تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 88 از 115 نخستنخست ... 387475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 871 به 880 از 1146

موضوع: دریافت پوسته فلت و متفاوت VBIranA ؛ محصول وی بی ایران

    1. توضیحات دریافت پوسته فلت و متفاوت VBIranA ؛ محصول وی بی ایران »»

      دریافت پوسته فلت و متفاوت VBIranA ؛ محصول وی بی ایران

      نگارش: Lite ، توسط (مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.x رتبه :  (7 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2015/02/13 بروزرسانی: 2015/02/20 دریافت شده: 937 بار
      پشتیبانی می شود سیستم هک و پلاگین تغییرات دستی در قالب تغییرات اتوماتیک در قالب
      تغییرات در کد ها

      درود دوستان ؛ آشنایان ؛ کاربران عزیز وی بی ایران

      با یک وقفه نسبتاً خیلی طولانی با شاهکاری متفاوت از وی بی ایران ..





      خب قبل از هر چیزی لازم هست ذکر کنم محصولی که مشاهده می کنید تلاش چندین و چند ماهه بنده و دوستان عزیزم ، عرفان باقری ؛ علی خلیلی فر و دیگر دوستان عزیز هست .

      پیشنمایش :



      رنگ های اضافه نسخه Pro: (خرید)







      خب بریم سراغ ویژگی ها


      • طراحی تمام فلت و زیبا
      • ساپورت منو آبشاری (فعال شد)
      • ریسپانسیو نسخه Pro (خرید)
      • فول رتینا ردی (تست شده)
      • پشتیبانی از قالب سایر پلاگین ها
      • دارای بخش مطلب برتر
      • دارای بخش لینک های مهم (جدید)
      • دارای پنل کنترل پوسته
      • پست بیت متفاوت
      • پروفایل اختصاصی
      • کنترل پنل کاربر اختصاصی
      • و ...


      خب بریم سراغ توضیحات کافی

      طراحی تمام فلت :

      خب از تصاویر کاملاً پیداست ، پوسته طبق طراحی دوست عزیزم عرفان باقری به صورت تمام فلت طراحی شده و قوائد فلت در کدنویسی نیز رعایت شده (حتی Radio ها و Checkbox ها نیز تغییر کرده)

      منوی آبشاری :



      شاید جدیدترین چیزی که میشه تو استایل های ویبولتین پیدا کرد ؛ البته تو ورژن فعلی فعال نیست ولی قطعاً طی دو سه روز آینده بررسی و فعال میشه

      ریسپانسیو :

      استایل در نسخه Pro ریسپانسیو شده که میتونید خریداری کنید .

      رتینا ردی :

      فک کنم اکثر کاربران داخل سایت با این واژه آشنا باشند ، اما برای اطلاعات بیشتر این مقاله رو مطالعه کنید

      پشتیبانی از قالب سایر پلاگین ها :

      پوسته از قالب هک آخرین ارسالات ، چت باکس و تشکر ساپورت خواهد کرد

      • xml قالب ها پیوست شده (داخل پوشه plugin-style)


      برای نصب هر یک از xml ها رو از طریق تب استایل ها & قالب ها > دانلود / نصب استایل انتخاب و قسمت ترکیب با استایل رو روی VBIranA قرار بدید

      دارای بخش مطلب برتر :

      بالاترین قسمت کار ، زیر بخش UX ؛ باکس مطلب برتر قرار گرفته که سبک جدیدی درونش استفاده شده است .

      دارای پنل کنترل پوسته :

      پوسته VBIranA از پنل پشتیبانی میکنه که تقریباً تمام قسمت های لازم رو شامل میشه (آپدیت شد)



      دوستان پنل آپدیت شد ، با استفاده از پنل می تونید دیگه تمام بخش هارو کنترل کنید .
      تنظیمات پوسته VBIran (تصاویر بخش ها پیوست شد)

      1. دومین سایت
      2. پسوند دامین
      3. عنوان سایت
      4. انتخاب رنگ پوسته (تنها می تونید از یک رنگ استفاده کنید) » در نسخه Pro (خرید)
      5. فعالسازی لینک های مهم
      6. فعالسازی مطلب برتر هفته
      7. مدیریت کنندگان (بالای انجمن ها قابلیت ویرایش اضافه شده ، با استفاده از این بخش می تونید انتخاب کنید که چه گروه های کاربری می توانند این قابلیت رو استفاده کنن)
      8. عنوان مطلب برتر هفته
      9. توضیحات
      10. لینک تاپیک برتر
      11. لینک پروفایل نویسنده تاپیک
      12. کد های سی اس اس اضافی (می تونید CSS های اضافی که می خواید رو بدون اینکه وارد additional.css بشید در این بخش وارد کنید)
      13. کد های جاوا اسکریپت اضافی (می تونید Js های اضافی که می خواید رو بدون اینکه وارد headinclude بشید در این بخش وارد کنید)
      14. پاک کردن کش سیستم ویبولتین
      15. حمایت از طراح


      مدیریت فهرست

      دوستان منوی بالای سایت از از بخش در دسترس هست ، فقط منوی انجمن رو فعال بزارید

      برای اضافه کردن منوی آبشاری هم

      • از منوی کشویی جلوی انجمن اضافه کردن منو رو بزنید ، عنوان رو وارد کنید
      • بعد از اون جلوی منویی که اضافه کردید ، اضافه کردن لینک رو بزنید و لینک رو اضافه کنید
      • مورد آخر ، کلید های میانبر و ... رو غیر فعال کنید


      مدیریت لینک ها

      از این قسمت می تونید لینک ها بخش لینک های مهم و فوتر رو اضافه کنید

      آپلود

      از این بخش می تونید تصویر مطلب برتر رو آپلود کنید

      بررسی کننده ورژن
      از این بخش می تونید ورژن استایلتون رو چک کنید

      پست بیت متفاوت :

      ورژن جدید پست بیت ؛ کلیک کنید

      کادربندی ها در انتها توضیح داده خواهد شد .

      پروفایل اختصاصی :




      خب میرسیم به قسمت جالب کار ؛ پروفایل این استایل تماماً ریدیزاین شده

      می تونید با کلیک کردن روی عکس بالا تمام پروفایل رو مشاهده کنید

      کنترل پنل کاربر :

      .

      این بخش هم تقریباً ریدزاین شده ، اضافه شدن آیکون و ...)

      خب کادربندی ها :

      کادر بندی هک تشکر به وسیله قالبی که براش آماده شده انجام میشه و نیازی به تغییر نخواهید داشت .

      برای کادربندی وبلاگ blog_postbit_entries_link جستجو و بازش کنید

      محتوای درون اون رو با :

      کد:
      <div class="post_field"><i class="blogs" alt="{vb:rawphrase blog_entries}" title="{vb:rawphrase blog_entries}"></i>
      <dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
      عوض کنید .

      برای اضافه کردن سایز کادر ها هم نیز

      کد:
      <div class="post_field"><i class="plused" alt="عنوان کادر" title="نوان کادر"></i>
      <dd>محتوای درون کادر</dd></div>
      از کد بالا استفاده کنید یا : اضافه سازی سن , آدرس سایت و ... به پست بیت قالب VBiranA
      سایر کادربندی های موجود + ریزی از توضیحات در پست شماره 5

      برای جستجو نیازی دیگه به وارد کردن لینک در navbar نیست ، با استفاده از پلاگین لینک سایت شما به صورت خودکار ست میشه .
      خب به قسمت پایانی و خوش تاپیک رسیدیم

      دموی نسخه Lite : VBIranA Series Style

      دموی استایل رو میتونید از طریق لینک بالا مشاهده کنید .

      آپدیت :


      نسخه Pro در فروشگاه وی بی ایران قرار گرفت؛ این نسخه از پوسته برای صفحه های Retina و موبایل ها به صورت کامل بهینه سازی شده است.

      برخی از امکانات:

      • 4 رنگ متفاوت
      • واکنش گرا
      • رتینا ردی
      • پنل مدیریتی کامل
      • پشتیبانی از سایدبار
      • طراحی ساده و زیبا
      • کدنویسی استاندارد و بهینه
      • سیستم بررسی کننده نسخه


      مشاهده دمو این نسخه : کلیک کنید


      برای خرید این نسخه از استایل که کاملاً بهینه شده می توانید از طریق این لینک اقدام کنید.


      در آخر هم از دوستان عزیزم خواهشمندم کپی رایت هارو حذف نکنید ، واقعاً برای این استایل زحمت کشیده شده .

      سپاس از اینکه که بنده حقیر رو همراهی کردید .

      بهمن 1393 ؛ وی بی ایران

      دانلود رایگان دریافت پوسته فلت و متفاوت VBIranA ؛ محصول وی بی ایران از وی بی ایران


      تصاویر مطلب


      پشتیبانان


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #872
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 44.0.2403.157
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط amirhosein1998 نمایش پست ها
    دوستان ببخشید روی آواتار کللیک کردنی not found 404 میده چیکار کنم؟
    کدوم قسمت؟

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  3. Top | #873
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2015
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    15
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 44.0.2403.157
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Regulator نمایش پست ها
    کدوم قسمت؟
    Capture.PNG
    این قسمت که وارد آدرس
    404 Not Found
    میشه
    ولی آدرس فروم بعد از دامنه اصلی /forum داره که تو آدرس آواتار نیس چزوری تغییر بدم آدرس آواتار رو؟
    و یه سوال دیگه
    صفحه اصلی قبل از این که داخل سایت بشی انگلیسی مینویسه عضو شو و اینا چطوری اونو عوض کنم ویا کلن برشدارم؟
    خیلی ممنون

  4. Top | #874
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    16
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 44.0.2403.157
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    اقا کاربران من مشکل دارن با اواتار نمیاره .
    اواتار منم نمیاره تو عکس بالا اورده واسه من نمیاره حتی تو تایپ .
    اواتار رو عوض کردم .
    و این که تو تصویر بالا نوشته 22222 رو اون تو سایت من می زنی نمیاره میره صفحه اصلی باید یه ادرس دیگه میره ولی میری به طور طبیعی تو زیر شاخه و انتخابش می کنی میاره تایپ رو.
    کمک خیلی فور.لطفا

    نقل قول نوشته اصلی توسط taghisystem نمایش پست ها
    اقا کاربران من مشکل دارن با اواتار نمیاره .
    اواتار منم نمیاره تو عکس بالا اورده واسه من نمیاره حتی تو تایپ .
    اواتار رو عوض کردم .
    و این که تو تصویر بالا نوشته 22222 رو اون تو سایت من می زنی نمیاره میره صفحه اصلی باید یه ادرس دیگه میره ولی میری به طور طبیعی تو زیر شاخه و انتخابش می کنی میاره تایپ رو.
    کمک خیلی فور.لطفا

    اینم اسکرین

    جای1 رو نگاه کنید
    جای 2 رو نگاه کنید که زرد کردم روش می زنم اصلا میره به ادرسی که نمی دونم.
    http://www.uplooder.net/img/image/6/...2f/Capture.PNG

    و اینا چین؟؟؟



    کادربندی ها :


    کادر بندی هک تشکر به وسیله قالبی که براش آماده شده انجام میشه و نیازی به تغییر نخواهید داشت .

    برای کادربندی وبلاگ
    blog_postbit_entries_link جستجو و بازش کنید

    محتوای درون اون رو با :

    کد:
    <div class="post_field"><i class="blogs" alt="{vb:rawphrase blog_entries}" title="{vb:rawphrase blog_entries}"></i>
    <dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
    عوض کنید .
    برای کادر بندی هک تجربه یا همان Experience که دارای چندین قسمت میباشد باید کد های زیر را به ترتیب به جای کد اصلی آن ها جایگزین کنید :
    xperience_achievements_showcase
    عوض کردن تمام محتوای آن با :

    کد:
    <div class="post_field"><i class="xperience" alt="{vb:rawphrase xperience_achievements_short}" title="{vb:rawphrase xperience_achievements_short}"></i>
    <dd>{vb:raw achievements}</dd></div>
    xperience_gfx
    عوض کردن تمام محتوای آن با :


    کد:

    کد:
    <div class="post_field"><div style="width:102px; height:4px;"></div>


    <vb:if condition="$vboptions[xperience_bar_colour_level] !== 'Hide'">

    <vb:if condition="$vboptions[xperience_postbitstyle]==2">
    <i class="xperience" alt="{vb:raw xperience.gfx_level}" title="{vb:raw xperience.gfx_level}"></i>
    </vb:if>

    <div title="{vb:raw xperience.gfx_level}" style="width:102px; height:11px; margin-bottom:2px; background-image:url({vb:raw vboptions.bburl}/xperience/progress/{vb:raw vboptions.xperience_bar_colour_level}_faded.png);" >
    <div title="{vb:raw xperience.gfx_level}" style="width:1px; height:11px; margin-bottom:2px; background-image:url({vb:raw vboptions.bburl}/xperience/progress/{vb:raw vboptions.xperience_bar_colour_level}_left.png); display:inline; float:left;"></div>
    <div title="{vb:raw xperience.gfx_level}" style="width:1px; height:11px; margin-bottom:2px; background-image:url({vb:raw vboptions.bburl}/xperience/progress/{vb:raw vboptions.xperience_bar_colour_level}_right.png); display:inline; float:right;"></div>
    <img alt="{vb:raw xperience.gfx_level}" src="{vb:raw vboptions.bburl}/xperience/progress/{vb:raw vboptions.xperience_bar_colour_level}.png" width="{vb:raw xperience.level}" height="11" />
    </div>

    </vb:if>


    <vb:if condition="$vboptions[xperience_bar_colour_levelup] !== 'Hide'">

    <vb:if condition="$vboptions[xperience_postbitstyle]==2">
    <i class="xperience" alt="{vb:raw xperience.gfx_levelup}" title="{vb:raw xperience.gfx_levelup}"></i>
    <div style="width:102px; height:2px;"></div>
    </vb:if>

    <div title="{vb:raw xperience.gfx_levelup_nb}" style="width:102px; height:11px; margin-bottom:2px; background-image:url({vb:raw vboptions.bburl}/xperience/progress/{vb:raw vboptions.xperience_bar_colour_levelup}_faded.png) ;">
    <div title="{vb:raw xperience.gfx_levelup_nb}" style="width:1px; height:11px; margin-bottom:2px; background-image:url({vb:raw vboptions.bburl}/xperience/progress/{vb:raw vboptions.xperience_bar_colour_levelup}_left.png); display:inline; float:left;"></div>
    <div title="{vb:raw xperience.gfx_levelup_nb}" style="width:1px; height:11px; margin-bottom:2px; background-image:url({vb:raw vboptions.bburl}/xperience/progress/{vb:raw vboptions.xperience_bar_colour_levelup}_right.png) ; display:inline; float:right;"></div>
    <img alt="{vb:raw xperience.gfx_levelup_nb}" src="{vb:raw vboptions.bburl}/xperience/progress/{vb:raw vboptions.xperience_bar_colour_levelup}.png" width="{vb:raw xperience.level_up}" height="11" />
    </div>

    </vb:if>


    <vb:if condition="$vboptions[xperience_bar_colour_activity] !== 'Hide'">


    <vb:if condition="$vboptions[xperience_postbitstyle]==2">
    <i class="xperience" alt="{vb:raw xperience.gfx_activity}" title="{vb:raw xperience.gfx_activity}"></i>
    <div style="width:102px; height:2px;"></div>
    </vb:if>

    <div title="{vb:raw xperience.gfx_activity}" style="width:102px; height:11px; margin-bottom:2px; background-image:url({vb:raw vboptions.bburl}/xperience/progress/{vb:raw vboptions.xperience_bar_colour_activity}_faded.png );">
    <div title="{vb:raw xperience.gfx_activity}" style="width:1px; height:11px; margin-bottom:2px; background-image:url({vb:raw vboptions.bburl}/xperience/progress/{vb:raw vboptions.xperience_bar_colour_activity}_left.png) ; display:inline; float:left;"></div>
    <div title="{vb:raw xperience.gfx_activity}" style="width:1px; height:11px; margin-bottom:2px; background-image:url({vb:raw vboptions.bburl}/xperience/progress/{vb:raw vboptions.xperience_bar_colour_activity}_right.png ); display:inline; float:right;"></div>
    <img alt="{vb:raw xperience.gfx_activity}" src="{vb:raw vboptions.bburl}/xperience/progress/{vb:raw vboptions.xperience_bar_colour_activity}.png" width="{vb:raw xperience.ppd}" height="11" />
    </div>

    </vb:if></div>



    xperience_level_postbit
    عوض کردن تمام محتوای آن با :

    کد:

    کد:
    <div class="post_field"><i class="xperience" alt="{vb:rawphrase xperience_level} " title="{vb:rawphrase xperience_level} "></i>
    <dd>{vb:raw xperience.level}</dd></div>



    xperience_points_postbit
    عوض کردن تمام محتوای آن با :

    کد:

    کد:
    <div class="post_field"><i class="xperience" alt="{vb:rawphrase xperience_points}" title="{vb:rawphrase xperience_points} "></i><dd>{vb:raw xperience.points}</dd></div>


    DownloadsII

    کد:

    کد:
    <div class="post_field"><i class="download" alt="دانلود" title="دانلود"></i>
    <dd>{vb:raw post.dl2_downloads}</dd></div>
    <div class="post_field"><i class="upload" alt="آپلود" title="آپلود"></i>
    <dd>{vb:raw post.dl2_uploads}</dd></div>

    برای اضافه کردن سایز کادر ها هم نیز

    کد:

    کد:
    <div class="post_field"><i class="plused" alt="عنوان کادر" title="نوان کادر"></i>
    <dd>محتوای درون کادر</dd></div>
    از کد بالا استفاده کنید .


    رفع مشکل فهرست:

    برای رفع مشکل بهم ریختگی فهرست

    مدیریت فهرست > کلیدهای میانبر و ابزار انجمن رو غیرفعال کنید.
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کادر بندی چیه این کد ها رو باید کجا بزارم لطفا توضیح بدین
    ویرایش توسط taghisystem : 2015/08/24 در ساعت 05:46 PM دلیل: ادغام دو پست
    TAGHISYSTEM

  5. Top | #875
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 44.0.2403.157
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    داخل کدوم قسمت دستکاری کردید؟
    ی ادیت کوچولو داره صبر میکردید براتون توضیح میدادم

    + کادربندی پست بیت بسته به پلاگین ها باید انجام بشه


    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #876
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    16
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 44.0.2403.157
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    دست کاری نکردم اصلا پوسته رو پلاگین هاشو با اون چند تا چیز که باید رو نوشت بشه انجام دادم ولی ادیت و بندی نکردم.
    باید چه جوری انجام بدم زیاد وارد نیستم.

    یه چیزی هم بگم که قبلا اسم فلدر forum تو هاست sony بود بعد تبدیل کردم به forum بعضی وقت هام هم به ایمیلم از دیتا بیس پیام دیتابیس ارور از پوشهsony میاد که الان شده forum باید اسم انجمن رو از کجا ها غیر از توی تنظیمات ویبولتین درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

    و اینم بگم که موقع اپلود تازگیا این ارور رو میده.
    اینم ارور
    Imageinfo Failed:PHP Error: The function exec() has been disabled.

    الان ارور رو بر طرف کردم فقط باز اواتار لود نمی شه اینم لینک جایی که تصویر داره لینک می شه.
    جون من نگاه
    برگه پیدا نشد. | تقی سیستم
    چرا به تصویر لینک نمی شه.

    فقط با این پوسته این شکلی می کنه.

    مشکل 2 که تو بالا گفته بودم حل شد فقط منده 1 یعنی اواتار

    دومی برای dbseo بود
    الان فقط انجمن تخصصی تقی سیستم ادرس اینجوری شده اول ایجوری نبود اینجوری بودبرگه پیدا نشد. | تقی سیستم بخوام اینجوری کنم باید چی کار کنم؟؟؟
    ویرایش توسط taghisystem : 2015/08/25 در ساعت 12:00 AM دلیل: ادغام دو پست
    TAGHISYSTEM

  7. Top | #877
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    16
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Linux Chrome 43.0.2357.93
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    به دادم برسید.
    من یه عالمه انجمن دارم می شه فقط از انجمن ها بکاپ بگیرم بعد از اول ویبولتین رو نصب کنم این بکاپ انجمن ها رو روش ریستارت کنم الان فهمیدم مشکل از ویبولتینه.
    TAGHISYSTEM

  8. Top | #878
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    2,262
    مورد پسند
    1,802 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Firefox 40.0
    میزان امتیاز
    266

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط taghisystem نمایش پست ها
    به دادم برسید.
    من یه عالمه انجمن دارم می شه فقط از انجمن ها بکاپ بگیرم بعد از اول ویبولتین رو نصب کنم این بکاپ انجمن ها رو روش ریستارت کنم الان فهمیدم مشکل از ویبولتینه.
    برای سوالتون تاپیک جداگانه بزنید

  9. Top | #879
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    16
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Linux Chrome 43.0.2357.93
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط DARKSKIES نمایش پست ها
    برای سوالتون تاپیک جداگانه بزنید
    کجا؟ کدوم بخش؟ کدوم انجمن؟ کدوم زیر شاخه؟
    TAGHISYSTEM

  10. Top | #880
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    16
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Linux Chrome 43.0.2357.93
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    فقط جواب این سوال رو توروخدا بدین.
    الان ویبولتینم مشکل کرده می خوام پاک کنم از اول نصب کنم اما نمی خوام نه انجمن هام بره نه کاربران. چه طور ازاین دو مورد بکاپ بگیرم
    و بعداً چه طور ریستارت کنم ؟
    انجمن رو هواست لطفا بگید .
    TAGHISYSTEM

  11. Top | #881
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    16
    نوشته ها
    266
    مورد پسند
    53 بار
    اطلاعات
    Linux Chrome 43.0.2357.93
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    اقا انجمن الان قالب نداره. بگید باید چه جوری این رو نصب کنم کجاش باید ادیت بشه کامل توضیح بدید تا حد مرگ رفتم امد.
    TAGHISYSTEM




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 311
    آخرين نوشته: 2015/09/30, 10:58 PM
  2. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2015/02/07, 03:24 PM
  3. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2014/11/09, 02:23 PM
  4. لود پوسته متفاوت با تشخیص مرورگر
    توسط DNA در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/03/06, 12:00 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •