تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: مشکل در نصب وی بی 4.2.1

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    155
    مورد پسند
    56 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 36.0
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض مشکل در نصب وی بی 4.2.1

    درود
    دوستان موقع نصب ارور های زیر میاد:
    کد PHP:
    Strict Standards:  Non-static method vB_Shutdown::instance() should not be called staticallyassuming $this from incompatible context in /home/webbuild/public_html/forum/includes/class_core.php on line 3397

    Strict Standards
    :  Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::drop_index() should be compatible with vB_Database_Alter::drop_index() in /home/webbuild/public_html/forum/includes/class_dbalter.php on line 882

    Strict Standards
    :  Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::add_index() should be compatible with vB_Database_Alter::add_index() in /home/webbuild/public_html/forum/includes/class_dbalter.php on line 882

    Strict Standards
    :  Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::add_field() should be compatible with vB_Database_Alter::add_field() in /home/webbuild/public_html/forum/includes/class_dbalter.php on line 882

    Strict Standards
    :  Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::drop_field() should be compatible with vB_Database_Alter::drop_field() in /home/webbuild/public_html/forum/includes/class_dbalter.php on line 882

    Strict Standards
    :  Declaration of vB_Database_Alter_MySQL::query() should be compatible with vB_Database_Alter::query() in /home/webbuild/public_html/forum/includes/class_dbalter.php on line 882 
    مشکل؟

    من دوست ندارم خودم را درگير مسئله بهشت يا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبي دارم !

    www.avinmusic.com

    ^_^





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 36.0
    میزان امتیاز
    917

    کاربر مقابل از p30web بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    w w w . p 30 w e b . o r g

  4. Top | #3
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2014
    ورژن ویبولتین
    :|:
    سن
    20
    نوشته ها
    3,340
    مورد پسند
    2,159 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 41.0.2272.76
    میزان امتیاز
    380

    پیش فرض

    سلام تست کنین
    ارور موقع نصب وی بی بر روی لوکال هاست! - صفحه 2

    ###### پستتو ندیدم

    کاربر مقابل از Mr.AryA بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    155
    مورد پسند
    56 بار
    اطلاعات
    Windows NT 6.3 Firefox 36.0
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    سپاس حل شد.

    من دوست ندارم خودم را درگير مسئله بهشت يا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبي دارم !

    www.avinmusic.com

    ^_^


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2014/10/19, 03:56 AM
  2. آموزش تصویری نصب IonCube بروی لوکال هاست xampp - اختصاصی وی بی ایران
    توسط p30web در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/10/16, 10:03 PM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/11/28, 01:39 AM
  4. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/02/06, 12:38 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •