تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: مشکل float در css

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    436
    مورد پسند
    174 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 39.0.2171.71
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل float در css

    درود
    تو استایل float یه مشکل دارم که وقتی right , left میکنم مثل عکس پیوستی بی نظم میشه
    لطفاً راهنمایی کنید .
    37255141822167923461_Untitled.png




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 39.0.2171.71
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    درود ؛

    چ مشکلی براتون پیش میاد؟

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    436
    مورد پسند
    174 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 39.0.2171.71
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    مشکل من به خود ویبولتین مربوط نیست مشکل css هست که میخوام تو سایت استفاده کنم
    عکسی که پیوست کردم رو ببینید و اینم جوری که میخوام باشه

    ممنون

  5. Top | #4
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 39.0.2171.71
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fire wall نمایش پست ها
    مشکل من به خود ویبولتین مربوط نیست مشکل css هست که میخوام تو سایت استفاده کنم
    عکسی که پیوست کردم رو ببینید و اینم جوری که میخوام باشه

    ممنون
    دوتا ساید کنار هم دیگه تعریف کنید ، بعد کلاس مربع هایی که می خواید رو داخل اونا قرار بدید

    البته یک پیشنهاد دیگه ، چ مربعه چپی چه راستی به هر جفتشون float:right بدید برفرض ، به چپی مرجین بدید

    روش دوم رو پیشنهاد کنید جواب میگیرید قطعاً

    width یادتون نره

    موفق باشید .

    2 تشکر توسط:




  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    436
    مورد پسند
    174 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 39.0.2171.71
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    دوتا ساید کنار هم دیگه تعریف کنید ، بعد کلاس مربع هایی که می خواید رو داخل اونا قرار بدید

    البته یک پیشنهاد دیگه ، چ مربعه چپی چه راستی به هر جفتشون float:right بدید برفرض ، به چپی مرجین بدید

    روش دوم رو پیشنهاد کنید جواب میگیرید قطعاً

    width یادتون نره

    موفق باشید .
    ممنونم از راهنمایی ولی متاسفانه height ها مشخص نیست شاید 50px باشه شاید 3000px
    هر دو تای float ها رو چپ چپ یا راست راست کردم ولی تاثیری نداشت دقیقا مثل همون چپ راست چیده میشن
    دوتا ساید کنار هم دیگه تعریف کنید ، بعد کلاس مربع هایی که می خواید رو داخل اونا قرار بدید
    اینو متوجه نشدم
    لینک سایت رو براتون خصوصی میکنم تا طرح اصلی رو ببینید
    ممنونم از راهنماییتون


    نکته : تمام width ها یکسان هستند 482px
    ویرایش توسط PersianCloob : 2014/12/10 در ساعت 06:35 PM

  7. Top | #6
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 39.0.2171.71
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fire wall نمایش پست ها
    ممنونم از راهنمایی ولی متاسفانه height ها مشخص نیست شاید 50px باشه شاید 3000px
    هر دو تای float ها رو چپ چپ یا راست راست کردم ولی تاثیری نداشت دقیقا مثل همون چپ راست چیده میشن

    اینو متوجه نشدم
    لینک سایت رو براتون خصوصی میکنم تا طرح اصلی رو ببینید
    ممنونم از راهنماییتون


    نکته : تمام width ها یکسان هستند 482px
    مهم width هست که معلوم شدس

    اگه می خواد وسط صفحه بیوفته ی دایو تعریف کنید با margin: 0 auto;

    بعد float: right; بدید به باکس ها ، به باکس دوم margin-right: 502px بدید برفرض

    فک کنم مشکلتون حل شه

    برای ساید که توضیح دادم از تگ aside اچ تی ام ال 5 استفاده کنید

    ته تش یه مرجین تاپ - میدید دومی میاد بالا ، بدون مشکل بقیه بلوک هارو با clear: both اوکی میکنید .
    ویرایش توسط Regulator : 2014/12/10 در ساعت 06:41 PM دلیل: :|



  8. Top | #7
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    8-|
    نوشته ها
    1,481
    مورد پسند
    1,372 بار
    نوشته های وبلاگ
    15
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 39.0.2171.71
    میزان امتیاز
    177

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fire wall نمایش پست ها
    ممنونم از راهنمایی ولی متاسفانه height ها مشخص نیست شاید 50px باشه شاید 3000px
    هر دو تای float ها رو چپ چپ یا راست راست کردم ولی تاثیری نداشت دقیقا مثل همون چپ راست چیده میشن

    اینو متوجه نشدم
    لینک سایت رو براتون خصوصی میکنم تا طرح اصلی رو ببینید
    ممنونم از راهنماییتون


    نکته : تمام width ها یکسان هستند 482px
    اون دوتا باکس رو که میخوایید left و right بدید توی یه div بزارید (به فرض) بعد به اون overflow:hidden; بدید حل میشه

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    436
    مورد پسند
    174 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 39.0.2171.71
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    هر کاری میکنم جور در نمیاد
    البته ساده تو یه قالب html مینویسم کاملا بدون مشکل چیزی که من میخوام در میاد ولی تو سایت اصلا اوضاعش خرابه
    راه دیگه ای وجود داره واسه این کار ؟
    مثلا table یا مشابه این

    ممنون

  10. Top | #9
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 39.0.2171.71
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fire wall نمایش پست ها
    هر کاری میکنم جور در نمیاد
    البته ساده تو یه قالب html مینویسم کاملا بدون مشکل چیزی که من میخوام در میاد ولی تو سایت اصلا اوضاعش خرابه
    راه دیگه ای وجود داره واسه این کار ؟
    مثلا table یا مشابه این

    ممنون
    من لینک سایتتون رو دیدم مشکلی نداشت

    کش مرورگرتون رو خالی کردید؟



  11. Top | #10
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    436
    مورد پسند
    174 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Chrome 39.0.2171.71
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    والا هر کاری کردم ولی بازم نتیجه اینه

    فاصله بین پست ها رو ببینید

    این چیزی هست که من میخوام ولی ...
    Please Wait ...
    داخل سایت هر کاری میکنم نمیشه

    up
    ویرایش توسط PersianCloob : 2014/12/10 در ساعت 10:30 PM دلیل: ادغام دو پست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دانلود استایل vBulletin 4 Float
    توسط Danialskh در انجمن دانلود قالب های ادمین سی پی
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2014/01/22, 12:20 PM
  2. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/12/11, 02:44 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •