تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: بهم ریختن انجمن بعداز ارسال مطلب

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    vbiran
    نوشته ها
    9
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 35.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض بهم ریختن انجمن بعداز ارسال مطلب

    سلام ..درحال ارسال مطلب بودم که ظاهرانجمن به کلی بهم ریخت حتی کنترل پنل ادمین روهم نمیتونم داشته باشم لطفا کمک کنید هرچه سریعتر

    این پیغام خطا..Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in ..../includes/init.php on line 328

    اینم شات

    do.php?imgf=142462187189061.png

    خواهش میکنم هرکی بلده سریع جواب بده





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    130
    مورد پسند
    24 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1599.101
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    بخاطر زبان فرومت هست.فکر کنم روی انگلیسی هست

    کاربر مقابل از mirror بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    vbiran
    نوشته ها
    9
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 35.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه فکرنمیکنم همه چی درست بود بعداینکه ارسال مطلبوزدم صفحه به این شکل شد...کسی نیست کمک کنه برگرده به حالت درستش؟

  5. Top | #4
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    482
    مورد پسند
    548 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 35.0
    میزان امتیاز
    63

    پیش فرض

    زبان فارسی رو از اول نصب کن روش

    کاربر مقابل از Soalfarsi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ورژن ویبولتین
    vbiran
    نوشته ها
    9
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 35.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه دوستان مشکل اززبان نبود..مشکل ازناسازگاری باphp 5.6 بود وپشتیبانی هاست میگه که انکدینگنادرست در دیتابیس برنامه وجود داره که درحال بررسی هستم..البته الان داون گرید کردند ومشکل حل شده.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •