تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: راهنمایی برای بهتر شدن انجمن

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    .4.2
    نوشته ها
    33
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 39.0.2171.65
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض راهنمایی برای بهتر شدن انجمن

    سلام و عرض ادب خدمت دوستان

    2 مورد می خواهم کمکم کنید

    من از قالب رنگین کمان استفاده میکنم

    1 : هک حالت من را نصب کردم اما طبق عکس پیوست پایین کادر افتاده چی کار کنم کادر بزرگ شود یا داخلش قرار بگیرد

    Untitled.png

    2 می خواهم قالبم مانند این سایت دوستمون خط کشی و کادر بندی شود چی کار باید انجام دهم
    http://patoghiranian.ir/forum


    سپاسگزار میشوم راهنمایی بفرمایید




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    ورژن ویبولتین
    All Version
    سن
    19
    نوشته ها
    195
    مورد پسند
    98 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 33.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط jet star نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب خدمت دوستان

    2 مورد می خواهم کمکم کنید

    من از قالب رنگین کمان استفاده میکنم

    1 : هک حالت من را نصب کردم اما طبق عکس پیوست پایین کادر افتاده چی کار کنم کادر بزرگ شود یا داخلش قرار بگیرد

    Untitled.png

    2 می خواهم قالبم مانند این سایت دوستمون خط کشی و کادر بندی شود چی کار باید انجام دهم
    http://patoghiranian.ir/forum


    سپاسگزار میشوم راهنمایی بفرمایید
    درود ، عزیز خوب شما باید هک حالت من رو به صورت کلاس پست بیتتون کادربندی کنید .

    عزیز از مسیر زیر اقدام کنید .

    ادمین سی پی > استایل ها & قالب ها >جستجو در قالب ها > vmoods_postbit رو سرچ و ویرایش کنید .

    محتویات کامل آن را با کد زیر عوض کنید .

    کد:
    <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /> </div>
    توجه : به جای post_field که با رنگ قرمز مشخص کردم باید کلاس پست بیتتون رو وارد کنید .

    اگر نمیدونید کلاس پست بیتتون چی هست ادرس انجمن خودتون رو قرار بدید کد کامل رو براتون قرار بدم .

    موفق باشید .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 2042
    آخرين نوشته: 2016/11/14, 09:29 AM
  2. آشنایی با سایت هایی مانند DropBox یا Google Drive
    توسط p30web در انجمن آموزش ها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/08/19, 12:56 AM
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/06/24, 11:18 AM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/10/22, 03:01 PM
  5. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/06/19, 07:26 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •