تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: آموزش ساخت درجه کاربری های css بسیار زیبا

  1. Top | #1
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    482
    مورد پسند
    548 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 34.0
    میزان امتیاز
    63

    پیش فرض

    آموزش ساخت درجه کاربری های css بسیار زیبا

    .. خوب اول کد های زیر رو به قالب additional.css اضافه کنید .

    کد:
    #adminvb {
        font-family: byekan;
        width: 100%;
        height: 33px;
        background-color: rgb(0, 185, 246);
        text-align: center;
        font-size: 16px;
        padding-top: 12px;
        color: #FFF;
        margin-bottom: 10px;
        margin-top: 10px;
        margin-right: 0px;
        text-shadow: 0px 1px rgb(0, 149, 207);
        box-shadow: 0px 1px rgba(255, 255, 255, 0.41) inset, 0px 20px 40px rgba(255, 255, 255, 0.25) inset;
        border: 1px solid rgb(0, 177, 215);
        border-radius: 0px;
    }
    
    
    #adminvb1 {
        float: right;
        margin-right: 0px;
        margin-top: -12px;
        text-shadow: 0px 1px rgb(0, 136, 189);
        color: #FFF9FE;
        font-size: 13px;
        padding: 14.5px 20px;
        box-shadow: 0px 1px rgba(255, 255, 255, 0.41) inset, 0px 20px 40px rgba(255, 255, 255, 0.25) inset;
        border-bottom: 0px solid #8C0076;
        border-left: 1px solid rgb(0, 166, 210);
        border-radius: 0px;
        background: none repeat scroll 0% 0% rgb(0, 168, 213);
    }
    
    #adminvb2 {
        width: 20px;
        height: 20px;
        position: relative;
        transform: skew(0deg);
        float: right;
        margin-right: -11px;
        border-radius: 90px;
        margin-top: 0px;
        border: 1px solid rgb(0, 160, 186);
        box-shadow: 0px 1px rgba(255, 255, 255, 0.41) inset, 0px 20px 40px rgba(255, 255, 255, 0.25) inset;
        background: none repeat scroll 0% 0% rgb(0, 169, 236);
    }
    
    #adminvb:hover {
        width: 20px;
        height: 20px;
        position: relative;
        transform: skew(0deg);
        float: right;
        margin-right: -11px;
        border-radius: 90px;
        margin-top: 0px;
        border: 1px solid #0085C3;
        box-shadow: 0px 1px rgba(255, 255, 255, 0.41) inset, 0px 20px 40px rgba(255, 255, 255, 0.25) inset;
        background: #008FDD;
    }

    - حال به قسمت ساخت درجه کاربری رفته ./ سپس قسمت در قسمت کد html کد های زیر را قرار دهید

    کد:
     <div id="adminvb">مدیریت سایت  <div id="adminvb1">  جایگاه</div> <div id="adminvb2"></div> </div>

    نمونه :





    - موفق و پیروز باشید

    نمونه آنلاین این درجه ها : آیین نامه کپی رایت ( حق انتشار ) سایت سوال فارسی
    ویرایش توسط Soalfarsi : 2014/12/26 در ساعت 11:06 PM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    19
    نوشته ها
    616
    مورد پسند
    206 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    سلام
    ممنون از آموزش

    جای جایگاه چی بزاریم ؟

  4. Top | #3
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,621 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 45.0.2454.93
    میزان امتیاز
    322

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Villa نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از آموزش

    جای جایگاه چی بزاریم ؟
    سلام . شما جای جایگاه چیزی نمیخواد بزارید .

    جایگاه شخص مورد نظر در سایت * برای مثال مدیریت کل انجمن * هست .

    در هر صورت میتونید تغییرش بدید به *درجه *سمت و غیره ...

    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    296
    مورد پسند
    124 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Villa نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از آموزش

    جای جایگاه چی بزاریم ؟
    منظورتون چیه که چی بزارید؟

    جایگاه یه نوشتست دیگه

    رنک , مقام , و ... بستگی به خودتون داره از داخل متن میتونید تغییرش بدید
    سقوط ،تاوان پریدن با بعضی هاست ...

    میل به انتقام

    اولین نشانه ضعف است


    رتبه اول فناوری و اطلاعات ایران



    انجمن تخصصی ایرانیان

    wWw.Tonel.Org

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    19
    نوشته ها
    616
    مورد پسند
    206 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    میخوام یه کادر ساده باشه

    فقط وسطش نوشته باشه مدیریت کل سایت میشه ؟

  7. Top | #6
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ورژن ویبولتین
    :|:
    سن
    20
    نوشته ها
    3,340
    مورد پسند
    2,159 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 45.0.2454.85
    میزان امتیاز
    380

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Villa نمایش پست ها
    میخوام یه کادر ساده باشه

    فقط وسطش نوشته باشه مدیریت کل سایت میشه ؟
    درجات کاربری فلت به سبک ال جی ایران | LG-Developers

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 35
    آخرين نوشته: 2014/03/30, 11:21 AM
  2. [آموزش] : قرار گرفتن آواتار در کادر ، بسیار زیبا ، [VB4]
    توسط OmidX در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 178
    آخرين نوشته: 2014/02/27, 11:49 PM
  3. آموزش قرار دادن یک بنرباکس ساده ، جدید و بسیار زیبا !
    توسط Cry در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2013/10/13, 05:27 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •