تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: ارور در قالب

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    9
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 35.0
    میزان امتیاز
    0

    Question ارور در قالب

    سلام
    من قالب رو انجمن نصب کردم ولی بالای انجمن این ارور رو میده
    Warning: Function split() is deprecated in ..../forum.php(791) : eval()'d code on line 51
    مشکل از کجاست؟؟؟؟
    مرسی




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    341
    مورد پسند
    241 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 35.0
    میزان امتیاز
    41

    پیش فرض

    سلام


    در ویبولتین ۴.۲.۲ به علت ناسازگاری های با فایلهای php بیشتر پلاگین هایی که موجود برای ورژن های 4.2.0 و 4.2.1 و شما این پلاگینها رو برای 4.2.2 نصب می کنید روی فرموتون با اررور هایی در بالای صفحه بر می خورید

    برای مثال :

    کد:

    کد:
    Warning: Function split() is deprecated in ..../forum.php(791) : eval()'d code on line 51


    به همین دلیل خود وب سایت vbulletin روشی معرفی کرده که با کمک اون میتونید این ارور ها رو مخفی کنید


    بهتر برای حل مشکل و جلوگیری از حملاتی مثل Command EXEC یا SQL Inj از پلایگین های FIX شده استفاده کنید





    شروع اموزش :



    ابتدا فایل class_core.php در فولدر includes رو باز کنید.


    وسپس از خط های 5683 تا 5685 کد زیر رو پیدا کنید


    کد:
    کد:
    case E_NOTICE: // Just ignore these completely // break;
    و حال این کد ها رو با کد های زیر عوض کنید



    کد:
    کد:
    case E_NOTICE: case E_STRICT: case E_DEPRECATED: // Just ignore these completely // break;
    یعنی تو خط ۲ کد:

    کد:
    case E_STRICT:
    و کد:
    کد:
    case E_DEPRECATED:
    رو به هش اضافه کردیم


    حال فایل رو ذخیره کنید

    خواهید دید دیگه ارور ها نمایش داده نمی شود.

    کاربر مقابل از baraghushi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    9
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 35.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    مرسی حل شد
    ی سوال دیگه داشتم.
    وختی ی کاربر جدید ب انجمن میاد این انگلیش میاد

    1. If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

    اینو از کجا فارسی کنم؟؟؟
    ممنون

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    341
    مورد پسند
    241 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 35.0
    میزان امتیاز
    41

    پیش فرض

    برای فارسی کردن>>> ادمین سی پی >>>زبان ها ولغت ها >>>جستجوی عبارت ها >>>If this is your first visit رو سرچ کنید و سپس ویرایش رو بزنید و متن زیر رو جایگزین کنید :

    کد:
    در صورتی که برای اولین بار از این سایت بازدید میکنید, لازم است تا <a href="faq.php{sessionurl_q}" target="_blank"><b>راهنمای سایت</b></a> را مطالعه فرمایید. در صورتی که هنوز عضو نشده اید برای ارسال مطالب , دانلود فایل ها, دسترسی به انجمن های ویژه کاربران عضو شده و ... در سایت ثبت نام کنید. با کلیک بر روی ثبت نام در مدت کوتاهی عضو سایت شده و از مطالب و امکانات سایت بهره مند شوید.برای ثبت نام <a href="register.php{sessionurl_q}" target="_blank"><b>اینجا</b></a> را کلیک کنید.

    2 تشکر توسط:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •