوام کاری کنم که اون فایل php به صورت خودکار مثلا هر 1 دقیقه یک بار رفرش بشه.
    کسی میدونه که باید چیکار کنم؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    235
    مورد پسند
    153 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 32.0
    میزان امتیاز
    30

    پیش فرض

    برای رفرش باید از جاوا استفاده کنید, از طریق خود PHP امکان پذیر نیست

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 37.0.2062.124
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    خود پیج رو میخواید رفرش کنید؟
    راه های زیادی هست ..
    کد:
    <meta http-equiv="refresh" content="300">
    یا
    کد:
    header("Refresh: 300;url='http://thepage.com/example'");
    یا
    کد:
    setTimeout(function() {
        window.location.reload();
    }, 5000);


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •